نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:63
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
مقدمات رمزنگاری
معرفی و اصطلاحات
الگوریتم‌ها
سیستم های کلید متقارن
سیستم های کلید نامتقارن
روش های رمزگذاری
روش متقارن
روش نامتقارن
مقایسه رمزنگاری الگوریتم های متقارن و الگوریتم های کلید عمومی
انواع روش های رمزگذاری اسناد
امضای دیجیتالی
حملات متداول و راه حل های ممکن
مقدمه
خطرات تحمیلی رمزها
سناریوهای متداول در فاش شدن رمزها
پاورقی
متداول ترین خطاها در پشتیبانی رمزها
چگونه یک رمز ایمن را انتخاب کنید
هر زمان که رمزی را می سازید نکات زیر را مدنظر داشته باشید
چگونه رمز ها را حفظ کنیم
راه حل های ممکن
راه‌حلی برای حفظ امنیت داده‌ها
رمزنگاری در شبکه
مراحل اولیه ایجاد امنیت در شبکه
سیاست امنیتی
سیستم های عامل و برنامه های کاربردی : نسخه ها و بهنگام سازی
شناخت شبکه موجود
سرویس دهندگان TCP/UDP و سرویس های موجود در شبکه
رمزعبور
ایجاد محدودیت در برخی از ضمائم پست الکترونیکی
پایبندی به مفهوم کمترین امتیاز
ممیزی برنامه ها
چاپگر شبکه
پروتکل SNMP) Simple Network Management Protocol)
تست امنیت شبکه
رمزنگاری و امنیت تبادل داده
مقدمه
الگوریتم های رمزنگاری کلید خصوصی
رمزهای دنباله ای
ساختار مولدهای بیت شبه تصادفی و رمزهای دنباله ای
مولدهای همنهشتی خطی (LCG)
ثبات های انتقال پس خور (FSR)
ثبات های انتقال پس خور غیر خطی (NLFSR)
ثبات های انتقال پس خور خطی (LFSR)
کاربردهای رمزهای دنباله ای، مزایا و معایب
نمونه های رمزهای دنباله ای پیاده سازی شده
رمز قطعه ای
احراز هویت و شناسایی و توابع درهم ساز
طراحی الگوریتم رمز قطعه ای
طراحی امنیت و اجرای موثر الگوریتم رمز قطعه ای
انواع حملات قابل اجرا بر روی الگوریتم
چهار نوع عمومی از حمله های رمزنگاری
حمله فقط متن رمز شده
حمله متن روشن معلوم
حمله متن روشن منتخب
حمله تطبیقی متن روشن منتخب
ملزومات طرح موثر و کارای نرم افزاری الگوریتم رمز
مدیریت کلید
تولید کلیدها
ارسال و توزیع کلیدها در شبکه های بزرگ
تصدیق کلیدها
طول عمر کلیدها
مدیریت کلید توسط روش های کلید عمومی
الگوریتم های تبادل کلید
مدارهای ساده رمزنگاری
مدار رمز گشا (Decoder)
پیاده‌سازی مدارهای ترکیبی با دی کدر
مدار رمز کننده Encoder
رمزگذار با اولویت (Priority)

چکیده:
کلمه cryptography (رمز نگاری) برگرفته از لغات یونانی به معنای (محرمانه نوشتن متون) است. از آن جا که بشر همیشه چیزهایی برای مخفی کردن داشته است. رمز نگاری برای مخفی کردن اطلاعات قدمتی برابر عمر بشر دارد. از پیغام رساندن با دود تا رمز نگاری سزاری، رمزهای جایگشتی و روش های متنوع دیگر. رمز نگاری علم کدها و رمزهاست. یک هنر قدیمی است و برای قرن ها بمنظور محافظت از پیغام هایی که بین فرماندهان، جاسوسان، عشاق و دیگران رد و بدل شده استفاده شده است. هنگامی که با امنیت داده ها سرو کار داریم، نیاز به اثبات هویت فرستنده و گیرنده پیغام داریم و درضمن باید از عدم تغییر محتوای پیغام مطمئن شویم. این سه موضوع یعنی، محرمانگی، تصدیق هویت و جامعیت در قلب امنیت ارتباطات داده های مدرن قرار دارند و میتوانند از رمز نگاری استفاده کنند اغلب این مسئله باید تضمین شود که یک پیغام فقط میتواند توسط کسانی خوانده شود که پیغام برای آن ها ارسال شده است و دیگران این اجازه را ندارند، روشی که تامین کننده این مسئله باشد (رمز نگاری) نام دارد، رمزنگاری هنر نوشتن به صورت رمز است به طوری که هیچکس به غیر از دریافت کننده مورد نظر نتواند محتوای پیغام را بخواند. متخصصین رمز نگاری بین رمز (cipher) و کد (code) تمایز قائل میشوند. رمز عبارت است از تبدیل کاراکتر به کاراکتر یا بیت به بیت بدون آن که محتویان زبان شناختی آن پیام توجه شود. در طرف مقابل (کد) تبدیلی است که کلمه ای را با یک کلمه یا علامت (سمبو) دیگر جایگزین میکند.

 



:: برچسب‌ها: اسناد, الگوريتم, الگوريتم, امضای ديجيتالی, امنيت, امنيت در شبکه, ايمن, برنامه, برنامه های کاربردی, بهنگام سازی, تبادل داده, توزيع, توليد, جاسوسان, دانلود, رمز, رمز قطعه ای, رمز نگاری, رمزعبور, رمزگذار, سرويس دهندگان, سياست امنيتی, سيستم, سيستم های عامل, شبکه, فرماندهان, فناوری اطلاعات, مديريت كليد, پروتکل, پروژه, پست الکترونيک, چاپگر, کليد متقارن, کليد نامتقارن ,
:: بازدید از این مطلب : 70
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:39
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول
قواعد حقوق بین الملل اسلامی
علم حقوق بین المللی، دانش آداب جنگ و صلح است
جهاد : انواع جنگ های مشروع
مبارزه با آیین حاکمه نه تحمیل عقیده
جهاد تدافعی
جهاد آزادی بخش
مقررات جنگ
دستورات پیغمبر (ص) به ارتش اعزامی
سلاح ها و تاکتیک ها
شرایط محاصره اقتصادی
فصل دوم
اسلام و حقوق بین الملل در زمان جنگ
مفهوم جنگ در اسلام
مفهوم جنگ ابتدایی
قرآن کریم و جنگ ابتدایی
دعوت به اسلام قبل از جنگ ابتدایی
جنگ تدافعی
مفهوم و هدف از جنگ تدافعی
شرایط مبادرت به جنگ تدافعی
جنگ آزادی بخش
قرآن کریم و جهاد آزادی بخش
فصل سوم
قانون جنگ و جهاد
فصل چهارم
معنی جهاد و ابعاد آن
جهاد اصغر
رابطه جهاد اکبر و جهاد اصغر
انگیزه جهاد در قرآن
جهاد در قرآن
فرمان جهاد در قرآن
عواملی که مانع جهاد میشود
مسائل اقتصادی مانعی دیگر از اجتهاد
امدادهای غیبی در جهاد
فصل پنجم
نتیجه گیری
منابع

مقدمه:
یکی از قوانین حاکم بر هستی که خود بیانگر آفریدگار یگانه و یکتایی جهان است این است که همه جانداران طبیعت برای ادامه حیات و تکامل خویش دارای نوعی نزاع و درگیری با جنگ هستند. مهم ترین سخن تاریخ انسان، بیان درگیری ها و مبارزات این دو عقیده و پیروان آن ها بوده است و هست.
انبیاء الهی بر خلاف سلاطین و شاهنشاهان که هدف شان از جنگ و درگیری رسیدن به امیال پست و پوچ حیوانی بود. انبیاء الهی که معلمان انسان سازی تاریخ اند، هدف مقدسشان ازجن و نبردهای گسترده، تنها نجات مردم و برقراری قسط و قانون خدا بوده است. امت سلحشور و مجاهد ما باید با آموختن رهنمودهای کتاب خدا (قرآن) که درباره مسائل گوناگون مربوط به جهاد و فرمان داده است و نیز فراگیری چگونگی جهاد در زندگانی پر افتخار پیامبران الهی و امامان توحید، خود را برای جهاد در راه خدا و برای برپائی قانون خدا در همه زمین بسیج و مهیا سازد.

 



:: برچسب‌ها: اجتهاد, اسلام, اقتصاد, امدادهای غیبی, انبیاء الهی, تاکتیک, توحید, تکامل, جنگ, جهاد, جهاد آزادی بخش, جهاد اصغر, جهاد اکبر, جهاد تدافعی, حقوق, حقوق بین الملل اسلامی, حیات, دانلود, درگیری, سلاح, سلاطین, صلح, قانون, قرآن کریم, مبارزات, محاصره اقتصادی, مقررات جنگ, نزاع, پروژه, کتاب خدا, یگانه ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:52
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
حقوق و آزادی های فردی
آزادی های عمومی و حقوق شهروندی
لیبرال دمکراسی
ریشه های فکری لیبرالیسم
تمایلات متفاوت در سنت اندیشه ای لیبرالیسم
لیبرالیسم در ایران
منابع و مآخذ

مقدمه:
مطالعه تطبیقی دو سیستم حقوقی ایران و انگلیس در مورد مبانی، شرایط و موانع شناسایی و اجرای احکام خارجی در قلمرو این دو کشور مبین این واقعیت انکار ناپذیر است که در میان مباحث مختلفه حقوق بین‌الملل خصوصی شناسایی و اجرای احکام خارجی از جایگاه و اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است.

حقوق و آزادی های فردی:
مطالعه تطبیقی دو سیستم حقوقی ایران و انگلیس در مورد مبانی، شرایط و موانع شناسایی و اجرای احکام خارجی در قلمرو این دو کشور مبین این واقعیت انکار ناپذیر است که در میان مباحث مختلفه حقوق بین‌الملل خصوصی شناسایی و اجرای احکام خارجی از جایگاه و اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است. در این عصر که عصر ارتباط و گفت‌ و گوی تمدن‌ها و انفجار اطلاعات نام گرفته است مهاجرت و تجارت مفهوم تازه‌ای پیدا کرده و وسایل ارتباط جمعی بطور وسیعی ارتباط کشورها را آسان‌تر و امکان‌ پذیرتر نموده حقوق بین‌الملل خصوصی نیز دچار تحول و توسعه روز افزون گردیده و با تصویب کنوانسیون‌های مختلف روز به روز کشورها اختیار عمل کمتر و محدودتری خواهند داشت و در واقع جهان به سوی نظام وحدت حقوقی پیش میرود.
تمام این موارد همکاری هرچه نزدیکتر کشورها در زمینه‌های مختلف حقوقی و قضایی را از جمله در زمینه اجرای احکام طلب می نماید. گرچه قانون اجرای احکام مدنی مصوب سال ۱۳۵۶ شناسایی و اجرای احکام خارجی را پیش‌ بینی کرده و شرایط مندرج در آن از نظر اصول قضایی تا حدودی مناسب بنظر میرسد اما باید دانست صرف وجود یک قانون مدون جهت اجرای احکام خارجی کفایت نمی نماید بلکه رویه قضایی و دکترین حقوقی که ثمره اجرای قانون در طول زمان است نقش بسیار ارزنده‌ای در اجرای آن دارد و میتواند ضعف‌ها و کمبودهای قانونی را تکمیل و جبران نماید. آن چه بیش از همه جلب توجه مینماید میزان مشارکتی است که رویه قضایی کشورها در تکمیل و توسعه حقوق مربوط به اجرای احکام خارجی دارد.
چنان چه کشورها بخواهند در زمینه تجارت بین‌المللی و جذب سرمایه‌های خارجی و حتی عضویت در سازمان تجارت جهانی (WTO) موفق باشند میبایست سیستم قضایی فعلی خود را به سطح و حد استانداردهای جهانی نزدیکتر کنند. به هر حال امروزه شناسایی بعضی از احکام صادره از دادگاه‌های خارجی مانند احکام مربوط به وضعیت و اهلیت اشخاص به صورت یکی از واقعیات اجتناب‌ناپذیر زندگی بین‌المللی درآمده است و به همین جهت اکثریت کشورها با درک این ضرورت کوشیده‌اند تا از طریق تصویب قوانین و مقررات یا با ایجاد و تثبیت رویه قضایی امکان شناسایی و اجرای احکام خارجی را در قلمروی خود فراهم نمایند.
البته این بدان معنا نیست که کشورها خود را ملزم به شناسایی و اجرای بی قید و شرط احکام خارجی بدانند بلکه هدف این است که با رعایت شرایطی امکان اجرای احکام مدنی خارجی فراهم و بدین‌ وسیله به مسئله شناسایی و اعتبار حقوق مکتسبه افراد توجه شده و راه برای توسعه بیشتر حقوق بین‌الملل خصوصی باز و هموار گردد.
در این مطالعه تطبیقی ملاحظه میگردد که متقاضی شناسایی و اجرای احکام خارجی در ایران میتواند در صورت وجود شرایط لازم و فقدان موانع احصا شده در ماده ۱۶۹ قانون اجرای احکام مدنی با تقدیم درخواست کتبی به مرجع قضایی بدون آن که ملزم به طرح دعوی از طریق تقدیم دادخواست باشد به هدف خود نایل شود. در حقوق انگلیس مطابق قواعد کامن لا خواهان شناسایی و میتواند بر اساس سبب اصلی دعوی موضوع حکم خارجی در انگلیس دعوی جدیدی اقامه نموده و یا این که بر اساس حکم خارجی بعنوان یک سبب مستقل اقامه دعوی نماید لیکن بر این قاعده توسط قوانین موضوعه که در مورد احکام صادره در محدوده‌های جغرافیایی خاص اعمال میگردد استثنائاتی آورده شده است و البته احکام صادره از بعضی کشورها هنوز مطابق قواعد کامن لا در انگلیس شناسایی و اجرا میشوند.
سیاست حقوقی ایران در خصوص موضوع مورد مطالعه بر پایه رفتار متقابل استوار گردیده و احکام صادره از کشورهایی که در مورد احکام صادره از محاکم ایران معامله متقابل نمایند در ایران قابل اجرا است. در انگلستان دکترین تعهد بعنوان مبنای سیاست حقوقی امروز انگلیس در این زمینه مطرح و اعمال میگردد که با وصف مذکور بطور وسیعی موجب شناسایی و اجرای احکام خارجی در قلمروی این کشور گردیده است.

 



:: برچسب‌ها: آزادی های فردی, احكام مدنی, اندیشه, انگليس, ايران, تجارت بين‌المللی, تصويب, جغرافيا, حقوق ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:45
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
بخش نخست – سازمان قضایی ایران
مقایسه بین دادگاه نظامی ایران با سایر کشورها از جمله هند از دیدگاه آیت الله شاهرودی و آیت الله محمد کاظم بهرامی رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ایران
فصل اول – مراجع قضایی در حقوق ایران
مبحث اول – تعریف صلاحیت وانواع آن
مبحث دوم – مراجع عمومی و صلاحیت آن ها
مبحث سوم – مراجع اختصاصی و صلاحیت آن ها
فصل دوم – معرفی دادگاه نظامی
گفتاراول – قانون تعیین حدود صلاحیت دادسراها و دادگاه های نظامی
گفتار دوم – قانون تفسیر ماده 3 قانون تعیین حدود صلاحیت دادگاه های نظامی
مبحث اول – صلاحیت دادگاه نظامی
مبحث دوم – بررسی مفهوم و ضابطه جرم نظامی
مبحث سوم – مبنای تفکیک جرم نظامی از جرم عادی
گفتار نخست – منطق حاکم بر تفکیک جرم نظامی از جرایم عادی
بند1 – ضوابط حاکم بر تفکیک جرم نظامی از جرایم عادی
بند2 – طرح برخی از ضوابطی که از سوی حقوق دانان مطرح شده است
گفتاردوم – بررسی انتقادی مقررات و رویه قضایی ایران در ارتباط با جرم نظامی
بند1 – مقررات رویه قضایی ایران بعد از انقلاب اسلامی
بند2 – بررسی و تبیین اصل 172 قانون اساسی
بند3 – بررسی قوانین عادی و رویه قضایی
مبحث چهارم – استثناء بر صلاحیت دادگاه نظامی
نتیجه گیری و نظر محقق
منابع

مقدمه:
شخص دارای نفعی که برای احقاق حق تضیع شده و یا شناساندن حق انکار شده ای مایل به مراجعه به مراجع قضاوتی است، باید در درخواست رسیدگی به دعوا و تعقیب آن مقررات قانونی را رعایت نماید. مهم ترین دسته از مقرراتی که خواهان باید در این خصوص رعایت نماید، مقررات مربوط به صلاحیت مراجع است. در صورتیکه رسیدگی به امری مطابق مقررات قانونی از مرجعی در خواست شده باشد، مرجع مزبور مکلف است، چنانچه در رسیدگی به امر مطروحه صالح باشد و یا به عبارت دیگر به موجب قانون مامور رسیدگی به آن امر باشد، نسبت به آن رسیدگی و صدور رای اقدام کند.
صلاحیت دادگاه در رسیدگی به امر به خصوص، در عین حال متضمن این معناست که مقنن آن دادگاه را شایسته رسیدگی به امر مزبور و تمیز حق دار از بی حق و اعلام آن به موجب رای و علی الاصول، دستور اجرای آن تشخیص داده است.
بنابراین صلاحیت از حیث مفهوم، عبارت از تکلیف و حقی است که مراجع قضاوتی ( قضایی یا اداری) در رسیدگی به دعاوی، شکایات و امور به خصوص، به حکم قانون دارا می باشند.
پیش بینی مراجع قضاوتی و دامنه صلاحیت آن ها در قانون و منوط نمودن رسیدگی و صدور رای مرجع قضاوتی به صلاحیت آن و نیز حق همه افراد در دسترسی به آن ها بر دو اصل مهم:
1) مساوات که در اصول 19 و 20 ق.ا ایران آمده است و هچنین به لزوم قانونی بودن تشکیل و
2) صلاحیت مراجع قضایی، مندرج در اصل 34،36،159ق.ا مبتنی است.
بنابراین هر مرجع قضایی در صورتی مکلف است به امری رسیدگی نماید که این امر به موجب قانون در قلمرو صلاحیت آن قرار داده شده باشد.

 



:: برچسب‌ها: انقلاب اسلامی, جرم نظامی, حقوق, حقوق دانان, دادسرا, دادگاه, دادگاه نظامی, دانلود, رئیس سازمان قضایی, رویه, سازمان, صلاحیت, قوانین, مراجع قضایی, مقررات, مقررات قانونی, پروژه ,
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:90
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
بخش اول – سازمان و تشکیلات صندوق بین‌المللی پول
فصل اول – کلیات
بنداول – اساسنامه صندوق و ماهیت حقوقی آن
بند دوم – ماهیت حقوقی صندوق
بند سوم – اهداف صندوق
بند چهارم – وظایف صندوق
وظیفه تنظیم سیاست های مالی و پولی
وظیفه تامین مالی
وظیفه مشاوره
بند پنجم – عضویت در صندوق
اعضا صندوق و سهمیه یا حق عضویت
حق رای اعضا در صندوق
تعهدات اعضا به صندوق
تعهدات خاص
تعهدات عام
فصل دوم – ارکان صندوق
بند اول – ارکان اصلی
هیئت رئیسه
هیئت اجرایی
مدیرعامل صندوق و کارکنان
ادارات و دوایر صندوق
بند دوم – ارکان فرعی
کمیته موقت
کمیته توسعه
بخش دوم – منابع و فعالیت‌های صندوق
فصل سوم – منابع
بند اول – منابع مالی و سرمایه صندوق
بند دوم – وام‌های صندوق بین‌المللی پول و شرایط دستیابی به آن
بند سوم – تسهیلات صندوق بین‌المللی پول
تسهیلات دائمی
ترانش ذخیره
ترانش اعتباری و قرارهای احتیاطی
تسهیلات مالی جبرانی
تسهیلات تامین مالی ذخیره احتیاطی
تسهیلات مالی گسترده
تسهیلات تعدیل ساختاری
مکانیسم تسهیلات موقت
تسهیلات نفتی
مکانیسم وتیوین
نرخ بهره و حق برداشت مخصوص
فصل چهارم – فعالیت‌های صندوق
بند اول – معاملات صندوق
بند دوم – تعیین ارزش و نرخ برابری و نظارت بر ترتیبات ارزی
بند سوم – خدمات صندوق
آموزش
کمک‌های فنی
انتشار و ارائه نشریات و گزارش‌ها
بند چهارم – رابطه صندوق با بانک جهانی
بند پنجم – رابطه ایران با صندوق بین‌المللی پول
مبانی قانونی و تاریخچه
وام‌های دریافتی ایران از صندوق
وضعیت سهمیه و نحوه پرداخت حق عضویت ایران
محدودیت‌های ارزی در ایران
بند ششم – روابط صندوق بین‌المللی پول با سازمان ملل متحد
منابع فارسی
منابع انگلیسی

اساسنامه صندوق و ماهیت حقوقی آن:
سند تاسیس صندوق بین‌المللی پول معاهده‌ای است که تحت عنوان موافقت‌ نامه در دسامبر 1945 بوسیله 29 دولت که روی هم‌رفته 80% سهام اولیه صندوق را داشتند امضا و به موقع اجرا گذارده شد. ماده یک عهدنامه مربوط به حقوق معاهدات، واژه معاهده را چنین تعریف میکند:
اصطلاح معاهده به معنای توافق بین‌المللی است که به موجب مقررات حقوق بین‌الملل به صورت مکتوب از سوی چند کشور تحقق پذیرفته و ممکن است در سندی واحد و یا دو یا چند سند پیوسته ثبت بشود حال دیگر فرق نمی‌کند که به چه عنوان خوانده شود.
بدین‌ترتیب معاهده با دو معیار مکتوب بودن و انعقاد بین چند کشور شناسایی میگردد لذا اساسنامه صندوق بین‌المللی پول چون بین چندین کشور به صورت مکتوب منعقد گردیده است معاهده محسوب می‌گردد.
اصولاً معاهداتی که توسط نمایندگان کشورها امضا میشود در صورتی تعهدآور است که به تصویب قانونی در کشورهای مربوطه برسد به همین علت بند الف بخش اول ماده سی و یکم اساسنامه صندوق بین‌المللی پول نیز مقرر می‌دارد هر دولتی که از طرف او این موافقت‌نامه امضا میشود سندی حاکی از این که موافقت‌نامه حاضر را طبق قوانین کشور خود پذیرفته و اقدامات لازم را برای قادر بودن به ایفای کلیه تعهدات مندرج در این موافقت‌نامه به عمل آورده است نزد دولت ایالات متحده آمریکا خواهد سپرد و هر کشوری پس از سپردن سند مندرج در این بند عضو صندوق محسوب خواهد شد.
سوالی که ممکن است در اینجا مطرح شود این است که پس از تصویب معاهده‌ای مانند سند تاسیس صندوق بین‌المللی پول در مراجع ذیصلاح داخلی، چنین معاهده‌ای چه نقشی را می‌تواند در رابطه با قوانین داخلی بازی کند و یا به عبارت دیگر آثار حقوقی چنین معاهده یا موافقت‌نامه‌ای در کشورهای امضا کننده به چه شکل است، اکثر حقوقدانان بر این عقیده‌اند که در قواعد حقوقی سلسله‌ مراتبی وجود دارد و در بسیاری از کشورهای دنیا معاهده برتر از حقوق داخلی و حتی قانون اساسی محسوب میشود ولی عده‌ای دیگر از حقوقدانان معتقدند که اصل حاکم در این مورد آن است که اگر تشریفات وضع دو قاعده حقوقی یکسان باشد هیچ‌یک از آن دو قاعده را بر دیگری برتری نیست اما در صورتی که وضع و تدوین یک قاعده پیچیده‌تر و سنگین‌تر از قاعده دیگر باشد، اصولاً اهمیت قاعده نخست پیش از قاعده دوم است در مورد معاهده و قانون اساسی چون تشریفات انعقاد و تصویب معاهده از تشریفات مفصل وضع و تصویب قانون اساسی ساده‌تر است بنابراین قانون اساسی برتر از معاهده است.
به هر حال کشورهای مختلف در این خصوص طرق مختلف اختیار کرده‌اند با توجه به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در ایران معاهدات در رتبه پایین‌تر از قانون اساسی و قوانین عادی موخر قرار می‌گیرند و در صورتی لازم‌الاجرا می‌باشند که بر خلاف موازین اسلامی نباشند که در مورد اساسنامه صندوق نیز این اصل صادق است.

 



:: برچسب‌ها: ادارات, اساسنامه, بانک جهانی, تسهیلات دائمی, تشکیلات, تصویب قانونی, حقوق, دانلود, سازمان, سازمان ملل متحد, سرمایه صندوق, سياست های مالی, صندوق بین‌المللی پول, مبانی قانونی, مدیرعامل, منابع مالی, مکانیسم, نرخ بهره, هیئت اجرایی, هیئت رئیسه, پروژه, پول, کارکنان ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:36
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه
تاریخچه مخابرات
تاسیس شرکت مخابرات استان مرکزی
تشکیلات کلی شرکت مخابرات
معاونت توسعه و مهندسی
مدیریت مخابرات مرکز استان
مدیریت اداری و تدارکاتی
معاونت نگهداری و بهره برداری
مدیریت مالی و اقتصادی
واحد بازرسی و رسیدگی به شکایات
واحد روابط عمومی
نمودار سازمانی شرکت مخابرات استان مرکزی
خدمات قابل ارائه در مراکز تلفن
سیم کشی
سیم کشی خارجی
سیم کشی داخلی
تلفن همگانی
سرویس های ویژه تلفنی
عوامل قطع تلفن توسط مخابرات
مرکز اطلاعات 118
دبیت کارت (DEBIT CAR)
خدمات اینترنت
تلفن گویای 135
جایگاه اینترنت www.tciarak.ir
شبکه چیست؟
فوائد شبکه سازی
شبکه کامپیوتر در مخابرات
کارت گرافیک
کارت های صدا (Sound Cards)
کارت های مودم
چاپگرها(Printer)
اسکنرها(Scaner)
انواع فن
صفحه کلید
ماوس
مونیتورها (Monitors)
پارتیشن بندی هارد دیسک نو
ویژوال بیسیک
پروژه مربوط به ویژوال بیسیک

اهمیت و نقش ارتباطات و مخابرات در جامعه:
واکنش هر موجود زنده در برابر محیط و اجتماع خود بر اساس یک سلسله اطلاعات صورت میگیرد و این اطلاعات فراهم نمیگردد جز با برقراری ارتباط با محیط و همنوع خویش. بدین ترتیب هرچه امکانات ارتباطی وسیع تر و پیشرفته تر باشد دستیابی به منابع اطلاعاتی افزون تر خواهد بود و به تبع داشتن اطلاعات غنی، فرد یا جامعه را دارای پویایی و تحرک سریع تر و معقول تری مینماید.
دستیابی به اطلاعات صحیح، مطمئن و سریع در اتخاذ تصمیم گیری ها از اعتبار بالایی برخوردار است که در نتیجه، ارتباط سالمی را طالب است. غالباً برقراری ارتباط و کسب اطلاعات خارج از قلمرو مشاهده مستقیم و تماس شخصی نیاز به امکانات ویژه ای دارد. از میان طیف وسیع امکانات ارتباطی میتوان از مخابرات به مفهوم متعارف در جامعه کنونی نام برد.
صور ابتدایی ارسال خبر، افروختن آتش و ایجاد دود برفراز کوه ها، نواختن طبل و قاصدان پیاده یا سواره بوده است. اما از سال 1840 که الفبای مورسی تلگراف مورد استفاده قرار گرفت پیشرفت تکنولوژی مخابرات سرعت زاید الوصفی داشته است به طوری که امروزه مخابرات به عنوان سریع ترین روش شناخته شده انتقال اطلاعات مهم و بنا بر تعبیری متضمن غنای فکری جوامع سیاسی و تسریع کننده آهنگ پیشرفت در عرصه های گوناگون اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نقش ارزشمند و والائی را نصیب خود ساخته، به نحوی که توسعه و گسترش تکنولوژی مخابرات از جمله عوامل مهم پیشرفت و ترقی آن ها قلمداد میگردد. به عبارت دیگر تا کشوری به تکنولوژی پیشرفته مخابراتی و سیستم های نوین این صنعت قرن، دست نیابد و تجهیز نگردد به مفهوم واقعی و حقیقی به توسعه و ترقی دست نخواهد یافت و به راهیابی در قافله پر شتاب کشورهای مترقی نائل نخواهد شد.
جدا از مطلب بالا و در واقع مهم تر از این مسائل، رسالت ارزشمندی است که در جوامع بشری بر دوش مخابرات قرار گرفته و الحق مخابرات هم به خوبی از عهده آن برآمده است و آن بیدار ساختن و آگاهی دادن به ملت های ستمدیده و عقب نگه داشته شده در راه مبارزه و مقابله با قدرت های زورگو و استکباری جهانی برای بدست آوردن آمال آزادیخواهی و اعمال قدرت های مردمی خویش است که تجلی بارز و زنده آن در جمهوری اسلامی طلیعه پیروزی انقلاب اسلامی ایران ظاهر گردیده است.
بنابر علل بالا و بسیاری از دلائل دیگر امروزه ملت ها بسیج شده اند تا در زمینه تولید و استفاده از تکنیک های پیشرفته مخابراتی، طرح های گسترده و نوینی را اجرا نمایند و در این راستا شرکت مخابرات استان مرکزی با توجه به موقعیت حساس استان به لحاظ داشتن مجمتمع ها و مراکز عظیم صنعتی و تجاری در جهت تسهیل و تحقق موارد فوق و توسعه مخابرات، نقش مهم و بسزایی را ایفاء نموده است.

 



:: برچسب‌ها: ارتباطات, اسكنر, اقتصاد, بهره برداری, تلفن, تلفن همگانی, تلفن گويا, خدمات اينترنت, دانلود, دبيت كارت, سيم كشی, شبكه, شبكه سازی, شرکت مخابرات, صفحه كليد, كارت های مودم, كارت گرافيک, ماوس, مديريت, مديريت مالی, معاونت توسعه, معاونت نگهداری, مونيتور, واحد بازرسی, ويژوال بيسيک, پارتيشن بندی هارد, چاپگر, کارآموزی, کامپیوتر ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:31
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
واژگان کلیدی
مقدمه
سوال اصلی تحقیق
بیان مسئله
عامل کارآیی سازوکار دولت چیست؟
دولت در نظریات بازاریابی و فعالیت های مربوط به بازار
دولت مرکانتالییستی
دولت فیزیوکراسی
دولت کلاسیکی
مکتب تاریخی
دولت حداقلی نوزیک و هایک
دولت نئو کلاسیکی
دولت سوسیالیستی
دولت کینزی
دولت رفاه
دولت در نظریه انتخاب عمومی یا مکتب اقتصادی سیاست
دولت در نظریه هزینه مبادله
نظریه اطلاعات
دولت در بازار و فعالیت های بازاریابی اسلامی
وظایف دولت اسلامی
اختیارات دولت اسلامی
مقایسه دولت اسلامی با دیگر دولت‌ها
هدف نهایی فعالیت دولت
مالکیت منابع
اصل و عقلایی دخالت دولت
رابطه دولت و جامعه
دیدگاه درباره دولت
رابطه دولت و بخش خصوصی
سیاست گذاری
تامین اجتماعی و رفع فقر و بی عدالتی
تولید کالاهای عمومی
تولید کالاهای خصوصی دارای آثار جانبی مثبت و منفی
تولید کالاهای دارای انحصار طبیعی
توزیع مجدد درآمد
توازن اجتماعی
شیوه‌ تصمیم‌گیری
نتیجه‌گیری
منابع و مأخذ

چکیده:
ظهور انواع نظریات درباره دولت در عرصه بازاریابی در دوران معاصر، لزوم روشن ساختن جایگاه دولت در بازار اسلامی و فعالیت های بازاریابی و مقایسه آن با دیگر نظریات را ضرور ساخته است. مقاله با بیان ویژگی‌های کلی دولت در مکاتب مرکانتالیست، فیزیوکرات، کلاسیک، مکتب تاریخی، نئوکلاسیک، کینز، دولت رفاه، هزینه مبادله اطلاعات، انتخاب عمومی یا مکتب اقتصادی سیاست ضمن بیان اهداف، وظایف، اختیارات و منابع در اختیار دولت اسلامی، تفاوت‌های دولت اسلامی را با دیگر دولت‌ها روشن میسازد. مقایسه در موارد هدف نهایی فعالیت دولت، مالکیت منابع، اصل عقلایی دخالت دولت، دیدگاه درباره دولت، رابطه دولت و بخش خصوصی، سیاست گذاری، تامین اجتماعی و رفع فقر و بی‌عدالتی، تولید کالا‌های عمومی، تولید کالاهای دارای انحصار طبیعی، توزیع مجدد درآمد، توزان اجتماعی و شیوه تصمیم‌گیری صورت گرفته و نشان می‌دهد که دولت اسلامی مشترکاتی با برخی دولت‌ها دارد؛ اما نمی‌توان آن را جزو یکی از آن دیدگاه‌ها دانست؛ بلکه نظریه دولت اسلامی در عرصه اقتصاد به جهت تفاوت در اهداف، شیوه‌ها، ابزارها استقلال کامل دارد. مبتنی بر نظم خودجوش است، نظم حاکم بر سازوکار دولت مبتنی بر سلسله مراتب است. تصمیم‌گیری در دولت، ماحصل فرآیندهای سیاسی و بوروکراسی اداری است. تحلیلی که در این مقاله از دولت ارائه میشود، عمدتا یک تحلیل کارکردی است.

 



:: برچسب‌ها: اسلامی, اقتصاد, بازار, بازاريابی, بخش خصوصی, بوروکراسی اداری, تامین اجتماعی, تصمیم‌گیری, تولید, جامعه, دانلود, دولت, دولت اسلامی, سوسیالیست, فقر, نوزیک, هایک, پروژه, کالا, کالا‌های عمومی, کلاسیک, کینز ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:22
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
کلمات کلیدی
مقدمه
متدولوژی تحقیق
ارزیابی محیط کلان بین المللی
ارزیابی عوامل سیاسی
ارزیابی عوامل اقتصادی
ارزیابی عوامل اجتماعی
ارزیابی عوامل تکنولوژیک
ارزیابی بازار منطقه و بررسی تقاضای داخلی
آمار تولید فولاد در دنیا به تفکیک کشور
آمار مصرف داخلی فولاد در دنیا به تفکیک ناحیه
ارزیابی شرایط صنعت فولاد در داخل کشور
تهدید جدید الورودها
چانه زنی تامین کنندگان
چانه زنی مشتریان
شدت رقابت
کالای جانشین
منابع

چکیده:
امروزه ورود به بازارهای بین المللی از اهمیت روزافزونی در فضای کسب و کار برخوردار است. بسیاری از شرکت ها و صنایع بزرگ به دنبال ارزیابی شرایط بازارهای مختلف و اتخاذ استراتژی های متناسب با آن بازار می باشند. ایران نیز که برای ورود به بازارهای مختلف بین المللی برنامه ریزی می کند خارج از این قاعده نیست. همان طور که مشخص است سیاست گذاران کشور بر روی سه صنعت مادر تمرکز دارند و در تلاش اند با این صنایع بتوانند به بازارهای جهانی راه یابند. این صنایع را میتوان به نوعی موتورهای توسعه اقتصادی نیز دانست.
1) صنعت نفت، گاز و پتروشیمی
2) صنعت خودروسازی
3) صنعت تولید فولاد و محصولات فولادی
در این مقاله سعی بر آن است تا از بین صنایع فوق الذکر شرایط رقابت بین المللی صنعت فولاد مورد توجه قرار گیرد. برای بررسی توانمندی های رقابتی ابتدا کشورهای بزرگ تولید کننده فولا شناسایی شده و سپس عوامل تاثیر گذار به دو گروه طبقه بندی خواهد شد. گروه اول عواملی هستند که بعنوان فاکتورهای محیطی در آن ها یاد میشود. این عوامل عمدتا برای شرکت های تولیدی غیر قابل کنترل بوده و در پاره ای از موارد توسط سیاست های مختلف دولت و دیگر کشورها تحت تاثیر قرار می گیرند. اما گروه دوم عواملی است که در لایه های مختلف خود صنعت فولاد وجود دارند. در مورد عوامل گروه اول با نظر خبرگان اولویت بندی صورت گرفته و مقایسه بین کشورهای عمده تولید کننده فولاد و ایران صورت خواهد گرفت.
در بخش دوم با استفاده از مدل عامل نیروی رقابتی مایکل پورتر عوامل تاثیرگذار مورد بررسی قرار خواهد گرفت. سپس استراتژی های کلانی که در سطح ملی میتواند مورد استفاده قرار گیرد، این استراتژی ها عمدتا در جهت تقویت صنعت فولاد بوده و می تواند در دو جنبه عمومی طبقه بندی شود که عبارتند از:
1) کاهش بهای تمام شده کالا
2) استراتژی های ادغام تولید کنندگان فولاد

 



:: برچسب‌ها: ارزیابی, ارزیابی بازار, اقتصاد, بازارهای بین المللی, بازارهای جهانی, تامين كنندگان, تحقیق, تقاضا, تولید, دانلود, شدت رقابت, صنعت, صنعت خودروسازی, صنعت فولاد, صنعت نفت, عوامل اجتماعی, عوامل اقتصادی, عوامل سیاسی, كالای جانشين, متدولوژی, محصولات فولادی, مشتريان, مصرف, مقاله, پتروشیمی, پروژه, کسب و کار, گاز ,
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:78
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل یکم : Grid Computing چیست ؟
فصل دوم : مزیت های Grid Computing
استفاده موثر از منابع
قابلیت محاسبه موازی
منابع مجازی و سازمان های مجازی
دسترسی به منابع اضافه
متعادل سازی استفاده از منابع
قابلیت اطمینان
مدیریت
فصل سوم : مفاهیم و معماری
سازمان های مجازی و Grid
چالش های تکنیکی در به اشتراک گذاشتن
سیر تکامل تکنولوژی Grid
معماری Gri
Fabric : رابط هایی برای کنترل های محلی
Connectivity : برقراری ارتباط ساده و امن
Resource : به اشتراک گذاشتن یک منبع
Collective : هماهنگی چندین منبع
Application
پیاده سازی معماری Grid
Globus Toolkit v2.0
Fabric
Connectivity
Resource
Collective
Open Grid Services Architecture
فصل چهارم : مدلی برای برنامه نویسی
تعریف محیط و هدف
المان ها
کار
قسمت کردن
ریزکار
منبع محاسباتی
زمانبند
ذخیره کننده
مدل برنامه نویسی، به صورت شبه کد
طرف منابع محاسباتی
طرف زمانبند
تقسیم کننده
فلوچارت و کمی از جزئیات برنامه نویسی
فلوچارت طرف زمانبند
فلوچارت طرف منبع محاسباتی
روشی برای تقسیم کردن در مسائل Back-track
ساختمان داده گره
درخت خاکستری
قطع کردن درخت
زمانبندی
نکات تکمیلی

فهرست شکل ها:
مراحل مجازی سازی
Grid منبع نامتجانس و از نظر جغرافیایی از هم جدا را مجازی سازی می کند
کارها به جاهایی که بار کمتری دارند برده می شوند
پیکر بندی Grid در مواقع بحرانی
مدیران می توانند سیاست های خاصی را تنظیم کنند
یک سازمان مجازی
سیر تکامل تکنولوژی Grid
لایه های معماری Grid
مثالی از مکانیزم Globus Toolkit
المان های سیستم
قسمت های مختلف سیستم
قسمتی از فلوچارت طرف زمانبند
فلوچارت طرف زمانبند
طرف منبع محاسباتی
درخت متقارن و منابع متقارن
درخت متقارن و منابع نامتقارن
درخت نامتقارن و منابع متقارن
درخت نامتقارن و منابع نامتقارن
مراحل زمانبندی
مراحل زمانبندی
مراجع و منابع

چکیده:
هدف Grid Computing به اشتراک گذاری منابع در یک محیط پویا و احتمالاً ناهمگن است. این منابع با سیاست های مختلف در دسترس هستند. این به اشتراک گذاری عمدتاً برای اهداف محاسباتی برای مقاصد علمی است اما در موارد اقتصادی نیز کاربرد دارد. این منابع می توانند منابع گوناگونی از جمله CPU، هارد دیسک، نرم افزار و سنسورها باشند.
در این گفتار مفاهیم، مزیت ها و کاربردهای Grid را بررسی می کنیم، یک معماری برای Grid معرفی می کنیم و مدل OGSA را بررسی می کنیم. یک مدل کلی برای برنامه نویسی تحت Grid بیان می کنیم و جزئیات این مدل را برای مسائل Back-track بررسی می کنیم و درخت خاکستری را معرفی می کنیم. در نهایت مسئله N – وزیر را در محیط Grid حل می کنیم و برای نشان دادن قدرت محاسبه موازی، نتایج عمل ضرب ماتریس با استفاده از ده ماشین را بیان می کنیم.

 



:: برچسب‌ها: Grid, اشتراک گذاری, اشتراک گذاشتن, المان, برنامه نویسی, تکنولوژی, دانلود, درخت خاکستری, زمانبندی, ساختمان, سازمان, سازمان های مجازی, سنسور, سیاست, فلوچارت, ماتریس, مجازی سازی, معماری, مکانیزم, نرم افزار, هارد دیسک, پروژه, پیاده سازی, کامپیوتر ,
:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:94
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
کلیات پژوهش
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف پژوهش
اهداف کلی
اهداف جزئی
فرضیات پژوهش
فرضیه کلی
فرضیه‌های جزئی
مفاهیم و واژگان اختصاصی پژوهش
فصل دوم
مبانی نظری و تجربی پژوهش
مقدمه
بخش اول : مبانی مفهوم شناسی بازی
تعریف بازی
نظرات متخصصان تعلیم و تربیت در پیرامون بازی
مراحل متفاوت بازی کودکان
سیر تحولات در بازی
عوامل موثر در بازی
انواع بازی
تعریف بازی‌های رایانه‌ای
اثر بازی‌های رایانه‌ای در کودکان و نوجوانان
محاسن بازی‌های رایانه‌ای
معایب بازی‌های رایانه‌ای
رهنمودها
تاریخچه بازی‌های رایانه‌ای
گونه‌های بازی‌های رایانه‌ای
مبانی مفهوم شناسی تفکر خلاق
ویژگی‌های افراد خلاق
شرایط ابراز تفکر خلاق
توصیه‌های عملی به والدین جهت پرورش تفکر خلاق
مفهوم آموزش و پرورش پیش از دبستان
تاریخچه آموزش و پرورش پیش دبستانی
اهداف آموزش و پرورش پیش دبستانی
بخش دوم : مبانی تجربی پژوهش
تحقیقات انجام شده داخلی و خارجی
تحقیقات داخلی
تحقیقات خارجی
فصل سوم
روش شناسی پژوهش
مقدمه
طرح پژوهشی
جامعه آماری
حجم نمونه و روش نمونه‌گیری
ابزار پژوهش
شیوه تجزیه و تحلیل داده ها
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق
تحلیل آماری سوالات پرسشنامه
تحلیل استنباطی فرضیه های این پروژه
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری پژوهش
مقدمه
خلاصه یافته های پژوهش
نتیجه گیری پژوهش
محدودیت‌ها
پیشنهادات
پیشنهادات کاربردی
پیشنهادات پژوهشی
ضمائم : پرسشنامه

فهرست جداول:
مولفه‌های پرسشنامه
مولفه های پرسشنامه
گویه یک
گویه دو
گویه سه
گویه چهار
گویه پنج
گویه شش
گویه هفت
گویه هشت
گویه نه
گویه ده
گویه یازده
گویه دوازده
گویه سیزده
گویه چهارده
گویه پانزده
گویه شانزده
گویه هفده
گویه هجده
گویه نوزده
گویه بیست
گویه بیست و یک
گویه بیست و دو
گویه بیست و سه
گویه بیست و چهار
گویه بیست و پنج
گویه بیست و شش
گویه بیست و هفت
گویه بیست و هشت
گویه بیست و نه
آزمون رابطه بین بازی های سنتی در پرورش خلاقیت کودکان
تفکرخلاق
رابطه میزان استفاده نادرست از رایانه و مشکلات رفتاری
مدت زمان کار طولانی با رایانه و تاثیر منفی در کودکان
استفاده نادرست از رایانه و منزوی کردن کودکان

چکیده:
هدف بررسی تاثیر بازی‌های رایانه‌ای بر تفکر خلاق کودکان مراکز پیش دبستانی شهرستان کاشان میباشد. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی از نوع همبستگی میباشد تحقیق توصیفی شامل مجموع روش‌هایی است که هدف آن‌ها توصیف کردن شرایط یا پدیده‌های مورد بررسی است جامعه آماری این پژوهش، شامل کلیه مربیان و کودکان مراکز پیش دبستانی شهرستان کاشان در سال تحصیلی 93-92 است که پرسشنامه مربوط به بازی‌های رایانه‌ای توسط مربیان تکمیل گردیده است.
به دلایل حجم بالای جامعه آماری محدودیت‌های مالی و زمانی از میان 17 پیش‌دبستانی شهرستان کاشان 7 پیش‌دبستانی متناسب با جامعه انتخاب گردیدند و سپس به روش نمونه‌گیری تصادفی ساده از بین گروه انتخاب‌ شده 40 پرسش‌نامه میان این مربیان توزیع گشت.
ابزار جمع‌آوری اطلاعات در این پژوهش شامل 2 فرم پرسشنامه است نتایج تحقیق نشان میدهد که استفاده بیش از حد و نادرست از رایانه باعث بروز مشکلات جسمانی، مثل : خستگی چشم، کمر درد در کودکان میشود که این مشکلات باعث بیماری های فرض دیگری میشود و همچنین نتایج این پژوهش نشان میدهد که هر چه دانش آموزان بیشتر رایانه استفاده کنند علاقه بیشتری به آن پیدا میکنند.

 



:: برچسب‌ها: ابزار پژوهش, بازی های سنتی, بازی‌های رایانه‌ای, بیماری, تفکر خلاق, جامعه آماری, خستگی چشم, دانلود, رایانه‌, روانشناسی, روش شناسی, علوم تربیتی, مشکلات, نمونه‌گیری, نوجوانان, پایان نامه, پرورش خلاقیت, پژوهش, پیش دبستانی, کمر درد, کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 82
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:56
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
چکیده
زندگی نامه جلال (مثلاً شرح احوالات)
اندیشه های جلال
پایگاه اجتماعی جلال
پدیده غرب زدگی از دیدگاه جلال
زنان از دیدگاه جلال
مذهب و روحانیت از دیدگاه جلال
جلال از دیدگاه سیمین دانشور (شوهر من جلال)
خاطره ای از جلال (ویلیام میلوارد)
آثار جلال
مرگ جلال
مرثیه ای در سوگ جلال (مهدی اخوان ثالث)
جمع بندی
منابع و مأخذ

مقدمه:
نزدیک به چهار دهه از خاموشی جلال آل احمد نویسنده و روشن فکر مبرز ما میگذرد. با گذشت هر چه بیشتر زمان حضور اندیشه های وی در عرصه فکر و نقد مسائل اجتماعی به ویژه رابطه ما با غرب، روشنفکران و وظایف آن، آزادی قلم و … بیشتر و بحث انگیزتر مطرح میشود. از فردای تشکیل جمهوری اسلامی که تحقق برخی از نظریه های آل احمد را به نوعی در برداشت جنبه سیاسی و اجتماعی دکترین وی مورد توجه قرار گرفت و شاید بتوان گفت که جنبه ادبی شخصیت و آثار وی در حاشیه قرار گرفت.
حضور جلال آل احمد در جریانات روشنفکری دهه های سی و چهل نمودار شرف و حیثیت جامعه روشنفکران بود. مردی که تمامی حجم درد و عظمت رهبری روشنفکران زمان خودش را بر دوش کشید و در چهل و شش سالگی دیگر تاب نیاورد و خاموش گشت.
چهل و شش سال زندگی کرد و در این میان نزدیک به سی سال نوشت و حدود پنجاه اثر از خود باقی گذاشت. این بخشی از کارنامه زندگی جلال است.
جلال آل احمد روشنفکری بود که حتی مخالفانش در وطن پرستی و عشق او به فرهنگ ملی ایران تردید ندارند. نوشتن برای او عبادت بود. زبان و قلبش صریح بود و صراحتی که در کمتر کسی میتوان سراغ گرفت.
زنده یاد جلال آل احمد با عشق به حقیقت زیست. زندگی ادبی و اجتماعیش سراسر است از این شیفتگی به حق و تا آخر عمر خویش اینچنین زیست. آثار جلال آل احمد و زندگی پرفراز و نشیبش آن چنان گسترده و گوناگونند که پرداختن به تمامی جنبه ها، در حوصله این صفحات نمی گنجد.

 



:: برچسب‌ها: ادبیات, انديشه, جلال آل احمد, جمهوری اسلامی, دانلود, زنان, سيمين دانشور, مسائل اجتماعی, نويسنده, پروژه ,
:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:82
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
کلیات پژوهش
مقدمه
بیان مسئله
اهداف پژوهش
هدف کلی
هدف فرعی
سوال پژوهش
فرضیه های پژوهش
اهمیت و ضرورت پژوهش
تعاریف نظری
تعاریف عملیاتی
فصل دوم
ادبیات نظری و پژوهشی
مقدمه
مفهوم استرس
استرس بعنوان پاسخ درونی
مقابله با استرس
انواع روش های مقابله
شیوه های مقابله
رفتارهای غیر انطباقی
پی پروایی
اجتماعی شدن
برخورد منفعلانه
اقدامات در جهت کنترل استرس
تغییر در تفکر
رژیم غذایی
ورزش و تمرینات منظم روزانه
تنفس، یوگا
اوقات فراغت و تفریح
عقاید
سیستم حمایتی
شوخی
انحراف ذهن
بیانات شخصی خود آفرین
روش های کنار آمدن با استرس
روش مستقیم
کنار آمدن دفاعی
منابع لازم برای مبارزه با استرس
ادبیات نظری
راه های مقابله با استرس از دیدگاه پزشکی
دیدگاه روانشناسی
شخصیت نوع اول
دومین نوع شخصیت
سومین نوع شخصیت
مقابله با استرس از نظر دیدگاه روانشناسی
انواع روش های مقابله
پیشینه تحقیق
فصل سوم
روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه پژوهش
ابزار پژوهش
چگونگی جمع آوری اطلاعات
تجزیه و تحلیل داده ها
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
فصل پنجم
بحث و نتیجه گیری
پیشنهادات
محدودیت ها
فهرست منابع

فهرست جداول:
فراوانی و درصد فراوانی دانشجویان
فراوانی و درصد فراوانی دانشجویان
تعداد شرکت کننده و نمرات تجربه استرس
تعداد شرکت کننده و نمرات تجربه استرس
تجزیه و تحلیل واریانس یکطرفه
شاخص های آماری محاسبه شده برای دانشجویان مجرد و متاهل
آزمون T و تفاوت میانگین
تحلیل واریانس یکطرفه و مقایسه ی دانشجویان مجرد و متاهل
بررسی مقیاس کنار آمدن رویارویانه دانشجویان مجرد و متاهل
بررسی مقیاس دوری جویی دانشجویان مجرد و متاهل
بررسی مقیاس خویشتن داری دانشجویان مجرد و متاهل
بررسی مقیاس جستجوی حمایت اجتماعی دانشجویان مجرد و متاهل
بررسی مقیاس مسئولیت پذیری دانشجویان مجرد و متاهل
بررسی مقیاس گریز – اجتناب دانشجویان مجرد و متاهل
بررسی مقیاس حل مدیرانه مسئله دانشجویان مجرد و متاهل
بررسی مقیاس ارزیابی مجدد مثبت دانشجویان مجرد و متاهل

مقدمه :
افراد جامعه کنونی بیش از پیش نسبت به استرس و پیامدهای آن هوشیار شده اند. بزرگسالان، نوجوانان و حتی کودکان از آلودگی محیط زیست امکان وقوع یک جنگ هسته ای به پایان رسیدن منابع طبیعی وجوه اافزوده های غذایی و مواد سرطان زا و …. سخن می گویند و تمامی اسائل بخشی از زندگی روزمره را تشکیل میدهند. زندگی عصر ما چنان است که در اغلب خانواده ها پدر و مادر هر دو باید کار کنند تا بتوانند هزینه ای روز افزون را تامین نمایند. طلاق افزایش یافته، ازدواج مجدد هم امری نا ممکن نیست افزون رسانه های گروهی، افراد به مشاهده صحنه های جنگ خشونت، تخریب، بی رحمی و مرگ و کشتار عادت داده اند.
استرس یکی از مفاهیم مهم در مطالعه روانشناسی و بهداشت روانی به شمار می آید و به کفیات گوناگون در زندگی اطلاق میشود و بعنوان علل بسیاری از درد ها، ناراحتی ها و بیماری ها و بیماری ها تلقی میشود. مردم عادی آن را پدیده ای رنج آور و ناخوشایند، پزشکان مسئله را از دید واکنش های فیزولوژیک روانپزشکان بنا را بر فشارهای عصبی و به کار بردن مکانسیم های سایکوفیزیولوژیک و بالاخره روانشناسان آن را تغییر رفتار و حالات هیجانی و بحرانی می دانند.
مطالعه استرس بعنوان احساس حاصل از ارزیابی موقعیتی بعنوان فشار یا اضافه باری به منابع روانشناختی، مطالعه چگونگی تعادل بین جسم و روان است. محققان بر این نکته توافق دارند که ما را در وریطه یک همه گیری استرس هستیم که باعث بیماری و حتی مرگ میشود. اما درباره چگونگی تعریف استرس توافق کمتری دارند. تعریف استرس دشوار است. نظریه پردازان مختلف این اصطلاح را به شیوه های مختلفی بکار برده اند. یکی از شیوه های رایج تعریف استرس در نظر گرفتن آن بعنوان محرک است. توماس هوامز (1979) استرس را واقعه محرکی که لازم است فرد با آن سازگار شود تعریف کرد. بنابراین استرس بعنوان یک محرک، هر موقعیتی است که در خواست های غیر معقول و فوق العاده را داشته و نیازمند تغییر در الگوی زندگی جاری فرد باشد.
موارد استرس بعنوان یک محرک شامل امتحان بلایای طبیعی و جدایی زناشویی است این واقع استرس زا هستند. چون فرد را ملزوم به انجام رفتارهای سازگارانه برای کنار امدن با درخواست های محیطی تحمل شده میکند.
استرس به شکل دیگر میتواند بصورت پاسخ فیزیولوژیکی در نظر گرفته شود (سیله 1976) طبق نظر هانس سیله فیزیولوژیست، الگوی نامتمایز فعالیت فیزیولوژیکی ذاتاً ناگوار است. زیرا تند شدن ضربان، قلب، تند شدن تنفس و افزایش تنش عضلانی و کارکرد تعادل حیاتی را مختل می کند. طبق نظریه سیله، هرگاه شخصی برای مدت طولانی انگیختگی، فیزیولوژیکی را تجربه کند (مثل بیمار تب دار ) بدن دچار استرس می شود. پژوهشگران دیگر می گویند واکنش استرس نه تنها تغییرات فیزولوژیکی بلکه اختلال واکنش های رفتاری – حرکتی (مثل لرزش دست، اختلال های گفتاری) آشفتگی هیجانی و بدکاری شناختی را شامل میشود.
چون مردم به محرک های یکسان، بصورت متفاوت واکنش نشان می دهند پس باید استرس را چیزی بیش از یک محرک در نظر گرفت. لازاروس و فوکلمن مخالف در نظر گرفتن استرس به عنوان پاسخ فیزیولوژیکی نیز هستند. بسیاری از وقایع زندگی نظیر ورزش و عاشق شدن، به تشدید فعالیت دستگاه عصبی خودمختار می انجامد ولی شخص ورزش و عشق را به عنوان یک عامل استرس زا تجربه نمی کند.
دانشجویان در جامعه ای زندگی می کنند که مشخصات بارز آن را می توان افزایش جمعیت، شهر نشینی گسترش موسسات و پیچیدگی تکنولوژی در ارتباطات دانست و این موارد بیش از پیش انسان ها و مخصوصاً دانشجویان را به هم نزدیک کرده و باعث شده تا آن ها در جهت رقابت با سایرین به تکاپو و تلاش بیشتر وادار شوند. از این طریق افزایش توقعات و انتظارات روز افزون جامعه نیز در جهت رفع این توقعات و حل موارد فوق مسمر الثمر نخواهد بود. یکی از مهم ترین موضوع که با آن بیشتر در این تحقیق سرو کار داریم استرس ها و عواملی که باعث این فشار های عصبی است که همه دانشجویان با آن درگیر هستند که باید آن ها را بشناسیم. امروزه استرس بعنوان مهم ترین فاکتور در جوامع می باشد که باعث به وجود آمدن امراض جسمی و اختلاهای روانی در رفتارهای دانشجویان است. استرس در زندگی دانشجویان به شیوه های متفاوتی بروز می کند، پرخاشگری ناگهان در پاسخ به یک سوال ساده لوحانه، سر درد شدید در پایان یک روزگاری سخت، بروز عصبانیت برای همین میزان تحمل دانشجویان به استرس نسبت به فاکتورهای شخصیت و محیط متفاوت است و آن ها در دوران تحصیل استرس را تجربه میکنند. گروهی از روانشناسان رفتاری استرس را بیماری شایع قرن نامگذاری کرده اند در حالی که در عصر حاضر که در آن هستیم عصر استرس و فشارهای روانی و عصبی است دوره ای که در آن دانشجویان بیش از هر زمان دیگری در معرض عوامل وجود استرس قرار گرفته و مسائل و مشکلات بی شماری از هر طرف آن ها را احاطه کرده است.

 



:: برچسب‌ها: استرس, انحراف ذهن, اوقات فراغت, بهداشت روانی, بیماری, تحمل استرس, تفریح, تمرینات, تنفس, تکنولوژی, جامعه آماری, خشونت, دانشجویان, دانلود, روانشناسی, روش تحقیق, رژیم غذایی, زناشویی, متاهل, مجرد, مکانسیم, نمونه پژوهش, هزینه, واریانس, ورزش, پایان نامه, کشتار, کنترل استرس, یوگا ,
:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:18
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
بخش اول : ازدواج غیر رشید (سفیه)
سکوت قانون مدنی و نظر استادان
مطالعه تطبیقی ازدواج سفیه در فقه امامیه و فقه عامه و کشورهای عرب زبان
نظریه عدم نفوذ نکاح سفیه بدون اذن ولی
نظریه نفوذ نکاح سفیه بدون اذن ولی
نتیجه‌گیری
بخش دوم : نکاح مجنون
حقوق ایران
فقه عامه و حقوق تطبیقی
بخش سوم : ازدواج کسی که بیماری مسری جسمی یا مرض روحی دارد
فقدان پیشینه قانون گذاری
پیشنهاد
فهرست منابع و ماخذ

مقدمه:
هیچ کس به ازدواج مجبور یا از آن ممنوع نیست. بیماران، اشخاص غیر رشید حتی مجانین نیز با شرایطی فرصت ازدواج دارند، البته چون مجنون فاقد اراده است، نمیتواند مباشر ایجاب یا قبول در عقد نکاح باشد و صیغه عقد را جاری کند، در صورتیکه بیماران خطرناک جسمی و اشخاص غیر رشید چنین منعی ندارند. با وجود این چون در شرایط کنونی رسم چنان است که زن و مرد به دیگر (عاقد) وکالت میدهند و صیغه عقد را وکیل دو طرف جاری میکند، حتی اشخاص سالم و بی عیب نیز خود عقد را انشا نمیکنند بلکه با گفتن بلی، وکالت عاقد حرفه‌ای را در عقد نکاح می پذیرند، این خطر برای جوانان و اشخاص با حسن نیت وجود دارد که گرفتار پیمان زناشویی شخص مریض، غیر رشید یا مجنون گردند و ناخواسته طرف انشا یا قبول عقدی قرار بگیرند و خود را اسیر نمایندگی (وکالت) و در نتیجه عقد نکاح ناخواسته بکنند.
بنابراین پیشنهاد گردید که دولت، مسوولان قضایی و قانون گذار، برای ایجاد شرایط مساعد و پر کردن خلاهای قانونی در موارد ذیل اقدام نمایند.

 



:: برچسب‌ها: ازدواج, بيمار جسمی, بيماران, بيماری مسری, حقوق, دانلود, دولت, عاقد, فقه اماميه, فقه عامه, قانون مدنی, مجانين, نكاح, وكالت, پروژه ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:121
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول
کلیـــات تحقیق
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت پژوهش
اهداف پژوهش
اهداف کلی
اهداف جزئی
فرضیات پژوهش
سؤالات پژوهش
قلمرو پژوهش
قلمرو موضوعی
قلمرو مکانی
قلمرو زمانی
تعاریف نظری
فصل دوم
ادبیــات پژوهش
مقدمه
تعریف بازی
تاریخچه بازی
اهمیت و نقش بازی در تربیت کودک
نقش بازی در شکل گیری رشد شخصیت کودک
رشد هوشی
رشد اجتماعی
رشد اخلاقی
رشد حسی
تاثیر و اهمیت کودکستان در رفتار کودکان
اهمیت بازی از دیدگاه اسلام
تعریف خشونت
انگیزه خشونت
عوامل خشونت
عوامل خانوادگی پرخاشگری
عوامل محیطی (اجتماعی – فرهنگی)
علل پرخاشگری کودکان
طرفداران ذاتی بودن پرخاشگری
طرفداران اجتماعی بودن خشونت
بازی پیامبر با کودکان
نقش های بازی
نقش بازی در رشد جسمانی
نقش بازی در رشد عقلانی و اعتماد به نفس
نقش بازی در رشد عواطف
نقش بازی در رشد اجتماعی و ارتباط با همسالان
نظر کاپلان درباره نقش بازی بر رشد اجتماعی کودک
نقش بازی در رشد خلاقیت
نقش بازی در رشد استقلال فردی
نقش بازی در بهداشت روانی کودک
نقش بازی در رشد ذهنی و هوشی
نقش های اخلاقی بازی
نقش های آموزشی و تربیتی بازی
نقش درمانی بازی
نتایج بازی برای کودکان خردسال
عوامل موثر در بازی
تاثیر جنس
تاثیر هوش
تاثیر سن
تاثیر محیط
بازی ها از نظر اجراء
انواع بازی
بازی های جسمی
بازی های تقلیدی
بازی های تخیلی
بازی های نمایشی
بازی های نمادی
بازی های قانونمند
بازی های قرآنی و آموزشی
چند نمونه از بازی های قرآنی و آموزشی
جایگاه و وظایف والدین در مورد بازی کودک
ضرورت آموزش بازی به کودکان
مسؤولیت والدین در زمینه بازی کودک از دیدگاه اسلام
بازی و نقش آن در کنترل خشونت در بین کودکان پیش دبستانی
پرخاشگری در کودکان ناشی از آموزش های والدین است
رفتارهای پرخاشگرانه در کودک
پسرها بیشتر از دخترها پرخاشگرند
آسیب شناسی این رفتار نابهنجار
راهکارهایی که والدین باید بدانند
پیشینه تحقیق
تحقیقات داخلی
تحقیقات خارجی
فصل سوم
روش تحـقیق
فصل سوم : روش اجرای تحقیق
مقدمه
روش پژوهش
جامعه آماری پژوهش
حجم نمونه
ابزار پژوهش
روایی و پایایی پرسشنامه
تجزیه و تحلیل داده ها
روش جمع آوری اطلاعات
روش جمع آوری اطلاعات این تحقیق
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
نتایج توصیفی
نتایج استنباطی
اعتبار یابی
فصل پنجم
نتایج، محدودیت ها و پیشنهادات پژوهش
مقدمه
نتیجه گیری پژوهش
محدودیت
پیشنهادات کاربردی
پیشنهادات آتی
پیشنهاد به محققان
فهرست منابع و مآخذ
منابع فارسی
منابع لاتین
ضمائم : پرسشنامه

چکیده:
در این پژوهش به بررسی تاثیر بازی در کنترل خشونت کودکان پیش دبستانی شهرستان کاشان می پردازیم. رویکرد اصلی این پژوهش، روان شناختی است. جامعه آماری شامل کلیه کودکان پیش دبستانی شهرستان کاشان است که در سال 92-1391 مشغول به تحصیل بودند. حجم نمونه تعداد 100 نفر انتخاب گردید. روش به کار رفته در این آزمون روش همبستگی و همخوانی میباشد. روش جمع آوری اطلاعات این تحقیق روش کتابخانه ای و پرسشنامه ای میباشد.
ابزار جمع آوری اطلاعات شامل یک پرسشنامه با 24 گویه مورد استفاده قرار گرفت. در فصل چهارم با استفاده از نرم افزار spss یافته های پژوهش را در دو بخش آمار توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار دادیم. به منظور بررسی میزان اعتبار پرسشنامه مورد استفاده و مقایسه آن با پژوهش های قبلی، همچنین بررسی میزان اعتبار به وسیله فرمول آلفای کرونباخ برای پرسش نامه میزان کنترل خشونت اعتباریابی صورت گرفت که مقدار محاسبه شده 754/0 می باشد.

 



:: برچسب‌ها: آموزش, اسلام, بازی, تربیت, تربیت کودک, خلاقیت, دانلود, رشد اجتماعی, رشد اخلاقی, رشد حسی, رشد هوشی, رفتار کودکان, روانشناسی, شخصیت کودک, قانونمند, والدین, پایان نامه, پرخاشگری, پژوهش, پیش دبستانی, پیشنهادات, کاپلان, کنترل خشونت, کودکان, کودکستان ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:59
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول
مقدمه‌ای بر شبکه‌های مخابراتی
تعریف شبکه‌های مخابراتی و بررسی یک شبکه تلفنی ساده
مرکز تلفن
تقسیم‌ بندی شبکه‌های تلفنی و نحوه ارتباط آن ها با یکدیگر
انواع ترانک
آنالیز یک مکالمه
فصل دوم
اساس سیستم‌های سوئیچینگ دیجیتال
تکنیک مالتی پلکسینگ
معرفی باس استاندارد
پروسه نمونه‌برداری
استفاده از تکنولوژی دیجیتال
روش‌های کنترل
ساختار شبکه سوییچ نرم افزاری
شبکه دسترسی
بخش سوئیچینگ
شبکه ارتباطی
فصل سوم
اساس شبکه‌های مخابراتی
مقدمه
شبکه‌های مخابراتی (Telecommunication network)
مفهوم سوئیچ
ضرورت احداث مراکز سوئیچ
دلایل ایجاد مراکز سوئیچ
سوئیچ مداری
سوئیچ پیامی
سوئیچ بسته ای packet switching
ارتباط شبکه ها
کد شناسایی (Office code)
مراکز خصوصی
مراکز remote
کارت مشترک Subscriber Line Unit
کارت مشترک دیجیتال
دیاگرام کابل کشی تا مرکز
تجهیزات مراکز سوئیچ
نحوه ارتباط مشترک با سوئیچ
سیکل یک مکالمه داخل مرکز
شدت ترافیک (Telephone Traffic)
روند مکالمه بین مراکز
اعمال حفاظتی سوئیچ
فریم‌های ماژول ورگهای شبکه سوئیچ
SND
طبقات ظرفیتی
آرایش سخت افزاری SND
مالتی پلکسر شبکه سوئیچ (SNMUXA)
ماتریکس شبکه سوئیچ (SNMAT)
فریم SND
M:MUXC: ماژول کنترل مالتی پلکسر
M:OML920: ماژول سوئیچ مالتی پلکسر نوری برای دیتا با سرعت Mbps920
M:OFC اتصال فیبر نوری
M:LILE: ماژول واسط شبکه LTG نوع E
M:MUXC ماژول کنترلی مالتی پلکسر
OML920‌: M: ماژول سوئیچ مالتی پلکسر نوری برای دیتا با سرعت Mbps920
یونیت مشترکین: (subscriber line unit) = SLU
وظایف برد مشترکین
شلف سوئیچ
FBI
شلف ترانک
DTI (دیجیتال ترانک)
ASIG
MFC
انواع ASIG
ODT – MDT
شلف کنترلی
نحوه برقراری ارتباط ساده تلفنی بین دو مشترک
طرز ON نمودن Power شلف ها
PSM: 4K
RLM

فهرست اشکال:
ساده‌ ترین شبکه تلفن
یک شبکه تلفن با چهار مشترک
یک مرکز تلفن محلی برای تمرکز تمامی سوئیچ‌ها
ارتباط بین مراکز کوچکتر با بزرگتر را در یک شبکه وسیع
مثال ارتباط یک PBX با مرکز تلفن شهری
ارتباط خصوصی سه مرکز تلفن
یک ترانک دو جهته
امکان برقراری تماس در ترانک یک جهته از یک سمت
ابتدایی ترین روش ممکنه جهت انتقال سیگنال از A به B
یک سیستم مالتی پلکس
ST-BUS به روش اروپایی
یک سیستم مالتی پلکس به همراه نمونه‌بردار
نحوه نمونه‌برداری از یک سیگنال ورودی
پروسه PCM در مورد یک کانال
دو نمونه یکی نزدیک آستانه بالا و دیگری نزدیک آستانه پایین
شمایی کلی از یک تلفن ثابت (PSTN)
روش مختلط
شبکه PBX
کارت مشترک دیجیتال
دیاگرام کابل کشی تا مرکز
نحوه ارتباط مشترک با سوئیچ

 



:: برچسب‌ها: برق, ترانک, تكنولوژی, دانلود, دياگرام, ديجيتال, سخت افزار, سويچينگ, سيستم‌های مخابرات, فيبر نوری, كابل كشی, ماتريكس, مالتی پلكسينگ, ماژول, مخابرات, مركز تلفن, مكانيزم‌, نرم افزار, پروژه ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:33
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول : معامله فضولی
فصل دوم : ماهیت معاملات فضولی در فقه
مبحث اول : (اخبار) بعضی اجازه عقد غیر نافذ را، اخبار دانسته اند
مبحث دوم : (انشاء) بعضی فقهاء آن را انشاء (ایقاع) دانسته اند
فصل سوم : نظریات مختلف در خصوص ماهیت بیع فضولی و اشکالات وارد بر آن ها
مبحث اول : نظریه اول، نظریه اجازه مالک، شرط نفوذ عقد است
گفتار اول : اشکالات وارد بر نظریه
گفتار دوم : تحلیل نظریه
گفتار سوم : مویدات نظریه
مبحث دوم : نظریه دوم، نظریه رضای مالک، بعنوان شرط کمال عقد است
نکته : اشکالات وارد بر نظریه
مبحث سوم : نظریه سوم، اجازه مالک بعنوان اماره ای بر رضای تقدیری اوست
گفتار اول : تحلیل نظریه
گفتار دوم : اشکالات وارد بر نظریه
مبحث چهارم : نظریه چهارم، اجازه مالک باعث تبدیل عقد فضول به عقدی بین اصیل و مالک میشود
نکته : اشکالات وارد بر این نظریه
بخش اول : تحلیل نظریه میرزای قمی
بخش دوم : اشکال وارد بر این نظریه
گفتار دوم : نظریه کاشف الرموز
بخش اول : تحلیل نظریه
بخش دوم : اشکال وارد بر نظریه کاشف الرموز
مبحث پنجم : نظریه پنجم، نظریه نمایندگی
گفتار اول : طرفداران نظریه نمایندگی در میان حقوقدانان
بخش اول : نظریه نمایندگی بعدی
نکته : تحلیل نظریه
بخش دوم : نظر سید حسن امامی در مورد نمایندگی
نکته : تحلیل نظریه
گفتار دوم : سابقه نظریه نمایندگی در سایر کشورها
گفتار سوم : مؤیدات نظریه نمایندگی
گفتار چهارم : اشکالات وارد بر نظریه نمایندگی
گفتار پنجم : فرق اصلی نظریه نمایندگی با نظریه قصد و رضا
فصل چهارم : مقایسه اجمالی بین نظرات گوناکون
مبحث اول : ماهیت معامله فضولی عمل حقوقی یا واقعه حقوقی است؟
نکته : دلائل نظریه
مبحث دوم : بررسی نظریه هایی درباره ماهیت فضولی بر اساس نقش مالک در انعقاد عقد بین اصیل و فضول
مبحث سوم : بررسی نظریه های درباره ماهیت معامله فضولی بر اساس نقش فضول در معامله فضولی
مبحث چهارم : بررسی نظریه هایی درباره ماهیت فضولی بر اساس اینکه اجازه مالک، باعث انعقاد عقد ثانی میشود یا نه؟
نتایج
منابع فارسی
منابع عربی

مقدمه:
معامله فضولی، معامله ای است که شخص دیگری غیر از مالک، مال مالک را بدون داشتن نمایندگی از طرف مالک بفروشد. حال فرقی نمی کند مال مالک را، از طرف خویش (بیع فضولی لنفسه) و یا از طرف مالک (بیع فضولی لغیره) بفروشد.
معامله فضول در هر دو صورت آن، بنا بر قانون مدنی صحیح است ولی این که دلیل صحت معامله پس از اجازه مالک چیست؟ این جا است که نظریه هایی درباره ماهیت معامله فضول ابراز شده است.
تحقیق حاضر که درباره ماهیت معامله فضولی است فوائد بسیاری دارد زیرا اگرچه ماهیت معامله فضولی بیشتر از مباحث نظری محسوب میشود تا عملی. ولی پس از بررسی نظریه ها فهمیده میشود از مباحث نظری است که دارای فوائد عملی است و با توجه به مبنایی که ما درباره ماهیت معامله فضول می پذیریم، باید به نتایج خاص آن نظریه نیز پایبند باشیم. مثلا اگر نظریه نمایندگی را بپذیریم باید به این نتیجه آن نیز پایبند باشیم که دیگر مالک لازم نیست در هنگام اجازه، علم تفصیلی به شرایط عقد داشته باشد.
در این تحقیق، در فصل اول به تعریف معامله فضولی پرداخته شده است و در فصل دوم ماهیت معامله فضولی در فقه از حیث اخبار و انشاء بودن بررسی شده است و در فصل سوم نظریه های درباره ماهیت معامله فضول مطرح شده است و در فصل چهارم، نظریه های درباره ماهیت معامله فضول بطور اجمالی مقایسه شده است.

 



:: برچسب‌ها: حقوق, دانلود, فقه, قانون مدنی, مالک, معاملات, معامله فضولی, نمایندگی, پروژه ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:52
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول: معرفی شرکت تابلو سازی کار آریا پیام
تاریخچه ای مختصر در مورد شرکت تابلو سازی آریا پیام
فصل دوم : کارآموزی در شرکت تابلو سازی آریا پیام
وظایف و مقررات
راهنمای درج آگهی
گام نخست – مشاوره
گام دوم – عقد قرارداد
گام سوم – دریافت رسید
گام چهارم – طراحی
گام پنجم – زمان بندی
گام ششم – دریافت نمونه
راهنمای مشاغل و کارکرد های شرکت
تبلیغات و طراحی پوستر
چند عامل ساده طراحى پوسترها
انواع پوستر
انواع پوستر تبلیغاتی از نظرشکل
1) افقی
2) عمودی
کاربرد پوستر
عناصر مهم در طرح یک پوستر تبلیغاتی
توازن
وحدت
حرکت
تاکید
محسنات و مزایای پوستر
ویژگی های پوستر تبلیغاتی
مطالب قبل از طرح پوستر
آن چه در طراحی پوستر مهم است
نکات مهم در استفاده از پوستر
طراحی پوسترهای تبلیغاتی رسانه انتقال پیام
راهکارهایی برای داشتن یک پوستر تبلیغاتی اینترنتی زیبا و مؤثر
تبلیغ در پوسترهای امروز سینما
فصل سوم : نتیجه گیری
منابع اطلاعات علمی

مقدمه:
مدیران موسسات و سازمان ها توجه وافری به سیستم های کنترل داخلی دارند. زیرا مدیران به خوبی می دانند در نبود یک سیستم کنترل داخلی اثر بخش، تحقق رسالت اصلی شرکت، حفظ سودآوری و به حداقل رساندن رویدادهای غیر منتظره بسیار مشکل است و وسیله ایست که موجب می شود، نسبت به ارقام وآمار حسابداری اطمینان بیشتری بیابند واعداد واطلاعات مذکور را مبنای تصمیمات خود قرار دهند و همچنین آنان را مطمئن می سازد که سیستم و روش های صحیح مالی و اداری در داخل موسسه ایشان بطور کامل اجراء میشود.
پوستر و تابلو های های تبلیغاتی در جلب توجه افراد کارآیی خوبی دارند به علاوه حجم وسیعی از نوشته نیز روی آن قرار ندارد تا مخاطب مجبور باشد وقت زیاید صرف خواندن آن ها کند، تنها چیزی که وجود دارد رنگ و طرح گرافیکی است. برای اینکه طرح پوستر به معنای واقعی تاثیر گذار باشد، باید از متنی استفاده کنید که مخاطب احساس کند محصول یا سرویس ارائه شده برای او سودمند است، مثل “هر چیزی که شما بخواهید در این جا وجود دارد “. سپس مردم یکدیگر را از آن با خبر می کنند.
وقتی می خواهیم با کمترین هزینه توجه مخاطب هدف را جلب کنید، پوستر بهترین گزینه است. پوسترهای تبلیغاتی نه تنها روی ساختمان ها و بیلبوردها مورد استفاده قرار می گیرد، بلکه میتوان آن را شکلی از پوسترهای چاپی نیز در نظر گرفت.

 



:: برچسب‌ها: تابلو سازی, تاکید, تبلیغات, توازن, حرکت, دانلود, درج آگهی, دریافت رسید, رسانه, زمان بندی, سازمان, سیستم, طراحی, طراحی پوستر, عقد قرارداد, محسنات, مدیران, مزايا, مشاوره, موسسات, هنر, وحدت, پوستر, گرافیک, گزارش کارآموزی ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:44
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول – مدیریت خانواده
تعریف مدیریت
خانواده
مدیریت خانواده
فصل دوم – خانواده و اینترنت
امنیت در اینترنت
خانواده و اینترنت
فصل سوم – محیط های اجتماعی مجازی
مقدمه ای بر شبکه های اجتماعی
شبکه اجتماعی چیست؟
اجتماع
شبکه اجتماعی مجازی چیست؟
رسانه اجتماعی یا رسانه شبکه اجتماعی چیست؟
شبکه های اجتماعی و تفاوت های نسلی
نسل جنگ جهانی دوم
نسل انفجار جمعیتی
نسل ایکس (X)
نسل وای (Y)
نسل زد (Z)
شبکه های اجتماعی وطنی پرطرفدار
شبکه اجتماعی کلوب
شبکه اجتماعی فیس نما
شبکه اجتماعی فارس توییتر
شبکه اجتماعی هم میهن
شبکه اجتماعی افسران
فصل چهارم – مدیریت خانواده بر اینترنت
مقدمه ای بر مدیریت خانواده و اینترنت
پیشنهادات و راهکارهای مدیریت خانواده بر اینترنت
خط قرمزهای ارتباط با شبکه های اجتماعی
فصل پنجم – نتیجه گیری
نتیجه گیری
منابع

چکیده:
خانواده یکی از مهمترین نظام ها و نهادهای بنیادین جوامع بشری محسوب میشود و نحوه مدیریت آن باید در دستور کار فکری اندیشمندان قرار گیرد. مدیریت خانواده یعنی علم و هنر هماهنگی کوشش ها و مساعی اعضای خانواده و استفاده از منابع برای نیل به اهداف معین. اگر خانواده مهمترین نهاد تاثیر گذار در رشد، تعادل و شکوفایی افراد جامعه باشد، توجه به این نهاد و بررسی راهکارهای مدیریت این نهاد میتواند اولویت اصلی اندیشه های بشر باشد.

مقدمه:
امروزه در جهانی زندگی میکنیم که از آن با عناوین مختلفی همچون عصر تکنولوژی و اطلاعات یاد میکنند و این امر، پیچیدگی و گستره خیره کننده و گیج کننده آن را به ما گوشزد میکند. رشد و شتاب روز افزون روابط و مناسبات انسانی و اشتغالات و گرفتاری هایی که لحظه به لحظه برای انسان این دوران پدید می آید، او را نسبت به مسائل خود حیران و سرگردان و غافل کرده است. آدمیان برای مقابله با چنین اوضاعی و جهت کنترل و اداره سازمان های عریض و طویل و مراکز صنعتی و سیستم های پیچیده آن ها دائماً در حال نظریه پردازی و اندیشه ورزی هستند. آنان با استفاده از شاخه های گوناگون علوم و معارف سعی در مدیریت چنین اوضاعی دارند.
اگر سازمان ها و موسسات را از جمله ارکان اصلی جوامع امروزی بدانیم، به زعم برخی اندیشمندان، مدیریت مهم ترین عامل در تداوم حیات و استمرار موفقیت سازمان ها و موسسات است. اما، پرسش بنیادین مدیریت چیست و چگونه است؟ دارای پاسخ های بسیاری بوده و بحث های متنوعی را در پی داشته است. شاید بتوان گفت که به تعداد نظریه پردازان و اندیشه وران در این حوزه، برای پرسش فوق پاسخ وجود دارد. بعضی صاحب نظران مدیریت را
هنرانجام امور به وسیله دیگران توصیف کرده و بر نقش دیگران و قبول هدف از سوی آنان تاکید ورزیده اند. برخی نیز مدیریت را علم و هنر هماهنگی کوشش ها و مساعی اعضای سازمان و استفاده از منابع برای نیل به اهداف معین دانسته اند. به هرحال، مدیران برای اجرای وظایف خود فرآیندی را دنبال میکنند که شامل اجزایی همچون برنامه ریزی، سازمان دهی، نظارت و کنترل، انگیزش، ارتباطات، هدایت و تصمیم گیری است.
حریم خصوصی از جمله حقوقی است که انسان ها به دلیل نیازهای شخصی از یک طرف به آن وابسته اند و از طرف دیگر به دلیل ضرورت زندگی جمعی مکلف اند این حق را نسبت به دیگران به رسمیت بشناسند. اما امروزه با گسترش ابزارهای اطلاع رسانی و استفاده گسترده از اینترنت، این حق به یکی از چالش انگیزترین مسائل حقوق بشر تبدیل شده است. با توجه به ناشناس بودن کاربران و سهولت استفاده از اینترنت تجاوز به حریم خصوصی افراد به سرعت افزایش یافته و صاحب نظران و دولتمردان را در جهت حمایت از حریم خصوصی افراد سوق داده است. این مقاله ابتدا به تبیین حریم خصوصی، اهمیت، سابقه و مصادیق تعرض به آن پرداخته سپس حریم خصوصی در ایران و اسناد بین المللی را مورد بررسی قرار میدهد و در نهایت با ارائه مباحثی پیرامون اینترنت و حریم خصوصی و نیز چگونگی سیاست گذاری و حمایت از این حق به نتیجه گیری در حوزه مذکور، می انجامد.

 



:: برچسب‌ها: اجتماع, ارتباطات, اطلاعات, انديشمندان, انديشه, انگيزش, اینترنت, برنامه ريزی, تصميم گيری, تعادل, تکنولوژی, جنگ جهانی دوم, جوامع, حریم خصوصی, خانواده, دانلود, رسانه, رشد, سازمان, سازمان دهی, شبکه اجتماعی, شکوفايی, علوم, محیط های مجازی, مدیریت, مدیریت خانواده, معارف, موسسات, موفقيت, نرم افزار, نظارت, هدايت, والدین, پایان نامه, کامپیوتر, کنترل ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:46
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیشگفتار
چکیده
فصل اول
تنش های پسماند در جوشکاری
انقباض و تنش پسماند
تنش پسماند کششی
فصل دوم
مقدمه کلی بر تنش زدایی ارتعاشی
اصول حاکم بر تنش زدایی ارتعاشی
بررسی اقتصادی و کاربردی
کاربردها
بررسی اقتصادی و مزایا
فصل سوم
تنش زدایی ارتعاشی (VSR)
تاریخچه
اساس کار تنش گیری ارتعاشی و کاربردهای آن
انواع روشهای تنش زدایی ارتعاشی
روش تنش زدایی ارتعاشی در محدوده فرکانس رزونانس (R-VSR)
روش تنش زدایی ارتعاشی در محدوده فرکانس زیر هارمونیک
تجهیزات مورد استفاده در تنش زدایی ارتعاشی
اجزای دستگاه تنش زدایی
مزایای تنش گیری ارتعاشی نسبت به تنش گیری حرارتی در جوشکاری
فصل چهار
کاربرد تنش زدایی ارتعاشی
مقدمه
نمونه‌هایی از مصارف صنعتی تنش زدایی ارتعاشی
پروانه فن و تجهیزات دوار
لوله ها، میله ها و شافت ها
قطعات مختلف چدنی
قطعات گیربکس
بیلت فورج شده
تیرک
پایه کمپرسورها
ماشین های حفاری
وسایل حمل و نقل
چرخ دنده ها
قاب چرخ حرکت کننده روی زمین
چرخ بالا برنده
پاتیل و مخازن سرباره
سایر قطعات
فصل پنجم
نظر شرکت های بزرگ استفاده کننده از روش تنش گیری ارتعاشی
منابع

فهرست اشکال:
فرکانس طبیعی در یک شیپور
ساحل فاندی در کانادای غربی
مراحل تخریب پل تاکومانروز نزدیک پاگت ساند در ایالت واشنگتن
دامنه حرکت هماهنگ میرا به صورت تابعی از فرکانس
منطقه HARMONIC و SUB-HARMONIC پیک روزناسن
زمان لازم برای تنش زدایی بر حسب وزن قطعه
اجزای شماتیک دستگاه تنش زدایی
نمودار دامنه بر حسب فرکانس بر اساس پاسخ دریافتی از دستگاه
تنش زدایی تجهیزات دوار
تنش زدایی شافت ها
تنش زدایی قطعات چدنی
تنش زدایی پایه کمپرسورها
تنش زدایی مته های فولادی ماشین های حفاری TBM
تنش زدایی ارتعاشی بدنه خودرو ها
تنش زدایی ارتعاشی چرخ دنده ها
تنش زدایی رینگ ها

پیشگفتار:
با پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی، صنعت جوشکاری نیز دستخوش تغییرات زیادی گردیده و امروز به صنعتی کلیدی و غیر قابل انکار در میان سایر صنایع تبدیل شده است. به جرات میتوان گفت که تمام صنایع کوچک و بزرگ، بطور مستقیم یا غیر مستقم با این صنعت در ارتباط و به آن وابسته هستند. ناگفته پیداست که داشتن اطلاعات کافی در زمینه این علم، کمک شایان توجهی به صاحبان صنایع در امر افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها و حرکت به سوی دنیای مدرن میکند. در دنیای صنعتی و پیشرفته امروز که قرن سرعت نامیده میشود تا کاربر، علاوه بر فراگیری سریع مطالب، توجیهات علمی و مسائل تکنیکی مورد مصرف خود را نیز دانسته و برخوردی با داشته باشد.
پایان نامه ای که تحت عنوان تنش گیری ارتعاشی در اختیار دارید، حاصل مطالعه و تحقیق در زمینه این فرآیند و استفاده از منابع علمی داخلی و خارجی میباشد که طی آن، موضوعات مهم و اساسی فرآیند تنش گیری ارتعاشی مورد بحث و بررسی دقیق و علمی قرار گرفته است.
تنش های پسماند به وجود آمده در مراحل و عملیات های مختلف ساخت سبب افزایش سطح تنش در قطعات در حین کار و حساس تر شدن قطعات و ایجاد ترک میشوند. ایجاد اعوجاج در فریم ها و پایه های ماشین ها و ناپایداری ابعاد نیز از اثرات نامطلوب تنش های پسماند هستند. سرد شدن غیر یکنواخت قطعات در هنگام جوشکاری باعث میشود که شکل و ابعاد قطعه تغییر کند. در تنش زدایی عموماً یکی یا هر دو هدف زیر مورد نظر است:
1- پایداری ابعادی قطعه در یک مدت زمان طولانی
معمولا درصد کمی کاهش تنش های پسماند برای رسیدن به پایداری مطلوب کافی است.
2- تحمل بارهای متناوب
برای آن که قطعات بتوانند بارهای متناوب را به خوبی تحمل کنند سطح تنش های پسماند می بایست تقریبا صفر شود.
تنش زدایی با استفاده از تغییر شکل پلاستیک؛ میتوان در دمای اتاق با استفاده از اعمال تنش خارجی در ناحیه ای که تنش پسماند به وجود آمده است رسید. مقدار این تنش اعمالی باید چنان باشد که جمع جبری تنش ها از تنش تسلیم ماده تشکیل دهنده قطعه در دمای اتاق بیشتر باشد. پس از حذف تنش های خارجی سطح تنش های پسماند کاهش می یابد. مکانیزمی که شرح داده شد اساس کار روش تنش زدایی ارتعاشی است.

چکیده:
تنش های پسمانده از بارگذاری خارجی نبوده و در حالت خود تعادلی میباشند. یعنی مجموع نیروها و ممان‌های ناشی از این گونه تنش ها در جسم برابر صفر میباشد. بطور خلاصه میتوان عوامل زیر را بعنوان مهم ترین عوامل در تشکیل تنش های پسمانده جوش نام برد:
1) حرارت دادن موضعی و غیرهمگون (ذوب موضعی که متاثر از هندسه اتصال و انرژی جوش است)
2) تغییر شکل حرارتی (کرنش)
3) درجه مهار یا ممانعت قطعه کار (گیره‌بندی)
نوع و میزان تغییر شکل های جوش ناشی از تنش‌های پسمانده به عوامل متعددی بستگی دارد که اهم آن ها عبارت است از: جنس و هندسه قطعه، شکل و موقعیت اتصال،‌ انرژی جوش روش های کاهش تنش‌ها و کرنش‌های پسماند جوشی: میتوان تنش‌ ها و کرنش‌های پسماند را به طرق مختلف از قبیل عملیات حرارتی پس از جوشکاری (PWHT)، عملیات مکانیکی و بعضاً جوشکاری و پیشگرم کاهش داد یا بطور موثر از بین برد. در عملیات مکانیکی تنش گیری، معمولاً سازه مورد نظر را با باری بزرگ تر از بار طراحی شده آن (ولی کمتر از بار بحرانی) تحت بارگذاری قرار میدهند تا تنش های پسماند از طریق ایجاد کرنش‌های پلاستیکی استحاله شود. پیش‌گرم در عملیات حرارتی عمدتاً به خاطر جلوگیری از ترک سرد بوده و معمولاً بین دمای محیط تاC˚ 225 صورت میگیرد. یک روش بسیار علمی جهت کاهش تنش‌های پسماند جوشی استفاده از روش های جلوگیری از ایجاد تنش‌های پسماند جوشی میباشد که با توجه به شرایط جوشکاری و نوع طرح اتصال در جداول استاندارد نوع تکنیک های کاربردی و مقادیر مربوط به آن تعیین شده است. مهم ترین تکنیک های کاربردی عبارتند از:
1) پایان جوشکاری قبل از تقاطع خط جوش ها
2) استفاده از طرح اتصال های متفاوت با توجه به هندسه قطعه کار
3) استفاده از پیش نشاندن قطعات بمنظور کاهش انقباض عرضی،‌ پیچش زاویه‌ای، خمش و کمانش
4) استفاده از تکنیک های جوشکاری پیشبرد برای جوشکاری های طولانی
5) رعایت ترتیب جوشکاری در ورق ها مطابق استاندارد

 



:: برچسب‌ها: انرژی, انرژی جوش, تنش زدايی, تنش گیری, تنش گیری ارتعاشی, تنش‌, تيرک, تکنولوژی, جوشکاری, دانلود, دستگاه, رزونانس, رینگ, صنعت جوشکاری, عمليات مكانيكی, فرآیند, فركانس, قطعات گيربكس, كرنش, كمپرسور, لوله, ماشين های حفاری, موقعيت اتصال, ميله, مکانیک, نيرو, هارمونيک, هندسه, وسايل حمل و نقل, پاتيل, پایان نامه, پسماند, پلاستيك, چرخ دنده ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:98
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل 1 : کلیات
فصل 2 : امنیت کلاسیک
مقدمه
امنیت پایگاه‌ داده
تهدید امنیت در پایگاه داده
کنترل امنیت پایگاه داده
کنترل انتشار
کنترل استنباط
کنترل دسترسی
ارتباط کنترل دسترسی با سایر سرویس‌های امنیتی
ماتریس دسترسی
سیاست‌های کنترل دسترسی
سیاست تشخیص
سیاست اجباری
سیاست مبتنی بر نقش
مدیریت تفویض اختیار
جمع‌بندی
فصل سوم : بررسی امنیت در نرم‌ افزار SQLServer 2005
مقدمه
هویت شناسی
مد هویت شناسی ویندوزی (WAM)
مد ترکیبی (MM)
Logins
Login‌ های ویندوز و کاربران پایگاه‌داده
ایجاد گروه در ویندوز
ارتباط گروه‌های ویندوز با کاربران SQLServer با استفاده از GUI
ارتباط گروه‌های ویندوز با کاربران SQLServer با استفاده از کد‌های T-SQL
Login‌ های سرویس دهنده و کاربران پایگاه‌ داده
ایجاد Login در سطح سرویس دهنده با استفاده از GUI
ایجاد Login در سطح سرویس دهنده با استفاده از کد T-SQL
Sa Login
کنترل دسترسی (Access Control)
نقش‌ها
نقش‌های ثابت سرویس دهنده (FSR)
نقش‌های پایگاه‌ داده‌ای (DBR)
نقش‌های برنامه‌ای (APR)
شِما
Principal
Securable
Permission
رمز نگاری
رمزنگاری با استفاده از کلمه عبور کاربر
رمزنگاری کلید متقارن
رمزنگاری کلید نامتقارن
رمزنگاری با استفاده از گواهینامه
جمع بندی
فصل چهارم : طراحی سیستم پرسنلی
مقدمه
UseCase
شرح UseCase
نمودار توالی
Class Diagram
واژه‌نامه داده‌ای
فصل پنجم : معرفی نرم افزار و بررسی موانع هنگام برنامه نویسی
مقدمه
رشته ارتباط
ارتباط برنامه با نقش برنامه‌ای (APR)
معرفی فرم پرسنل
رمز نمودن اطلاعات
کار با استثناها
جمع بندی
فصل ششم : نتیجه‌گیری و راهکارهای آینده
منابع و ماخذ

فهرست اشکال:
سیستم کنترل دسترسی
کنترل دسترسی در سیستم بسته
کنترل دسترسی در سیستم باز
کنترل دسترسی و سایر سرویس‌های امنیتی
ماتریس دسترسی
سیاست‌های کنترل دسترسی
سیاست تشخیص کنترل دسترسی
کنترل انتشار اطلاعات برای تامین محرمانگی
کنترل انتشار اطلاعات برای تامین صحت
کنترل دسترسی اجباری
اعمال همزمان دو سیاست تشخیصی و اجباری در سیستم
نمونه‌ای از ارث ‌بری در نقش‌ها
Object Explorer
تغییر مد هویت شناسی
لیست گروه‌های موجود در کامپیوتر
اضافه کردن گروه
Yashi آماده اضافه شدن به گروه
گروه جدید اضافه شده است
ایجاد یک Login جدید
جستجو برای یافتن گروه‌ها
یافتن گروه Group 1
گروه انتخاب شده آماده اضافه شدن است
اعطای دسترسی به پایگاه‌داده به Login مورد نظر
وضعیت Login
Group 2 ایجاد شده است
ایجاد یک Login جدید
اعطای دسترسی به پایگاه‌داده به Login مورد نظر
FSR
اعضای نقش sysadmin
ایجاد کاربر در سطح پایگاه داده
انتخاب Login
Login انتخاب شده است
کلیک بر روی securable
انتخاب منابع برای اعمال محدودیت بر روی آن ها
تعریف دسترسی‌ها برای پایگاه‌داده Pubs
تعریف دسترسی‌ها برای جدول Sales
اعمال محدودیت بر روی فیلد‌ها
ایجاد APR
انتخاب نوع منبع
انتخاب پایگاه‌ داده
تنظیم کردن حقوق دسترسی
اعمال محدودیت در مشاهده فیلد‌ها
مقادیر جدول tblStudent قبل از رمز نگاری
مقادیر جدول tblStudent پس از رمزنگاری
داده‌های رمزگشایی شده
usecase
نمودار توالی برای انجام عمل ثبت پرسنل
نمودار توالی برای انجام عمل حذف پروژه
نمودار توالی برای انجام عمل جستجو بر روی پروژه های محرل شده به افراد
نمودار توالی برای انجام عمل جستجو بر روی پرسنل
class diagram
استفاده از جدول پایگاه داده، برای تامین امنیت در روش سنتی
ساختن Login
ایجاد کاربر در سطح پایگاه‌ داده
اجازه اجرای sp_setapprole به کاربر Login1 اعطا شده است
دریافت نام APR و کلمه رمز
فرم پرسنل
اعطای دسترسی به نقش برنامه ای manager
دسترسی به sp_insert برای نقش برنامه‌ای employee غیر مجاز است
نمونه ای از پیغام خطای صادر شده از SQLServer
نمونه ای از پیغام صادر شده توسط برنامه نویس

مقدمه:
امنیت اطلاعات یکی از مهم ترین مفاهیم، از آغاز زندگی بشر تاکنون بوده است. انسان‌های ادوار گذشته از اهمیت این موضوع مطلع بودند و بسیاری از شکست‌های انسان‌های گذشته در جنگ‌ها فاش شدن اطلاعات مهم و سری بوده است. در ضمن آن ها اطلاعات حساس را به رمز تبدیل کرده و برای رد و بدل کردن این اطلاعات از زبان رمزی استفاده می‌کردند.
با پیشرفت علم و جوامع بشری اهمیت این موضوع بیش از پیش آشکار شده و فاش شدن اطلاعات نظامی و یا سیاسی ممکن است منجر به نابودی یک جامعه بیانجامد. سرقت‌های میلیاردی که گاها از بانک‌ها میشود مثالی دیگر از اهمیت این موضوع است.
برای امن کردن جامعه مدرن باید از امکانات مدرن نیز استفاده شود زیرا سارقان اطلاعات از امکانات پیشرفته برای دستیابی به اطلاعات استفاده می‌کنند. در این پایان نامه به بررسی امنیت در محیط پایگاه داده می‌پردازیم. این محیط بر مشکلاتی نظیر افزونگی داده و ناسازگاری داده که در سیستم فایل مشکل ساز بوده، فائق آمده و با به اشتراک گذاشتن داده‌ها، امکان استفاده بیشتر از اطلاعات را مهیا ساخته است. در این محیط امکان مدیریت تعداد زیادی کاربر تعبیه شده است. کاربر زیاد مساوی است با درد سر زیاد ! ممکن است کاربری عمدی یا غیر عمدی به داده های محرمانه دست یابد و سیستم را مختل سازد. برای تامین امنیت در چنین محیط‌هایی که همواره با پیچیدگی‌های زیادی نیز برخوردار است لازم است در ابتدا موضوع امنیت را بصورت کلاسیک بررسی کنیم. آشنایی با مفاهیمی همچون تهدید، صحت داده و انتشار داده، ما را در شناخت مدل‌های امنیت یاری می‌کند. تامین امنیت در پایگاه داده با شناسایی تهدید آغاز میشود. از دیگر واژه‌های مهم در این موضوع کنترل دسترسی است. هدف کنترل دسترسی محدود کردن فعالیت‌هایی است که کاربر مجاز می‌تواند بر روی سیستم‌های کامپیوتری انجام دهد. کنترل دسترسی شامل سیاست‌های مختلفی است. سیاست‌های تشخیص، اجباری و مبتنی بر نقش از آن جمله هستند. این سیاست‌ها هر یک با اعمال محدودیتی خاص دسترسی کاربر را محدودتر می‌کنند و در تناقض با یکدیگر نیستند، به عبارت دیگر جهت حرکت همه آن ها یکی است.
امنیت کلاسیک را در فصل دو بررسی می کنیم. سپس به بررسی امنیت در نرم افزار SQLServer2005 می‌پردازیم. رنگ امنیت کلاسیک در تمامی مولفه‌های امنیتی SQLServer2005 به چشم می‌خورد. در این فصل با مفاهیمی همچون مدل هویت شناسی و تفویض اختیار در SQLServer2005 آشنا می شویم. انواع کنترل دسترسی، انواع نقش ها، شما و بسیاری دیگر از واژه‌ها و مفاهیم را در فصل سه بررسی می‌کنیم. رمز نگاری که در نسخه SQLServer2000 نبوده به SQLServer2005 اضافه شده و این نرم افزار را از لحاظ امنیت بسیار پرقدرت ساخته است. در واقع در فصل سه مدل امنیتی SQLServer2005 بطور کامل بررسی شده است. در فصل چهار یک محیط عملی طراحی و پیاده سازی شده است. در فصل پنچ با مشکلاتی که در حین پیاده سازی چنین سیستمی با آن مواجه هستیم را بررسی می‌کنیم. اهمیت این پایان نامه از این جهت است که تعداد بسیار کمی از افراد متخصص این موضوع را در SQLServer2005 بررسی کرده و آن را به صورت عملی پیاده سازی کرده‌اند. بسیاری از سیستم‌های طراحی شده از لحاظ امنیتی ناکارامد هستند و مکانیزم‌‌های امنیتی به کار رفته در این سیستم‌ها دارای نواقص و کمبودهای بسیاری است.

 



:: برچسب‌ها: اطلاعات, امنيت كلاسيک, امنیت, امنیت اطلاعات, امنیت پایگاه داده, برنامه نويسی, تهدید, جامعه, دانلود, رمز نگاری, سيستم پرسنلی, فرم پرسنل, مکانیزم‌‌, نرم‌ افزار, هویت شناسی, ویندوز, پایگاه داده, پرسنل, پروژه, کاربر, کامپیوتر, کلمه عبور, کلید متقارن, کلید نامتقارن ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:33
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
روش Scan
Modem Scan (War – Dialing )
مقابله در برابر حملات War – Dialing
پویش جهت یافتن توپولوژی شبکه (Maooing Scan)
مقابله جهت یافتن توپولوژی شبکه
شکل مربوط به توپولوژی شبکه
پویش جهت یافتن پورت های باز (Port Scan)
مقابله با پویش پورت های شبکه
پویش نقاط آسیب پذیر (Vulnerability Scan)
مقابله با پویش نقاط آسیب پذیر
Wireless Scan (War –Driving )
مقابله با War – Driving
روش Trojan of Backdoor
Trojan ها
شکل Trojan ها
Backdoor ها
Backdoor های پنهان شده درون Trojan ها
جدول Rootkit
تروجان در سطح برنامه های کاربردی
چگونه میتوان متوجه آلوده شدن سیستم به یک تروجان شد
روش های پیشگیری و مقابله با تروجان ها در سطح برنامه های کاربردی
Rootkit های معمولی
روش های پیشگیری و مقابله با Rootkit های معمولی
Rootkit‌ های سطح Kernel
روش های پیشگیری و مقابله با Rootkit های سطح هسته سیستم عامل
نتیجه گیری

چکیده:
در این گفتار به دو روش بسیار مرسوم نفوذ به شبکه میپردازیم ابتدا به بررسی روش نفوذ به شبکه از طریق روش Scan و سپس نفوذ به شبکه از طریق روشTrajanal backdoor میپردازیم.
روش Scan هر نفوذگری با استفاده از یکسری اطلاعات ابتدایی بدست آمده از شبکه هدف همچون شماره های تلفن، آدرس IP، مام های Damain شبکه و … می تواند شبکه را بمنظور یافتن شکافی قابل پویش مورد پویش (scan) قرار دهد.
و در روش Trojan or Backdoor نفوذ گران بجای اینکه زحمت حمله و شسکتن حریم امنیتی یک شبکه را به خود بدهند مستقیم تلاش میکنند سیستم یک کاربر ناآشنا با مسائل امنیتی را با استفاده از نرم افزارهای آلوده و مخربی چون Trojan‌و Backdoor ها آلوده نمایند. آن ها با استفاده از این حربه قادر خواهند بود بدون بر جای گذاشتن ردپایی مشخص از خود حملات بعدی را به راحتی از طریق ماشین قربانی سازماندهی و هدایت نمایند.

 



:: برچسب‌ها: آلوده شدن سيستم, امنیت, تروجان, توپولوژی شبكه, دانلود, شسكتن حريم امنيتی, نرم افزار, نفوذ به شبکه, پروژه, پورت, کامپیوتر ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:16
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
آغاز زندگی و جوانی
والی گری و وزارت
دوره رضاشاه
ملی شدن نفت و نخست وزیری
کشمکش با دربار و مخالفان
کودتا علیه دولت مصدق
محاکمه و زندان و خانه نشینی
اعضای کمیسیون
منابع

آغاز زندگی و جوانی:
محمد مصدق در سال ۱۲۶۱ هجری شمسی در تهران، در یک خانواده اشرافی به دنیا آمد. پدرش میرزا هدایت‌ الله معروف به وزیر دفتر از بزرگ مردان دوره‌ ناصری و مادرش ملک تاج خانم (نجم السلطنه) فرزند عبدالمجید میرزا فرمان فرما و نوه عباس میرزا ولیعهد قاجار و نایب‌السلطنه ایران بود. هنگام مرگ میرزا هدایت‌الله در سال ۱۲۷۱ شمسی محمد ده ساله بود، و ناصرالدین شاه علاوه بر اعطای شغل و لقب میرزا هدایت‌الله به پسر ارشد او میرزا حسین خان، محمد را مصدق‌السلطنه نامید.
محمد خان مصدق‌السلطنه پس از تحصیلات مقدماتی در تبریز به تهران آمد، به مستوفی گری خراسان گمارده شد و با وجود سن کم در کار خود مسلط شد و توجه و علاقه عموم را جلب نمود. مصدق‌السلطنه در اولین انتخابات دوره مجلس مشروطیت به نمایندگی از طبقه اعیان و اشراف اصفهان انتخاب شد ولی اعتبارنامه او به‌ دلیل سن او که به سی سال تمام نرسیده بود رد شد. مصدق‌السلطنه در سال ۱۲۸۷ شمسی برای ادامه تحصیلات خود به فرانسه رفت و پس از خاتمه تحصیل در مدرسه علوم سیاسی پاریس به سویس رفت و به اخذ درجه دکترای حقوق نائل آمد.

 



:: برچسب‌ها: اعضای کميسيون, انتخابات, تاریخ, تحقیق, دانلود, دربار, دولت مصدق, دکترای حقوق, رضاشاه, زندان, صنعت نفت, مجلس مشروطيت, محاکمه, محمد مصدق, مخالفان, مدرسه علوم سياسی, مصدق‌السلطنه, ناصرالدين شاه, نخست وزير, پروژه, پژوهش, کودتا ,
:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:19
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
تعریف حزب
مولفه های حزب
ویژگی ها و اهداف حزب
کارکردها
فوایداحزاب
مضرات حزب
انواع حزب
عوامل داخلی
نقش فرهنگ سنتی، اعتقادات مذهبی و نهادهای وابسته به آن
نقش سواد و بینش توده ها در ناپایداری احزاب
نقش احزاب دستوری در ناپایداری احزاب
فقدان تجربه در مشارکت های سیاسی
نقش گروه های ذی نفوذ در ناپایداری احزاب
عوامل خارجی
نقش حاکمیت متمرکز امپریالیستی و ناپایداری احزاب
وابستگی ایدئولوژیکی – سیاسی مرامنامه ها و لیدرها
فقدان حکومت های ملی
عدم تقارن توسعه سیاسی با توسعه اقتصادی
نتیجه
منابع

چکیده:
پژوهش حاضر بمنظور بررسی نقش عوامل موثر بر ناپایداری احزاب در کشورهای جهان سوم انجام شد. اجرای این پژوهش به روش توصیفی صورت گرفت. نتایج پژوهش حاضر گویای آن است که عوامل داخلی و خارجی بر ناپایداری احزاب در کشورهای جهان سوم تاثیر دارند که بسته به نوع کشور و نوع حکومت مسلط در هر کشور هر یک از این عوامل از اولویت خاصی برخوردار هستند و نمیتوان به قطع یقین گفت که حتما یکی از عوامل دخیل بوده و از اولویت خاصی برخوردار است چون در بررسی صورت گرفته مشاهده گردیده که در بعضی کشورها یک عامل و در بعضی کشورها هر دو عامل داخلی و خارجی تواما دخیل بوده اند.

مقدمه:
طرح این سوال که علل ناپایداری احزاب سیاسی در کشورهای جهان سوم کدام است سوال خوب و قابل بحثی است و لذا میتوان به آن پاسخ های متعددی داد. در صورتیکه این پاسخ ها تنها معطوف به همان و در محدوده همان سوال باقی بماند. اما چون ممکن است پاسخ های فرعی و اصلی یا غیر اصلی داده شود لذا میتوان به نحو دیگری سوال مطرح کرد که اصولا در کشورهای جهان سوم دموکراسی وجود دارد یا خیر؟ اگر دموکراسی نبوده دلایل و عوامل اصلی آن چیست؟ چرا دموکراسی برقرار نمی ماند؟ و اگر در مقاطع و دوره هایی بصورت موقت دموکراسی وجود داشته به چه صورت و با کدام ابزار خود را نشان داده است.
آن چه که مسلم است هر گاه حکومت مرکزی در کشورهای جهان سوم ضعیف بوده اغشار و طبقات مختلف جامعه وارد صحنه شده و به اظهار نظر پرداخته اند و در چنین وضعی طبیعی است که احزاب و گروه ها نیز مجال فعالیت یافته اند. اما پس از آن که حکومت مرکزی تثبیت شده و قدرت یافته، زندگی پر سر و صدای سیاسی جای خود را به آرامش و سکوت داده در این حال احزاب و دست جات سیاسی از صحنه خارج شده اند.

 



:: برچسب‌ها: احزاب سیاسی, اعتقادات مذهبی, امپرياليست, ايدئولوژيک, توسعه اقتصادی, توسعه سياسی, حکومت, دانلود, دموکراسی, سياسی, علوم سیاسی, عوامل داخلی, فرهنگ, ليدر, مرامنامه, مولفه های حزب, پروژه, پژوهش, کشورهای جهان سوم ,
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:35
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
مبحث اول – حق ارتفاق نسبت به ملک غیر
مالکیت تبعی
مالکیت فضا و قرار زمین
تعریف حق ارتفاق
حق ارتفاق به وسیله عقد (قرار داد) برقرار میشود
تصرف در حق ارتفاق
اذن در استفاده از ارتفاق
تفاوت‏ هاى حق ارتفاق، با اذن
مواردی که از اذن نمی توان رجوع کرد
تکالیف مالک
تکالیف صاحب حق ارتفاق
حق ارتفاق در مورد انتقال ملک
تکالیف صاحب حق ارتفاق و حق ارتفاق در مورد تقسیم ملک
حق ارتفاق در مورد انتقال ملک
مبحث دوم – احکام و آثار املاک مجاور، ماهیت حقوق املاک مجاور
تصرفات مادی که هر یک از شرکا در ملک مشترک و مشاع می نماید بر دو نوع است
در صورتی که دیوار مشترک خراب شود
حق ارتفاق در مالکیات طبقات یک ساختمان
موارد مشترک در طبقات به شرح زیر می باشد
اختلافات بین مالکین
دیوار
پله
در مورد تعمیر سقف مشترک طبقات ماده 128 قانونی می گوید
مبحث سوم – ارتفاق در حریم املاک
حریم چاه
منابع و ماخذ

مقدمه:
بشر دارای زندگی اجتماعی است. لازمه زندگی اجتماعی مجاورت و مشارکت با سایرین است. لذا تدوین پاره‏ای از مفاهیم و رعایت بعضی قوانین از ضروریات زندگی اجتماعی می باشد. از جمله این مفاهیم می توان به حقوقی که اشخاص نسبت به املاک خود و سایرین دارند اشاره کرد. اهمیت رعایت حقوق همسایگان به قدری است که پیامبر اکرم (ص) می فرماید : للجار حق (همسایه حقی دارد) و در جایی دیگر می فرماید اذا اراد احدکم ان یبیع عقاره فلیعرضه علی جاره (وقتی کسی بخواهد خانه یا ملک خود را بفروشد باید نخست همسایه خویش پیشنهاد کند.)
در این مقال سعی شده تا آثار و احکام مربوط به ارتفاق،املاک مجاور، حرائم املاک، قوانین مربوط، ضررهای نامتعارف همسایگی و همچنین محدودکننده‌ های مالکیت مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

 



:: برچسب‌ها: احكام‌, ارتفاق, املاک‌, انتقال ملک, حریم چاه, حقوق, دانلود, دیوار, زمين, ساختمان, قوانين, مالكيت, ملک, همسايه, پروژه, پله ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:62
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه 1
مقدمه 2
اعتبارات اسنادی
عملکرد اعتبارات اسنادی در تجارت بین‌الملل
ادامه اسناد
مرحله پرداخت قبول یا معامله اسناد
اعتبارنامه تجاری
اعتبار اسناد تضمینی
تفاوت اعتبارات اسنادی تجاری و تضمینی
انواع اعتبار اسناد تجاری
اعتبارات برگشت‌ ناپذیر
اعتبار اسنادی فرعی
اعتبار اسناد برای داخل
اعتبار قابل انتقال
اعتبار اسنادی متقابل
اعتبار اسنادی و اسناد تجاری
خصوصیات اسناد تجاری
ماهیت غیرقابل بازگشت حقوقی اعتبارات اسنادی
روابط حقوقی موجود در یک اعتبار اسنادی
مراحل گشایش اعتبار اسنادی در جمهوری اسلامی
ریسک های اعتبار اسنادی
تنظیم سند و گشایش اعتبار
ابلاغ به بانک کارگزار
واریز اسناد تسویه حساب
مغایرت‌های محصولی اسناد
مأخذ

مقدمه 1:
پیشرفت و توسعه جوامع صنعتی و تخصصی شدن تولید نیاز و انسان به استفاده از تکنولوژی و دستاوردهای تمدن از سوی دیگر عدم پیشرفت یکسان و هماهنگ جوامع بشری و نیاز جوامع اخیر به استفاده از نتایج علوم و فنون و مواد خام اولیه معدنی جهت کشورهای صنعتی، کشورهای را در جامعه بین الملل نیازمند یکدیگر میسازد و بیع تجارت بین الملل بعنوان ضرورت در رابطه بین الملل مطرح میگردد. اما از سوی دیگر پیشرفتهای سریع و رو به رشد انسان در زمینه های فنی و تکنولوژی تاثیرات بسیار عمیقی در روش و شیوه ها و اشکال این ضرورت ایجاد نموده، امروزه در زمان بسیار کوتاهی استفاده از دستگاه های ارتباطی مجهز میتوان از دور اضافه ترین نقطه دنیا جهت خرید کالای مشخصی از تاجر یا تولید کننده آن اقدام نمود. یکی از این پدیده های نسبتاً جدید که کمک فراوانی به امر تجارت، خصوصاً تجارت بین الملل نموده است اعتبارات اسنادی میباشد.
اعتبارات اسنادی در حال حاضر بعنوان یکی از مهم ترین و عمده‌ترین روش های پرداخت بازرگانی بین المللی به شمار میرود و فروشندگان و خریداران کالا یا خدمات در سراسر جهان با استفاده از این ابزار بعنوان یک وسیله پرداخت با ارزش و قابل انعطاف از تسهیلات و مزایای آن برخوردار میشوند. مبادله اسناد و پرداخت وجه توسط بانک ها بر اساس شرایط اعتبار عملاً ارتباط بین خریدار و فروشنده را دارد و نقاط مختلف جهان با شرایط جغرافیایی، سیاسی و فرهنگی و… مختلف با صرفه جویی مناسب در زمان و هزینه امکان پذیر نموده و نقش مهمی در توسعه پیشرفت مبادلات بازرگانی دارد.

مقدمه دو:
اصولاً یکی از مهم ترین مشکلات طرفین معامله در انعقاد یک قرارداد پرداخت اطمینان بخش است مثلاً فروشندگان در ارسال کالای خود قبل از دریافت وجه تردید میکنند در حالی که خریداران ترجیح میدهند پس از پرداخت وجه، نظارت و اختیار را بر کالا برقرار سازند. اما چون تطبیق پرداخت با تحویل، عملی در یک زمان به ندرت امکان پذیر است. بنابراین معمولاً سازشی مورد توافق قرار میگیرد و آن پرداخت برابر تحویل فرعی تحویل اسناد مالکیت یا نظارت و اختیار بر کالا است.
اهمیت موضوع پرداخت اطمینان بخش مخصوصاً هنگامی بیشتر نمایان میشود که معامله جنبه بین المللی پیدا میکند. به عنوان مثال معامله صادراتی، ناگزیر متضمن خطراتی برای صادر کننده و وارد کننده است این خطرات میتواند از کوتاهی یکی از طرفین قرارداد به وجود آید یا زاییده مسائل سیاسی اقتصادی کشورهای میباشند که به نحوی در معامله مذکور نقش دارند. به علاوه ارزیابی اعتبار و شهرت بازرگانی طرف دیگر قرارداد همواره آسان نیست. در نتیجه از طریق حساب آزاد یا به وسیله چک و یا حتی برات معمولاً قابل پرداخت نیست مگر این که طرفین با یکدیگر روابط تجاری طولانی داشته و وضعیت سیاسی و اقتصادی و حقوقی کشور وارد کننده با ثبات باشد.
برای حل مشکلات مذکور مکانیزمی بنام اعتبار اسنادی ایجاد گردیده که تضمین کننده پرداخت میباشد و در حال حاضر برای تطبیق منافع متعارض خریدار و فروشنده از مناسب ترین راه ها است.

 



:: برچسب‌ها: اسناد, اسناد تجاری, اعتبارات, اعتبارات اسنادی, اعتبارنامه, انعقاد قرارداد, بازرگانی, بانک كارگزار, تجارت بين‌الملل, تسهيلات, تسويه حساب, تكنولوژی, توسعه, توليد, جمهوری اسلامی, حقوق, خدمات, خريداران, دانلود, دستاورد, سند, طرفين معامله, فروشندگان, كالا, مبادلات, معامله, پروژه, پيشرفت ,
:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:85
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
تقدیر و تشکر
قدردانی
چکیده
فصل اول – کلیات تحقیق
مقدمه
بیان مساله
اهمیت تحقیق
اهداف تحقیق
فرضیه تحقیق
تعاریف عملیاتی
فصل دوم – پیشینه تحقیق
تاریخچه افسردگی
تعریف افسردگی
نشانه های افسردگی
شخصیت افسردگی
محیط های افسردگی زا
علل افسردگی
به چه دلیل احتمال ابتلا زنان به افسردگی بیشتر از مردان است
طبقه بندی افسردگی روانی
انواع افسردگی
انواع نظریه درباره افسردگی
آشنایی با داروهای ضد افسردگی
درمان افسردگی
فصل سوم – روش اجرای تحقیق
مقدمه
روش تحقیق
طرح تحقیق
جامعه آماری
نمونه و روش نمونه گیری
ابزار اندازه گیری
روش جمع آوری اطلاعات
روش های آماری
فصل چهارم – تجزیه و تحلیل آماری
مقدمه
آزمون فرضیه
جداول و نمودارها
فصل پنجم – خلاصه بحث و نتیجه گیری
ارائه یک خلاصه کوتاه از فصل های گذشته
بحث در زمینه یافته ها (اهمیت، تفسیر نتیجه گیری)
نتیجه
پیشنهاداتی برای مقابله با افسردگی
پیشنهادات تحقیق
محدودیت های تحقیق
منابع و ماخذ
ضمائم

فهرست جداول:
مقایسه میانگین انحراف استاندارد و t محاسبه شده
توزیع فرمانی میزان افسردگی افراد نمونه بر اساس شاغل بودن
توزیع فراوانی میزان افسردگی افراد نمونه بر اساس غیرشاغل بودن
توزیع فراوانی میزان افسردگی افراد نمونه بر اساس وضعیت شغلی

فهرست نمودارها:
درصد میزان افسردگی شاغلین
درصد میزان افسردگی غیرشاغلین
میزان افسردگی شاغلین و غیرشاغلین

چکیده:
افسردگی پاسخ طبیعی فرد به فشارهای زندگی است. در این اختلال فرد دارای حالات غمگینی گرفتگی و بی حوصلگی است خصوصیات اصلی حالات افسردگی کاهش عمیق میل به فعالیت های لذت بخش روزمره مثل معاشرت تفریح ورزش و تغذیه است افسردگی تنها برنامه ناهنجاری تلقی میشود که با واقعه ایجاد کننده آن متناسب نباشد.
امروزه متاسفانه بیماری افسردگی یکی از بیماری های رایج در میان اقشار مختلف مردم است. در بیماری افسردگی واکنش ها غیر طبیعی هستند یعنی انسان در برابر ناملایمات و شکست ها بیش از حد افسرده میشود.
علل ابتلا به این بیماری ارث، تغییرات شیمیایی، از دست دادن والدین در کودکی و حوادث ناخوشایند زندگی و بیماری های جسمی مختلف و استفاده از داروها میتواند باشد. مطالعات ثابت کرده است که اگر کسی در دوران رشد مصیبت و غم بزرگی مثل مرگ یکی از والدین یا فرد مهمی از خانواده دیده باشد نسبت به افسردگی حساسیت بیشتری دارد. افسردگی از شایع ترین مشکلات روانی افراد است به طوری که حدس زده می شود 75% افرادی که در موسسات درمانی بستری میشوند دچار افسردگی هستند.
میزان افسردگی در میان زنان افزایش چشمگیری پیدا کرده است به طوری که در برخی پژوهش های به عمل آمده افسردگی در زنان 3 الی 4 برابر بیشتر از مردان است در این میان زنان خانه دار بیشترین میزان افسردگی را به خود اختصاص داده اند.
مجموعه مورد بحث بررسی میزان افسردگی بین زنان شاغل در اداره آموزش و پرورش که 383 نفر از معلمین را در مقطع راهنمایی تشکیل میدهد و زنان غیرشاغل را در نظر میگیرد. فرضیه مورد پژوهش مربوط میشود به بررسی میزان افسردگی در بین این دو گروه بدان معنی که بین میزان افسردگی زنان شاغل و غیرشاغل تفاوت معنا داری وجود دارد. جامعه آماری این پژوهش را 383 نفر از معلمین زن در مقطع راهنمایی تشکیل میدهد و نمونه آماری متشکل از 60 نفر میباشد که به صورت تصادفی انتخاب شده اند ابزار جمع آوری اطلاعات استفاده از پرسشنامه افسردگی بک (BDI) میباشد و روش آماری مورد استفاده آمار توصیفی محاسبه تجزیه و تحلیل داده ها و آمار استنباطی جهت آزمون فرضیه و مشخص کردن ارتباط معنادار بین متغیرها میباشد و در نهایت نتایج بدست آمده در این پژوهش تفاوت معنا دار بین میزان افسردگی در دو گروه از زنان شاغل و غیرشاغل را نشان میدهد.

 



:: برچسب‌ها: اختلال, افسردگی, بيماری, تجزيه و تحليل, تحقیق, تغذيه, تفريح, دارو, دانلود, روانشناسی, زنان, شاغل, شخصيت, فشارهای زندگی, مشكلات روانی, معاشرت, ورزش, پایان نامه, پژوهش ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:36
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
معرفی انواع سپرده ها
افتتاح حساب سرمایه گذاری کوتاه مدت
حساب سپرده سرمایه
حساب و سرمایه گذاری بلند مدت
مفقودی، سرقت و یا معدوم شدن گواهی سپرده سرمایه گذاری بلندمدت
نرخ سود و طریقه پرداخت آن
نحوه حساب سپرده بلند مدت
فوق العاده ها و هزینه ها
افتتاح حساب از طریق وکالت
افتتاح حساب توسط قید
صدور گواهی سپرده سرمایه گذاری بلند مدت
سرقت و معدوم شدن گواهی سپرده
مزایا
تقصیرات و تنبیهات اداری
بازنشستگی، وظیفه و از کار افتادگی و پس انداز
آیین نامه استخدامی
بهداشت و رفاه مستخدمین

گزارش کار

 



:: برچسب‌ها: آیين نامه استخدامی, استخدام, افتتاح حساب, بانک, تجزيه و تحليل, حسابداری, دانلود, سرمايه, سرمايه گذاری, سيستم اطلاعات, سیستم, سیستم بانکی, مدیریت, نرخ سود, هزينه, پروژه, گزارش كار ,
:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:70
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول : کلیات پژوهش
مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضروریت تحقیق
اهداف پژوهش
هدف اصلی
اهداف فرعی
مدل مفهومی تحقیق
فرضیه های تحقیق
فرضیه اصلی
فرضیات فرعی
قلمرو زمانی تحقیق
قلمرو مکانی تحقیق
تعاریف نظری و عملیاتی واژه ها
فصل دوم : ادبیات و پیشینه تحقیق
مفهوم اعتماد
فرآیند اعتماد
مرحله اول : اعتماد بعنوان یک عقیده
مرحله دوم : اعتماد بعنوان یک تصمیم
مرحله سوم : اعتماد بعنوان یک عمل
تعهد سازمانی
رابطه اعتماد و تعهد سازمانی
ابعاد اعتماد
صداقت
ثبات
وفاداری
رک و راست بودن
انواع اعتماد در سازمان
اعتماد مبتنی بر بازدارندگی
اعتماد مبتنی بر آگاهی
اعتماد مبتنی بر شناسایی
مدل و چارچوب نظری بحث اعتماد
مدل اعتماد از دیدگاه مارتینز
جنبه های شخصی اعتماد
وظیفه شناسی
شامل رفتارهایی مانند کار سازماندهی شده و سخت که قابل اعتماد و مسئولیت پذیر باشد. نقطه مقابل آن بی دقتی وعدم مسئولیت پذیری است
خوشایندی
ثبات انسانی
گشودگی تجربی
برون گرایی
فرهنگ سازمانی
مقدمه
ویژگیهای فرهنگ
فرهنگ سازمانی از دیدگاه صاحب نظران
تعریف فرهنگ سازمانی
ارزیابی فرهنگ سازمانی
انواع فرهنگ سازمانی
ابعاد فرهنگ سازمانی
مدلهای متعدد فرهنگ سازمانی
مدل براون
مدل کوئین
مدل کتزدووریس و میلر
مدل هافستد
مدل شاین
سرچشمه و پیامدهای فرهنگ سازمانی
معیارهای ارزیابی طبقه بندی های فرهنگ سازمانی
فرهنگ سازمانی مدل دنیسون
فرهنگ ماموریتی
فرهنگ تداوم رویه (بوروکراتیک)
فرهنگ مشارکتی
فرهنگ انطباق پذیری
ضرورت شناخت فرهنگ برای سازمانها
اهم وظایف سازمان
فصل سوم : روش تحقیق
مقدمه
طرح تحقیق
نوع تحقیق
هدف تحقیق
میزان دخالت محقق
افق مقطعی
ابزار گردآوری داده ها
جامعه آماری و نمونه آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
پایایی (RELIABILITY)
ثبات سنجه‌ها
سازگاری درونی سنجه ها
روایی ( VALIDITY)
روایی محتوا
روایی وابسته به معیار
روایی سازه (مفهومی)
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده‌ها
مقدمه
بررسی توصیفی ویژگیهای جمعیت شناختی
جنسیت
میزان تحصیلات
رده سازمانی
آزمون فرضیات تحقیق
آزمون فرضیه فرعی اول
آزمون فرضیه فرعی دوم
آزمون فرضیه فرعی چهارم
آزمون فرضیه اصلی پژوهش
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری
مقدمه
نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها
نتایج حاصل از آزمون فرضیه اول
نتایج حاصل از آزمون فرضیه دوم
نتایج حاصل از آزمون فرضیه سوم
نتایج حاصل از آزمون فرضیه چهارم
بحث و نتیجه گیری
پیشنهادها

فهرست اشکال:
مدل مفهومی طرح براساس مدل دنیسون
سطوح فرهنگی و تعامل آن ها مدل شاین
مدل چند لایه ای از فرهنگ سازمان
انواع کارکرد فرهنگ سازمانی
سرچشمه و پیامدهای فرهنگ سازمانی
نمودار توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب جنسیت
نمودار توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب تحصیلات
نمودار توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب نوع رده سازمانی

مقدمه:
مفهوم اعتماد و مسائل مربوط به آن در چند سال گذشته بطور فزاینده ای محور مطالعه سازمان ها گردیده است. امروزه اهمیت اعتماد در سازمانها به خوبی آشکار گردیده است چرا که برقراری ارتباطات و تحقق همکاری میان افراد نیازمند وجود اعتماد است. در عصری که روابط بین افراد و گروه ها سست تر شده و به سرعت در حال تغییر است، اعتماد که عمدتا مبتنی بر استنتاج ها و تفاسیر در مورد انگیزه ها، شخصیت و باطن دیگران است، موضوع محوری سازمان ها است که رشد و حیات آن ها را تضمین مینماید. اهمیت اعتماد به این دلیل است که مدیران به دنبال درک و شناخت چگونگی ایجاد همکاری موثر در سازمانها میباشند. فرهنگ سازمانی هویت اجتماعی هر سازمان است. این فرهنگ پدیده ای ملموس نبوده بلکه نیروی پنهانی است که در ورای ملموس و مشهود فعالیت کرده و بعنوان یک نیروی جمعی افراد را به فعالیت و عملیات مشابه وا میدارد.
تحقیق حاضر با توجه به اهمیت اعتماد سازمانی به بررسی رابطه آن با فرهنگ میپردازد. در این فصل ابتدا مساله اصلی تحقیق بیان شده سپس به بیان اهمیت و ضرورت تحقیق، مدل مفهومی، فرضیه ها و تعریف متغیرهای اصلی تحقیق پرداخته میشود.

 



:: برچسب‌ها: آگاهی, ارتباطات, اعتماد, اعتماد سازمانی, برون گرايی, بوروکراتيک, تحصیلات, تحقيق, تعهد سازمانی, ثبات, جمعيت شناختی, جنسيت, خوشايندی, دانلود, سازمان, سازمان بازنشستگی, شناسايی, شهرداری, صداقت, فرهنگ سازمانی, مارتينز, مدل دنیسون, مدیریت, مسئوليت پذير, وظيفه شناسی, وفاداری, پایان نامه, پژوهش ,
:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:59
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
تاریخچه سازمان آموزشی فنی و حرفه ای
مشخصات کلی و موقعیت مرکز آموزش فنی و حرفه ای
بهداشت و رفاه
سالن نساجی
ماشین آلات
آشنایی با مراحل تولید
تهیه مواد اولیه
طبقه بندی الیاف نساجی
خواص فیزیکی
خواص شیمیایی
ریسندگی
ریسندگی الیاف بلند
ریسندگی الیاف کوتاه یا پنبه ای
مقدمات بافندگی
مقدمات نخ تار
بوبین پیچی
مقدار کشش روی نخ
محاسبات
چندلاکشی و چند لا تابی
چله پیچی
قفسه یک ردیفه
قسمت جلو ماشین
قسمت توقف الکتریکی
شانه
کیفیت کار چله پیچی
تعمیر و نگهداری ماشین چله پیچی
نخ کشی
نخ کشی یا چله کشی
روشهای متعادل نخ کشش
نخ کشی مستقیم( ساده یا ردیف)
نخ کشی جهشی
نخ کشی چند دستگاهی
نخ کش جناغی
نخ کشی ترکیبی
محاسبات مربوط به شانه
بافندگی
غلطک نخ تار
پل نخ تار
انواع پل تار
میله های تقسیم نخ های تار
وظایف میله های مقسم
لامل ها
وردها و میل میلک ها
دفتین
پایه
شانه
جسم پودگذار
پل پارچه
غلطک کشش پارچه(غلطک سمباده ای یا خاردار)
غلطک پارچه
کناره گیر یا تمپل
عملیات یک سیکل بافندگی
مکانیزم تشکیل دهنده و پودگذاری
مکانیزم پودگذاری
مکانیزم تشکیل دهنه دابی
طریقه انتقال حرکت از دابی به وردها
میل لنگ
مکانیزم پودگذاری پروژکتایل
مزایای ماشین بافندگی بی ماکو
دفتین زدن در ماشین بافندگی پروژکتایل
مکانیزم کنترل و مراقبت
مکانیزم کنترل نخ تار
مکانیزم کنترل نخ پود
سرعت و توان پودگذاری ماشین بافندگی پروژکتایل
منابع و مآخذ

فهرست اشکال:
درجه مهارت کارآموزان
موقعیت مکانی سازمان فنی و حرفه ای
محل قرارگیری ماشین آلات در سالن نساجی
بوبین پیچی
درام
نخ کشی مستقیم
نخ کشی جهشی
نخ کش جناغی
نخ کشی ترکیبی
نمره گذاری شانه
نمره گذاری شانه
نمای کلی ماشین بافندگی
لامل
ورد و میلمیلک
ماشین سولز-روتی p7200
پروژکتایل
انواع و ابعاد پروژکتایل
تور شن بار
اهرم ضربه و مضراب
مکانیزم پرتاب پروژکتایل
کناره برگردان
راهنما
مکانیزم کنترل نخ تار

مقدمه:
ماشین بافندگی پروژکتایل در آغاز دهه 50 وارد بازار شد و هنوز هم در سراسر جهان به کار میرود. به دلیل نوآوری های پیوسته و استفاده از سیستم های الکترونیکی پیشرفته و نیز استفاده از ریزپردازنده برای نظارت و کنترل وسایل مختلف این ماشین سطح بازده خوب و قابلیت کارکرد بالایی به دست آورده است. این ماشین به خصوص در حوزه ماشین های با عرض شانه زیاد جای خود را تثبیت کرده است.
در این ماشین بافندگی، پودگذاری به وسیله پرتابه های گیره دار کوچکی به نام پروژکتایل انجام میگیرد که تعداد آن ها بستگی به عرض بافت دارد. این پرتابه ها به وسیله نخ گیره های خود نخ پود را از بوبین های بزرگ با پیچش گرفته و آن را از دهانه تار در یک جهت می گذراند. پروژکتایل به نوبت عمل میکند و به صورت پی در پی پرتاب میشود. بنابراین یکی پس از دیگری حرکت کرده و در فضا یک مسیر پیوسته و حلقوی را تعریف می کند. که گویی بر روی یک زنجیره نقاله قرار گرفته اند. پروژکتایل اول پود را به صورت یک دنباله در عقب خود گرفته و نگه می دارد. سپس به وسیله میله ای ترشن بار پرتاپ می شود. پروژکتایل از دهانه تار عبور کرده و نخ پود را از داخل نخ های تار می کشاند و پس از آن پایین می افتد و به وسیله قسمتی که از زیر ردیف نخ های تار عبور می کند با سرعتی کمتر به نقطه آغاز خود برمی گردد. در اینجا پروژکتایل برای گرفتن پود جدید به سمت مکان پرتاپ می رود. همزمان پروژکتایل های دیگر پی در پی حرکت کرده و همین عمل را انجام میدهد.

 



:: برچسب‌ها: الكتريك, الیاف, بهداشت, بوبین, خواص شیمیایی, خواص فیزیکی, دانلود, دفتین, رفاه, ریسندگی, سازمان فنی و حرفه ای, سالن نساجی, سمباده, سیستم, غلطک, لامل, ماشین آلات, ماشین بافندگی, مراحل تولید, مواد اولیه, مکانیزم, میل لنگ, میل میلک, نخ کشی, نساجی, پروژکتایل, پنبه, پودگذاری, چله کشی, کارآموزی ,
:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:29
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
واژگان کلیدی
مقدمه
پیشینه تحقیق
بیان مسئله
مدخلی بر مسئولیت اجتماعی
مسئولیت اجتماعی بازاریابی
مسئولیت اجتماعی مدیران
صاحبان سهام
کارکنان
مشتریان
محیط طبیعی
ارزش ها و هنجارهای فرهنگی
حقوق‌ مصرف‌ کننده‌ چیست؟
حقوق مصرف کنندگان در ایران
شرایط مساعد برای حفظ حقوق مصرف کنندگان
مشکلات بازاریابی در صنعت بیمه ایران
نقش بازاریابی اجتماعی در رعایت حقوق مصرف کنندگان
آموزش مدیران
نظم دهندگی دولت
قوانین مستقیم
قوانین غیرمستقیم
تاثیر رسانه‌های گروهی
نظام گزینش مدیریت
ارزشیابی جامع عملکرد مدیریت
حسابرسی مستقل اجتماعی
نتیجه گیری
منابع و ماخذ

چکیده:
هدف از این مقاله بررسی نقش بازاریابی به خصوص بازاریابی اجتماعی در توسعه صنعت بیمه میباشد. امروزه به دلیل تنوع نیازها و تخصصی شدن مشاغل، افراد یک خانواده برای تامین حداقل مایحتاج مصرفی خود نیازمند استفاده از کالاها و خدمات عرضه شده توسط دیگران هستند. از این رو نیاز به کالاهای مصرفی و خدمات یک نیاز ضروری و اجتناب ناپذیر است که هر گونه اختلال در تولید و توزیع آن ها میتواند جامعه و مدیریت آن را به چالش بکشاند و علاوه بر زیان های مادی صدمات و زیان های معنوی را نیز متوجه مصرف کننده نماید. شاید کسی تصور نمیکرد که روزی بازاریابی علاوه بر سودآوری و فروش، نگران سلامت مصرف کننده نیز باشد. اما پویایی و رقابت شدید و افزایش نگرانی نسبت به محیط زیست و همچنین مقررات دولتی و افزایش آگاهی مصرف کنندگان، شرکت ها را بر آن داشت که در سلامت جسمانی و روانی و پاکیزگی محیط مصرف کنندگان نیز تأمل کنند. به هر حال به مرور زمان مفاهیمی نظیر بازاریابی سبز، بازاریابی محیطی و اجتماعی برای عمل به مسئولیت اجتماعی بنگاه ها وارد ادبیات بازاریابی شد.

 



:: برچسب‌ها: آموزش, ارزشيابی, اقتصاد, بازاريابی, تحقیق, توسعه, حسابرسی مستقل, خدمات, دانلود, دولت, صاحبان سهام, صنعت بیمه, فرهنگ, قوانين, كاركنان, كالا, محيط طبيعی, مديران, مديريت, مسئوليت اجتماعی, مشتريان, پروژه, پژوهش ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:101
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول – آشنایی با خطوط انتقال AC و DC
مقدمه
مدارهای سه فاز
قدرت در مدارهای سه فاز
تعریف خط انتقال سه فاز دو مداره
سیستم شش فازه
ولتاژهای مختلف در آرایش شش فازه
قابلیت انتقال – (6 فاز با 3 فاز دو مداره)
انتقال به صورت جریان مستقیم فشار قوی
طبقه بندی خطوط HVDC
فصل دوم – هادی ها در خطوط انتقال AC و DC
مقدمه
جنس هادی های خطوط انتقال
انواع هادی های خطوط انتقال نیرو
هادی تمام آلومینیومی (AAC)
هادی آلیاژ آلومینیوم، آلملک – آلدری
هادی آلومینیومی با مغزی فولادی (ACSR)
هادی آلومینیومی با مغزی آلیاژی (ACAR)
هادی های با تلفات کم (SLAC)
هادی GTACSR
هادی فولادی با روکش مس (Copper Clad Steel)
هادی فولادی با روکش آلومینیوم (Aluminium Clad Steel)
هادی های مورد استفاده در سیستم HVDC
فصل سوم – مقره ها در خطوط انتقال AC و DC
مقدمه
جنس مقره ها
مقره های چینی
مقره های شیشه ای
مقره های پلاستیکی (Composite Insulators)
طراحی شکل مقره ها
انواع مختلف مقره ها
مقره چرخی (Spool Insulator)
مقره سوزنی (Pin Type Insulator)
مقره بشقابی (Disk Insulator)
مقره بشقابی استاندارد
مقره بشقابی ضد مه (Anti Fog Insulator)
مقره های آئرودینامیک (Open Profile)
مقره زنگوله ای شکل (Bell Type Insulator)
مقره های یکپارچه (Long rod Insulator)
مقره های بوشینگ (Bushing Insulator)
مقره اتکائی (Post Insulator)
مقره های سرکابل (Sealing end Insulator)
مقره های پلاستیکی (Composite Insulator)
مقره های متفرقه
مقره ها در خطوط DC
فصل چهارم – برج ها در خطوط انتقال AC و DC
مقدمه
انواع برج ها
برج وسط خط (Tangent)
برج زاویه (Angle)
برج انتهایی (Terminal)
پارامترهای اساسی در طرح برج ها
حداقل و حداکثر فاصله بین فازها
شکل زنجیره مقره
انواع برج هایی که معمولاً در خطوط انتقال به کار میروند
برج Waist type (کله گربه ای)
برج Vertical
برج نوع Delta
زاویه حفاظت روی برج (Shieding Angle) و فاصله هوایی بین سیم محافظ و هادی در وسط اسپن (Mid span clearance)
فاصله عمودی لازم برای حفاظت در برابر پدیده گالوپینگ
دیاگرام فاصله هوایی لازم از برج برای تجهیزات تحت بار در شرایط عادی و غیر عادی خط
توصیه های کلی
برج ها در خطوط DC
امکان تبدیل برج های موجود AC به DC
فصل پنجم – مقایسه و بررسی کلی خطوط انتقال AC و DC
مقدمه
مقایسه نسبی خطوط انتقال DC و AC
مسائل فنی
قابلیت اطمینان
مسائل اقتصادی
مزایای اقتصادی خطوط انتقال HVDC نسبت به HVAC
انتقال مسافت طولانی
انتقال به وسیله کابل
مقایسه وزن مس در خطوط قدرت AC و DC
شبکه با خط هوایی
شبکه کابلی
مقایسه نسبی خطوط HVDC و HVAC از نظر ولتاژ عایقی و توان انتقالی
قدرت راکتیو و تنظیم ولتاژ در خطوط AC و DC
روش دوم – مقایسه توان اکتیو خطوط AC و DC
تلفات و سطح ایزولاسیون در خطوط AC و DC
تلفات در خطوط AC و DC
مقایسه سطح ایزولاسیون در خطوط انتقال AC و DC به روش دوم
بررسی اقتصادی
کرونا در خطوط DC و AC
نویز کرونا
مراجع

فهرست جداول:
مقایسه خواص هادی های آلومینیوم و مس
مشخصات الکتریکی هادی های سخت آلومینیومی با فولاد مسلح(ACSR)

فهرست اشکال:
شکل دیاگرام برداری جریان های یک بار متقارن سه فاز
دیاگرام برداری یک سیستم شش فاز متعادل
خط ارتباطی تک قطبی HVDC
خط ارتباطی دو قطبی HVDC
خط ارتباطی هم قطبی HVDC
مقطع یک نمونه هادی SLAC
مقطع چند نمونه هادی مورد استفاده در خطوط هوایی انتقال انرژی
برش هادی تقویت شده دارای 7 رشته فولادی، 24 رشته آلومینیومی
کابل روغنی لوله ای
کابل گازی
مقره های چرخی
مقره های سوزنی
مقره بشقابی استاندارد نوع کلاهکی
مقره های بشقابی استاندارد نوع شیار و زبانه ای
مقره بشقابی ضد مه
مقره آئرودینامیک
مقره زنگوله ای شکل
مقره یکپارچه
مقره بوشینگ
مقره اتکایی
مقره های پلاستیکی
نوعی از مقره استفاده شده در خطوط DC که برای جلوگیری از عدم خوردگی پین، یک لایه نازک از روی به صورت آستر روی بدنه پین کشیده شده
تعیین حداقل و حداکثر فاصله بین فازها
زنجیره آویز نوع I و V
تعیین قرار گرفتن افقی فازها روی بازوهای برج
نمونه هایی از برج کله گربه ای
برج Vertical
برج نوع Delta
زاویه حفاظت هادی ها توسط سیم محافظ
تعیین دیاگرام فاصله هوایی لازم از برج
تعدادی دیگر از برج های خطوط انتقال نیرو
انواع برج های DC، مورد استفاده در پروژه های HVDC
ظرفیت انتقال توان در AC و DC
ولتاژ در طول خط AC
هرینه سرمایه گذاری نسبت به مسافت
مقایسه برج ها برای – (a یک خط KVAC800 و (b یک خط KVDC500±
مقایسه هزینه بین انتقال HVAC و HVDC
شبکه جریان مستقیم سه سیمه
شبکه جریان متناوب تکفاز
شبکه جریان متناوب سه فاز
توزیع یکسان دامنه ولتاژ روی خط انتقال شکل (5-12)
جاری شدن قدرت راکتیوQ روی خط انتقال شکل (5-11)
جبران سازی سری و شنت برای خط تک مداره با طول و ولتاژ و فرکانس برای قدرت
تغییرات قدرت راکتیو تزریقی کل به خطوط EHV طولانی دربار کامل به عنوان یک تابع از طول خط
تلفات انتقال هوایی – مقایسه AC-DC برای قدرت انتقالی MW
منحنی نسبت سطوح ایزولاسیون نسبت به تلفات برای دو سیستم AC و DC با قدرت انتقالی برابر

چکیده:
با توجه به رشد روز افزون مصرف انرژی الکتریکی، روش های تولید و انتقال آن، که به عنوان نمونه سیستم های قدرت HVAC میباشد ب صورت گسترده توسعه یافته است و بنا به ضرورت افزایش قابلیت اطمینان و تامین شرایط فنی و اقتصادی هر چه مطلوب تر و بالا بردن کیفیت و توان تولیدی، این سیستم ها را، به شبکه های به هم پیوسته تبدیل کرده است از طرفی توسعه مصرف و بروز مشکلات فنی در سیستم های HVAC از قبیل پایداری، افزایش تلفات، افزایش سطح ایزولاسیون و سطح اتصال کوتاه و همچنین بروز مشکلات اقتصادی از قبیل افزایش مصرف مس، افزایش هزینه ساخت و طراحی دکل ها و افزایش وسایل عایقی مانند مقره ها، باعث شده که علاوه بر شبکه های HVAC، انتقال انرژی به وسیله شبکه های HVDC نیز مورد توجه و بررسی قرار گیرند.

پیشگفتار:
بی شک مبانی پیشرفت های بنیادین هر جامعه بر پایه رشد و ترقی هر چه بیشتر کاربرد علوم در آن جامعه و دستیابی به تکنولوژی نوین قرار دارد. در این میان نقش و مسئولیت دانشگاهیان و متخصصین بسیار سنگین بوده و هر یک وظیفه دارند نسبت به علم و تخصص خود تلاش همه جانبه ای را پیگیری کنند.
گسترش سیستم های قدرت، افزایش توان های انتقال یافتنی، توسعه جغرافیایی حوزه های تحت پوشش سیستم های برق، به هم پیوستن شبکه های برق رسانی کشورهای همجوار که شاید با فرکانس های متفاوتی کار کنند و مسائل پایداری و افت توان در شبکه های رایج انتقال، نیاز به استفاده از شیوه های جدید انتقال را افزایش داده است.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی یکسو کننده های با قدرت بالا و ارزان شدن قیمت آن ها و همچنین افزایش ارتباطات بین المللی بین کشورها و حتی قاره های مختلف که ضرورت انتقال قدرت در فواصل بسیار طولانی را به دنبال خود دارد، باعث شده که شبکه های انتقال قدرت DC مجهز به مبدل های تریستوری نسبت به شبکه های انتقال AC از نظر اقتصادی مقرون به صرفه شوند. این امر خود باعث افزایش چشمگیر انتقال انرژی بصورت DC شده است. همچنین مینیمم کردن تلفات سیستم یکی از پارامترهای بسیار مهم در طراحی شبکه های انتقال انرژی محسوب میشود و از آن جا که تلفات خطوط انتقال DC به مراتب کمتر از خطوط انتقال AC میباشد. لذا کاربرد این نوع سیستم ها در سال های اخیر با طولانی تر شدن طول خطوط انتقال افزایش چشمگیری پیدا کرده است و این باعث شده که به جای ساختن نیروگاه های جدید فسیلی یا اتمی در نزدیکی مراکز مصرف و انتقال آن توسط خطوط HVAC، از نیروگاه های دور دست، انرژی ارزان را توسط خطوط HVDC به مراکز مصرف منتقل نموده و علاه بر قیمت انرژی کمتر، مسائل زیست محیطی را نیز نداشته باشیم.
در این پایان نامه تئوری مقایسه خطوط و کابل انتقال AC و DC مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. در فصل اول به آشنایی در مورد خطوط انتقال AC و DC پرداخته شده و در فصل دوم تشریح هادی های خطوط AC و DC صورت گرفته و در فصل سوم و چهارم، مقره ها و برج ها در خطوط انتقال AC و DC را مورد مقایسه قرار داده و در نهایت در فصل پنج مقایسه اجمالی از لحاظ فنی و اقتصادی بین خطوط و کابل AC و DC صورت گرفته است.

 



:: برچسب‌ها: آئروديناميک, آلومينيوم, آلياژ, اتصال کوتاه, ايزولاسيون, ایزولاسیون, برج, برق, برق قدرت, بوشينگ, تكفاز, توان انتقالی, تولید, خطوط انتقال, دانلود, دیاگرام, راكتيو, سه فاز, سيم محافظ, سیستم, شیار, عايق, فركانس, فشار قوی, فولاد, قابلیت اطمینان, كرونا, مس, مشکلات فنی, مصرف, مقره, نويز, ولتاژ, پایان نامه, کابل, کابل گازی, گالوپينگ ,
:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:70
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول – کلیات تحقیق
مقدمه (بیان مسأله)
ضرورت
اهمیت موضوع
سوال اصلی
فرضیات
قلمرو
کلید واژه های اصلی
فصل دوم – ادبیات نظری
مروری بر ادبیات نظری
تاریخچه پیدایش صورت های جریان نقدی
مفاهیم و تعاریف وجوه نقد
مزایای صورت جریان های نقدی
ماهیت صورت جریان های نقدی
تجزیه و تحلیل صورت های مالی
ابزارهای اصلی تجزیه و تحلیل صورت های مالی
نسبت های مالی
نسبت های نقدینگی
نسبت های فعالیت
نسبت های اهرمی
نسبت های سودآوری
تعریف نسبت های مالی مبتنی بر صورت جریان های نقدی
نسبت های توانایی پرداخت و ایجاد نقدینگی
کیفیت سود
مخارج سرمایه ای
نظریه تمرکز اطلاعاتی
محتوای اطلاعات در سطح دستوری
افزایش اطلاعاتی
اطلاعات مکمل
اطلاعات موازی
اطلاعات بی اثر
بخش دوم
پیشینه تحقیق
فصل سوم – روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه آماری
اطلاعات مورد نیاز
اطلاعات مورد نیاز جهت محاسبه نسبت های مالی سنتی
اطلاعات مورد نیاز جهت محاسبه نسبت های مالی صورت جریان های نقدی
اطلاعات مورد نیاز جهت محاسبه بازده سهام شرکت
تجزیه و تحلیل فرضیه ها
اندازه گیری متغیرها
روش آماری
فصل چهارم – یافته های تحقیق
تحلیل آماری
تحلیل و بررسی فرضیات
فصل پنجم – نتیجه گیری و پیشنهادات
خلاصه تحقیق
خلاصه و نتیجه تحقیق
محدودیت های تعمیم نتایج تحقیقات
پیشنهادات
فصل ششم – منابع و مأخذ
منابع تحقیق

مقدمه:
به دلیل اهمیت بسزای جریان های نقدی در موقعیت های واحدهای اقتصادی ضرورت آن برای ادامه بقای آن ها پیش بینی جریان های نقدی بعنوان یکی از اجزا لاینفک برنامه ریزی مالی، از موضوعات مهمی است که مورد توجه مدیران خاص مدیران واحدهای اقتصادی قراردارداین امر از چنین اهمیتی برخوردار است که جریان های نقدی واحدهای اقتصادی را می توان به جریان گردش خون در بدن تشبیه کرد. همچنین صورت جریان های نقدی مورد استفاده گروه های مختلف از جمله سرمایه گذاران واعتبار دهندگان، واحدهای دولتی مورد استفاده قرار میگیرد و از سوی دیگر سرمایه گذاران و اعتبار دهندگان برای اتخاذ تصمیمات به صورت جریان نقدی علاقه مند هستند زیرا اغلب مدلهایی اوراق بهادار یا روش های ارزیابی و همچنین تاثیر آن بر بازده سهام و واحدهای اقتصادی مبتنی بر جریان های نقدی آتی است امروزه تجزیه و تحلیل صورت های مالی و تجزیه و تحلیل صورت های مالی و همچنین صورت های مالی و همچنین ترازنامه و سود و زیان نقش به سزایی در پیش بینی روند شرکت های سهامی در بازار بورس سهام را دارد و می تواند نقش بسیار مهمی در کاهش نوسانات بازار را ایفا می کند و از دید درون سازمانی توانایی پیش بینی نتایج آتی، خصوصا جریان های نقدی اداره امور را در کارا ترین شکل خود امکان پذیر می باشد و به اتخاذ تصمیمات بهینه عملیاتی و سرمایه گذاری و تامین مالی منجر میشود از دید برون سازمانی نیز اطلاعات مربوط به جریان های نقدی به خصوص جریان های نقدی عملیاتی مبنای مناسبی برای تصمیم گیری اقتصادی گروه های ذینفع برون سازمانی فراهم می کند.

 



:: برچسب‌ها: اقتصاد, بازده سهام, برنامه ريزی مالی, برون سازمانی, تجزیه و تحلیل, ترازنامه, جریان نقدی, حسابداری, دانلود, سرمایه, سهام, سود و زيان, سودآوری, صورت های مالی, مخارج, نسبت های مالی, نقدینگی, نوسانات بازار, پروژه, کیفیت ,
:: بازدید از این مطلب : 53
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:43
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیشگفتار
اهداف
پیشینه تحقیق
روش تحقیق
ارتباط بین ساختار خانواده بر ابراز محبت و پیامدهای رفتاری جوانان و نوجوانان
وضعیت اقتصادی
اجتماعی سازی
استرس
رفاه روانشناختی مادری
مقایسه میزان مهرورزی در بین خانواده های دارای فرزند خوانده، دو والدی تنی، مادر تنها، پدر خوانده و مادر خوانده
بد نام سازی بعنوان یک فاکتور کلیدی
اجتماعی سازی توسط دو والد به صورت بهینه
تحقیق طلاق و والدین ناتنی: تقدم روابط تنی
تاثیر فرآیند های خانواده
اهمیت ساختار خانواده در پیش بینی رفاه روانی، مهرورزی و کیفیت روابط اعضای خانواده
مهرورزی در سیره امام موسی کاظم(ع)
موانع مهرورزی
نتیجه گیری
منابع

چکیده:
بدون شک ابراز مهر و محبت به شیوه های مختلف صورت میگیرد و فقط یک موضوع عاطفی و روانی نبوده و به تمام جنبه ها و زوایای زندگی یک فرد مربوط میشود. بنابراین ابراز محبت میتواند به شکلهای مختلفی بروز نماید که مشخص ترین آن تاثیر روانی و عاطفی است، اما درصد بسیار زیادی از ابراز محبت میتواند به صورت جنبه های مادی باشد. باید توجه داشت که ابراز محبت باید در تمام جنبه های آن مورد توجه قرار بگیرد، چه مادی و چه معنوی. این تحقیق علاوه بر جنبه های مادی و معنوی ابراز محبت که معمولاً به صورت آگاهانه در خانواده ها بروز میکند مواردی را که به صورت غیر آشکار میتواند بر ابراز محبت در خانواده تاثیر داشته باشد مورد بررسی قرار میدهد. بعنوان مثال نقش ساختار خانواده در میزان ابراز محبت و یا تاثیر خانواده های مشکل دار در میزان ابراز محبت و بالعکس (یعنی تاثیر محبت و مهرورزی بر روی ساختار خانواده و بهبود روابط) مورد بررسی قرار گرفته است.
والدین بر فرزندان خود به روش های گوناگون اثر میگذارند، مکانیسم های مختلفی که ممکن است اثرات ساختار خانواده بر پیامدهای رفتاری فرزندان را نشان دهد، بی شمار است. با این وجود چهار مکانیسم اولیه که در منابع مختلف درباره آن ها بحث شده است عبارتند از: وضعیت اقتصادی، اجتماعی سازی والدین، استرس کودکی و رفاه روانشناختی مادری.
چهار دیدگاه تئوریک باعث فرضیه هایی درباره این که آیا ساختارهای خانوادگی از یکدیگر متفاوتند و اگر هستند چگونه، شده است. یک دیدگاه این است که بدنامی فاکتور کلیدی است که منجر به پیامدهای توسعه ای ضعیف میشود.
خانواده های فرزند خوانده رفاه کمتر و کیفیت روابط ضعیف تری نسبت به خانواده های واقعی نشان میدهند. مادر خوانده ها بیان میکنند که بچه های آن ها بیشترین مشکلات برون سازی را دارند.
دومین دیدگاه این است که اجتماعی سازی توسط دو والد بهینه است. اگر این مسئله درست باشد، باید انتظار داشت که خانواده های تک والدی بدتر از سایر چهار نوع دیگر باشند. مشخص شده که مادران تنها رفاه کمتری نسبت به مادران متاهل داشتند. آن ها در روشهای سازگار از سایر خانواده ها متفاوت نبودند و بچه ها در خانواده های مادر تنها هیچ تفاوتی در رفاه یا سایر روابط در مقایسه با سایر خانواده ها گزارش نداده اند.
سومین دیدگاه بر تقدم روابط تنی با دو والد تاکید دارد. بر اساس این دیدگاه میتوان انتظار داشت که خانواده های تک والدی، والد ناتنی و فرزند خوانده در مقایسه با خانواده هایی که دو والد متاهل که با فرزندان تنی خود زندگی میکنند، ناقص هستند. یافته های تحقیقی حمایت محدودی برای این دیدگاه ایجاد میکند.
دیدگاه چهارم اهمیت فرآیندهای خانواده در همه ساختار های خانواده را بیان میکند و بیان میکند که ساختار خانواده در پیش بینی رفاه و کیفیت روابط و میزان مهرورزی و کیفیت روابط نسبتاً غیر مهم است.

 



:: برچسب‌ها: ابراز محبت, استرس, تحقیق, جوانان, خانواده, دانلود, رفاه, طلاق, كيفيت, محبت, معارف, معنوی, مكانيسم, مهرورزی, نوجوانان, والدين, وضعيت اقتصادی, پروژه, پژوهش ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:75
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول : معرفی
گفتار اول : معرفی و بیان مفهوم سرقفلی
بند اول : مقدمه
بند دوم : تعریف سرقفلی
بند سوم : مفهوم سرقفلی
بند چهارم : ضوابط تشکیل دهنده سرقفلی
گفتار دوم : ویژگیها و انواع
بند اول : ویژگی های سرقفلی
بند دوم : انواع سرقفلی
بند سوم : حق کسب و پیشه و تجارت
گفتار سوم : ماهیت و سوابق تاریخی سرقفلی
بند اول : ماهیت حقوقی سرقفلی
بند دوم : ماهیت اقتصادی سرقفلی
بند سوم : سوابق تاریخی سرقفلی
فصل دوم : بررسی قوانین
گفتار اول : قانون اختیارات دکتر میلسپو در مورد تنزل و تثبیت بهای اجناس
گفتار دوم : قانون سال 1362 (قانون جدید روابط موجر و مستاجر)
فصل سوم : بررسی نظریات مختلف
گفتار اول : وضعیت سرقفلی و حق کسبه و پیشه و تجارت از نظر فقهی
گفتار دوم : وضعیت فقهی سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت در حقوق معاصر ایران
گفتار سوم : نظریات حضرت آیت الله خوئی
گفتار چهارم : نظریات تحلیلی
گفتار پنجم : جمع بندی
فصل چهارم : حق کسب و پیشه و تجارت
گفتار اول : معرفی حق کسب و پیشه و تجارت
بند اول : مالک حق کسب و پیشه و تجارت
بند دوم : موضوع حق کسب و پیشه و تجارت
بند سوم : مفهوم و انتقال به غیر
بندچهارم : سقوط قهری حق کسب و پیشه یا تجارت
بند پنجم : اماکنی که حق کسب و پیشه و تجارت به آن ها تعلق می گیرد
گفتار دوم : انتقال حق کسب یا پیشه یا تجارت
بند اول : انتقال
بند دوم : انتقال اختیاری و ارادی
فصل پنجم : احکام مربوط به سرقفلی و میزان حمایت از آن
گفتار اول : برخی از احکام سرقفلی
گفتار دوم : حمایت از این حق و حدود آن
فصل ششم : جمع بندی و نتیجه
فهرست منابع

چکیده:
سرقفلی حقی است که به موجب آن مستاجره متصرف در اجاره کردن محل کسب خود بر دیگران مقدم شناخته میشود. همان طور که ملاحظه میشود در تعریف مزبور فقط به تقدم مستاجر متصرف اجاره محل کسب تاکید شده و به دیگر مفاهیم سرقفلی، بالاخص به سرقفلی شخص در غیر رابطه استیجاری یعنی حق مالک سازنده مغازه توجهی معطوف نگردیده است. سرقفلی مایه تجاری و نیز حق کسب یا پیشه یا تجارت در حقوق ما مفهوم واحدی دارد. قانون گذار در قوانین روابط مالک و مستاجر مصوب 1339 و روابط موجر و مستاجر مصوب 1356 و نیز در لایحه قانونی اصلاح قسمتی از مقررات قانون نوسازی و عمران شهری مصوب 1358 و برخی مقررات دیگر به جای کلمه رایج (سرقفلی) از اصطلاح (حق کسب یا پیشه یا تجارت) استفاده کرده است امکان دارد گفته شودکه این دو اصطلاح یکی نیستند و دومی اعم از اولی است بدین توضیح که سرقفلی اختصاص به بازرگانان دارد ولی حق کسب یا پیشه به غیر تجاری یعنی کسبه و پیشه وران و صاحبان حرف و مشاغل تعلق میگیرد. قبل از ورود به متن بحث لازم است معانی الفاظی که تا آن سروکار داریم، روشن گردد و از همین جا باید به تفاوت موجود بین سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت که در این تحقیق از علامت اختصاری (ح ک پ ت) برای بیان آن استفاده شده است، توجه کنیم.

 



:: برچسب‌ها: اقتصاد, بازرگانان, تاريخ, تجارت, تحقیق, حق کسب و پیشه و تجارت, حقوق, دانلود, سرقفلی, عمران, قانون, قانون گذار, قوانين, لایحه قانونی, مستاجر, مشاغل, موجر, نوسازی, پروژه, پژوهش ,
:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:84
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
فصل اول – کلیات پژوهش
مقدمه
شرح و بیان مسأله
اهمیت و ارزش تحقیق
اهداف پژوهش
هدف کلی
اهداف جزئی
تعاریف نظری و عملیاتی
فصل دوم – ادبیات و پیشینه‌ تحقیق
مقدمه
رویکردهای تدریس
رویکرد مدیریتی
دیدگاه‌های انتقادی درباره‌ رویکرد مدیریتی (اجرایی)
رویکرد تسهیل گر
دیدگاه‌های انتقادی درباره رویکرد تسهیل‌گر
رویکرد آزاداندیشانه
دیدگاه‌های انتقادی درباره‌ رویکرد آزاداندیشانه
تدریس رهایی‌ بخش
چهارچوب مشترک: رشدها (ر ش د ه ا)
استفاده از ر ش د ه ا در رویکردهای تدریس
خلاصه‌ای از رشدها در سه رویکرد
پژوهش در عمل
تحقیقات مرتبط با موضوع
تحقیقات داخلی
یافته‌های خارجی
فصل سوم – روش تحقیق
مقدمه
روش تحقیق
جامعه آماری
تعیین حجم نمونه
روش نمونه گیری
ابزار اندازه‌گیری
پایایی پرسش نامه‌ها
روایی پرسش نامه ها
روشهای آماری تجزیه و تحلیل داده ها
ضریب همبستگی پیرسون
آزمون t تک متغیر
آزمون تحلیل واریانس
آزمون کمترین تفاوت معنادار LSD
فصل چهارم – یافته‌های پژوهش
مقدمه
فصل پنجم – بحث و نتیجه‌گیری
مقدمه
بیان نتایج به وسیله تفکیک فرضیه های تحقیق
بحث و نتیجه گیری
محدودیت های تحقیق
پیشنهادات پژوهشی
پیشنهادات کاربردی
فصل ششم – منابع
فهرست منابع
ضمائم

فهرست جداول:
میانگین و انحراف استاندارد نمرات رویکردهای تدریس و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج آزمون ضریب همبستگی پیرسون در خصوص رابطه بین رویکرد های تدریس و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج تحلیل رگرسیون در خصوص رابطه بین رویکردهای تدریس و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
میانگین و انحراف استاندارد نمرات رویکرد مدیریتی و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج آزمون ضریب همبستگی پیرسون در خصوص رابطه بین رویکرد مدیریتی و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج تحلیل رگرسیون در خصوص رابطه بین رویکرد مدیریتی و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
میانگین و انحراف استاندارد نمرات رویکرد تسهیل گر و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج آزمون ضریب همبستگی پیرسون در خصوص رابطه بین رویکرد تسهیل گر و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج تحلیل رگرسیون در خصوص رابطه بین رویکرد تسهیل گر و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
میانگین و انحراف استاندارد نمرات رویکرد آزاد اندیشانه و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج آزمون ضریب همبستگی پیرسون در خصوص رابطه بین رویکرد آزاد اندیشانه و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج تحلیل رگرسیون در خصوص رابطه بین رویکرد آزاد اندیشانه و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
میانگین و انحراف استاندارد نمرات سبک های تدریس و سن معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج آزمون ضریب همبستگی پیرسون در خصوص رابطه بین سبک های تدریس با سن معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
نتایج تحلیل رگرسیون در خصوص رابطه بین سبک های تدریس با سن معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان

فهرست نمودارها:
میانگین نمرات رویکردهای تدریس و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
میانگین نمرات رویکرد مدیریتی و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
میانگین نمرات رویکرد تسهیل گر و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
میانگین نمرات رویکرد آزاد اندیشانه و اقدام پژوهی معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان
میانگین نمرات سبک های تدریس و سن معلمان مقطع دبیرستان و راهنمایی شهرستان کاشان

مقدمه:
آموزش به آن تعامل فکری و هوشی، اطلاق میشود که با استدلال،شواهد و نتیجه گیری همراه باشد. که از یک سو هدف غایی آموزش و تعلیم و تربیت اسلامی پروراندن انسان‌هایی است خداگونه که در اثر دور شدن از رذایل و آلودگی‌ها، استعدادهای عالیه‌ روحشان شکوفا شده و چنان به کمالات روحی و فضائل انسانی آراسته شوند که لیاقت رسیدن به سعادت جاوید را کسب کنند و از سوی دیگر سایر نظام‌های آموزش و پرورش جهانی رسالت تعلیم و تربیت را پرورانیدن انسانی پرسش جو می‌داند که می‌خواهد از قیدهای بی‌‌‌‌شمار و گوناگون وجودی‌اش رها گردد، راه تکامل همه جانبه خود را هموار سازد، به رموز موقع فردی و اجتماعی خود و دنیای متغیری که در آن زندگی میکند تا آنجا که ممکن است آشنا شود، با دنیا و انسان‌هایش مرتبط گردد، زندگی دهد، زندگی کند و حیات خود و دیگران را با عشق و دانش شکوفا سازد. حال که هدف و رسالت تعلیم و تربیت انسان سازی است، باید دید که این وظیفه را چه نهادها و افرادی بر عهده دارند. البته انسان آموختن را از هنگام تولد آغاز میکند و در طول زندگی آن را ادامه می‌دهد. بخشی از آموختنی‌ها بصورت غیر عمدی و یا تصادفی در خانواده و جامعه صورت میگیرد و بخشی دیگر به نهادها و موسسات رسمی از قبیل مدرسه و انجمن‌ها سپرده میشود. در این میان، مدرسه بیش ترین سهم را بر عهده دارد و سرانجام این مسئولیت خطیر به عهده معلمین واگذار میگردد و آنها هستند که باید بتوانند دانش‌آموزان را به درستی تربیت کنند و آنان را برای کار و شرکت در اجتماع آماده سازند. در میان مجموعه فعالیت‌هایی که برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان انجام میشود، بیشترین سهم به تدریس معلم در کلاس درس اختصاص مییابد. تدریس را میتوان به فعالیت‌های دو جانبه‌ای که بین معلم و شاگردان جریان دارد و هدفش یادگیری است، تعریف کرد. این فعالیت چنانچه منتج به یادگیری شود، برای شاگرد موثر و مفید خواهد بود. بنا به تعریف ، هر فعالیتی با قصد و عمد همراه است.
معلم در فرآیند تدریس به دنبال تحقق بخشیدن به هدف‌های معینی است. اگر وی هدف‌های مورد نظر را به درستی تحلیل و اولویت آن ها را به روشنی تعیین نکرده باشد امکان حرکت و فعالیت صحیح خود او و فراگیران در کلاس درس غیر ممکن خواهد بود.
بنابراین تدریس یک فعالیت است،اما نه هر نوع فعالیتی،اعمال و فعالیتی که بطور عمدی و بر اساس هدف خاصی انجام میگیرد. فعالیتی که بر پایه و مطابق وضع شناختی شاگردان انجام پذیرد و موجب تغییر آنان گردد.
اصل مهم در آموزش و تدریس، جلب توجه افراد به مطالب درس است که همچنان در تمام طول کلاس ادامه پیدا کند، رابطه رضایت‌ بخشی بین مدرس و متعلم برقرار شود و مدیریت موثر در کلاس برقرار باشد.
معمولا افراد هنگامی به درس توجه کافی میکنند که نسبت به آن علاقه پیدا کنند. علاقه حالت فکری است که به فرد توانایی و میل توجه فراگیری بیشتر میدهد.
مدرسین با آگاهی از شیوه‌های مطلوب تدریس مهارتهای تدریس، روشها و فنون تدریس، الگو‌های تدریس و … میتوانند علاقه و آمادگی بیشتر افراد را نسبت به فراگیری درس و توجه به بیانات خود، جلب کنند و بخش مهمی فرآیند تدریس را تسهیل نمایند.
این پژوهش کمکی است برای افراد جهت تدریس بهتر، زیرا آشنایی با این موارد و بکارگیری آن ها سبب سهولت تحقق اهداف تدریس در مدت زمانی کوتاه میشود.

 



:: برچسب‌ها: آزاداندیش, آلودگی‌, آموزش, آموزش و پرورش, اسلام, انجمن‌, انسان‌, تحقیق, تحلیل رگرسیون, تدریس, تعليم و تربيت, دانلود, دبیرستان, راهنمایی, روانشناسی, روش تحقیق, شاگرد, ضريب همبستگی پيرسون, علوم تربیتی, مدرسه, مدیریت, معلمان, هوش, واريانس, پایان نامه, پژوهش ,
:: بازدید از این مطلب : 59
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:27
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مساله
بیان اهداف
بیان فرضیات
مطالعه پیشینه
گفتگو با یک موسیقیدان
تعریف مفاهیم اساسی موسیقی
تعریف سبک های موسیقی
ابزار جمع آوری اطلاعات
روش تحقیق
معرفی جامعه
معرفی نمونه
تعاریف عملیاتی
جدول زمان بندی و بودجه بندی
فهرست منابع

مقدمه:
موسیقی یکی از هدف های زیباست که از ابتدای خلقت در نهاد طبیعت مستور بوده. آهنگ مرغان خوش نوا، وزش باد و حرکت برگ درختان، لغزش آب جویباران و ریزش آبشارها موسیقی ابتدایی بشر و اولین آموزگار انسان در آموختن این هنر بوده است.
موسیقی زبانی است که انسان به یاری آن میتواند کما بیش آن چه را در ضمیر مکنون و مکتوم خویش دارد به میان آورد.
از سوی دیگر موسیقی وسیله ای است که یک موسیقیدان (خلاق موسیقی) بسته به احساس، دانسته های عمومی، جهان بینی و انسانیت خویش از آن چه که نزد استادان خود فرا گرفته و خود نیز آن ها را به تجربه عملی گذارده، بهره گرفته و مکنونات قلبی، آرزوهای نهفته فردی و یا سرکوب شده اجتماعی را باز آفریند.
اینک بی مناسبت نیست اندکی هم از تاثیر صنعت موسیقی گفته شود.
بعضی از هنرمندان خواسته اند هنرهای زیبا را با هم مقایسه کنند و شدت تاثیر یکی را بر دیگری بیان نمایند (خصوصاً در تاثیر شعر و موسیقی و اهمیت یکی بر دیگری سخن ها گفته اند ولی انگار تاثیر موسیقی در عموم بیش از شعر است و اگر شعر با موسیقی توام شود و اثرش به مراتب بیش از موسیقی تنها و شعر بی آهنگ است.
توجه خاص جوانان ایرانی به موسیقی و شنیدن آهنگ های بی محتوا که متاسفانه بیشترین بخش موسیقی رادیویی و تلویزیونی ما را تشکیل میدهند از طرفی و فراهم نمودن وسایل و موجباتی که بتوان موسیقی حقیقی را به گوش مردم رسانید از طرف دیگر مرا بر آن داشت که وضع این هنر را با روشی که دانشته و تغییراتی که به ندرت در آن راه یافته مورد تحقیق و بررسی قرار داده و نتایج آن را در اختیار خوانندگان علاقه مند به این هنر قرار دهم.

 



:: برچسب‌ها: آهنگ, استادان, تلويزيون, دانلود, شعر, صنعت موسيقی, موسيقيدان, موسیقی, هنر, هنرمندان, هنرهای زيبا, پروژه ,
:: بازدید از این مطلب : 46
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:124
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
مقدمه
فصل اول
مقدمات و کلیات
اهمیت و ضرورت طرح پژوهش (طرح مسئله)
هدف پژوهش
بیان ابعاد پژوهش
متغیر‌ها یا واژه‌های کلیدی
فرضیه یا ‌سوالات پژوهشی
تحلیل تئوریک
بیوگرافی (هستی‌شناسی) ‌پارسونز
معرفی مکتب ‌پارسونز
معرفی نظرات ‌پارسونز به صورت اجمالی
نظریه کنش
نظریه نظام‌ها
پیشینه تحقیق
نقش فیلم‌ها در فرهنگ عامه
مطالعه ‌پدیده ‌اوشینیسم در ایران (سال های دور از خانه)
تعریف اصطلاحات و مفاهیم (واژه‌های کلیدی)
فرهنگ‌ پذیری
فرهنگ
آداب و رسوم
وسایل ارتباط جمعی
اجتماعی شدن
ارزش ها
نهادی‌ شدن
رفتار جمعی
فرهنگ های سنتی
افکار عمومی
عقلانی‌سازی
دین (مذهب)
هویت دینی
‌محدوده مطالعاتی
قلمرو مکانی
قلمرو زمانی
فصل دوم
مرور متون مطالعاتی
(ادبیات موضوعی)
مقدمه
مقاله نقش دین در رسانه در ساخت فرهنگ (رابرت ای. ‌وایت)
مقاله فصل مشترک رسانه، فرهنگ و دین (‌لین ‌اسکافیلد ‌کلارک)
مقاله فناوری و نظریه سه ‌وجهی رسانه (‌کلیفورد جی. ‌کریستانز)
مقاله دریافت معنای دین از تلویزیون (‌آلف لیند‌رمن)
مقاله رسانه‌ها و شکل گیری حوزه‌های عمومی دین (استوارت ام. ‌هوور)
مقاله تلویزیون دینی مناسک جبران‌گرا در نمایش بزرگ تر اجتماعی (بابی سی. الکساندر)
نقد و بررسی
فصل سوم
روش تحقیق
نوع روش تحقیق و علت انتخاب آن
فنون گردآوری اطلاعات
جامعه آماری
شیوه نمونه‌گیری و حجم نمونه
فنون تجزیه و تحلیل اطلاعات
چگونگی ارائه نتایج تحقیق
فصل چهارم
جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات
مقدمه
مباحث تئوریک
هویت دینی
هویت دینی و شاخص های آن
راه های تقویت هویت دینی
تقویت آگاهی دینی و فرهنگی
احیای تربیت دینی
ارزش ها
تعریف ارزش های اجتماعی
دوگانگی ارزشی
درونی‌کردن ارزش ها
نگاهی به ساخت سریال های مذهبی، مرز باریک تبلیغ و شعار
آخرین گناه، شناخت مذهب در تخیل….!
نتیجه‌گیری کلی
یافته‌های فرعی تحقیق
جمع ‌بندی نتایج تحقیق
محدودیت ها
پیشنهادات
ضمائم
منابع و مأخذ

مقدمه:
قرن بیستم، قرن اختراع پدیده‌های شگفت‌انگیز بشری است و بدون شک یکی از شگفت‌انگیزترین پدیده‌های این عصر نوظهور صنعت سینما و به دنبال آن تلویزیون است.
پرده سینما به تصاویر جان بخشید و تلویزیون این تصاویر متحرک را به اعماق اجتماع و کانون های خانوادگی انتقال داد. جاذبه دیگر تلویزیون آن چنان بود که جعبه اسرار ‌آمیز و جادویی لقبش داده‌اند و با گذشت زمان این جعبه جادویی همه مرزها را پشت سر نهاد و سراسر جهان را تسخیر کرد به گونه‌ای که امروزه در اقصی نقاط عالم کمتر جایی را میتوان یافت که مردم از چشم دوختن به صفحه تلویزیون لذت نبرند و ساعاتی از زندگی خود را با دیدن برنامه‌ها سپری نکنند. نفوذ تلویزیون در دنیای کنونی امری بدیهی است و نقش آن در آموزش، هدایت، جهت‌دهی و قالب‌ سازی افکار عمومی جامعه انکار‌ناپذیر است، به همین دلیل تلویزیون بعنوان یکی از ابزارهای اصلی در نفوذ افکار عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تاثیر رسانه‌های صوتی – تصویری، به ویژه تلویزیون، بر افراد میتواند مثبت یا منفی باشد. نوع تاثیر این رسانه‌ها به نوع برنامه‌ای که از آن ها پخش میشود و به طبیعت افرادی که در معرض آن ها قرار دارند بستگی دارد. اگر محتوای ارائه شده مفید باشد، تاثیر نیکویی بر افراد میگذارد و اگر محتوای آن مضر باشد، تاثیر سوئی بر رفتارها، نگرش ها،ارزش ها، باورها و شخصیت او بر جای خواهد گذاشت. همین طور، در مورد نگرش ها و آگاهی‌ها و ارزش های دینی که تلویزیون در قالب برنامه‌های مختلف، از جمله پخش به صورت فیلم‌ها و سریال ها نمایش میدهد و از این طریق اثرات زیادی را بر روی افکار عمومی خصوصاً نسل جوان می‌گذارند، یعنی اگر نگرش ها و آگاهی‌ها و ارزش هایی که تلویزیون ارائه میکند با نگرش ها، رفتارها، آگاهی‌ها و ارزش های مطلوب دینی جامعه سازگار باشد این برنامه‌ها نیز تاثیر مثبتی بر ارزش های دینی افراد خواهند داشت اما اگر مغایر با نگرش ها و آگاهی‌ها و ارزش های مطلوب دینی جامعه باشند، تاثیری منفی بر جای خواهند گذاشت. تلویزیون به دلیل ‌گستره وسیعی که دارد و به دلیل اینکه به آسانی در دسترس همه است، بیش از رسانه‌های صوتی و تصویری دیگر در این مورد تاثیرگذار است. بنابراین رسانه‌های جمعی به ویژه تلویزیون نقش مهمی خواه مثبت یا منفی در درونی‌کردن ارزش های دینی افراد خصوصاً نسل جوان دارد. با این وجود و با توجه به تلاش های صورت گرفته در این راستا، هنوز هم جوانان ما نتوانسته‌اند هنجارهای دینی – مذهبی را برای خود درونی سازند، واقعاً چرا ؟!
با توجه به مطالب بیان شده محقق در ‌سدد برآمده تا با نگارش تحقیق حاضر با عنوان: تاثیر سریال های تلویزیونی ماه رمضان بر بالا رفتن ارزش های دینی در جامعه، بین دانش‌آموزان دختر دبیرستانی شهرستان ‌دزفول در سال 87-1386، گامی هر چند کوچک در راستای علت‌ یابی و حل این مسئله بردارد. تحقیق حاضر شامل چهار فصل است:
فصل اول که مقدمات و کلیات است به عناوینی چون: اهمیت موضوع؛ که در بالا بیان گردیده، طرح مسئله؛ در مورد اینکه: چرا امروزه با توجه به گسترش ابعاد دینی در جامعه و بسط هنجارهای مذهبی، جوانان ما نتوانسته‌اند در زندگی خود هنجارهای دینی – مذهبی را درونی کنند؟، سؤال طرح میکند. هدف پژوهش؛ که شناخت ابعاد دینی و هنجارهای مذهبی در جامعه را در نظر می‌گیرد و ارائه راه کارهایی برای گسترش و تفهیم هنجارهای عقلانی- دینی و ارائه پیشنهاداتی برای انسجام و بهتر درونی‌شدن و عملی‌کردن هنجارهای مذهبی در میان جوانان را ‌الزامی می‌داند. بیان ابعاد پژوهش؛ نیز در دو بعد اجتماعی و فرهنگی ذکر گردیده و آن ها را از جوانب مختلف توضیح داده و ‌متغیرها را نیز بیان نموده. فرضیه یا سؤالات پژوهشی؛ که اثر عواملی چون آداب و رسوم فرهنگی، ‌نحوه جامعه‌پذیری فرد، روابط متقابل اجتماعی افراد نسبت به هم، عضویت در نهادها و گروه های مذهبی، افزایش روابط خانوادگی، را بر روی رشد هویت دینی (مذهبی) افراد بیان می‌کند و بر این اساس در فصل چهارم تحقیق به سنجش این اثرات می‌پردازد که به رد یا تأیید فرضیه می‌انجامد. تحلیل تئوریک؛ هم اندیشه‌های جامعه‌شناس مرتبط با موضوع تحقیق یعنی ‌پارسونز را مورد بحث قرار می‌دهد. به نظر ‌پارسونز افراد در ‌نتیجه یک ‌فراگرد موفق اجتماعی هنجارها و ارزش های یک فرهنگ را ‌ملکه ذهنشان می‌سازند. وقتی هنجارها و ارزش ها این گونه شدند او دیگر ‌درباره درستی یا نادرستی، شایستگی یا ‌ناشایستگی هنجارها و ارزش ها تردیدی روا نمی‌دارند، در این صورت شخص به خودی خود از هنجارها پیروی میکند و بر اثر درون ذهنی‌شدن آن ها به رفتار اجتماعی خود ادامه میدهد. به نظر وی در جامعه ‌اسلوب های گوناگون و متنوعی وجود دارد. ‌اسلوب های جدید که وارد جامعه میشوند پس از مدتی به صورت ‌اسلوب های قدیمی درونی میشوند و در جامعه باقی میمانند. رسانه‌های ارتباط جمعی خصوصاً تلویزیون، یکی از وسایلی است که در درونی‌کردن ارزش های موجود در جامعه در بین افراد نقش مهمی دارد. تلویزیون بعنوان وسیله‌ای اطلاع‌دهنده و مورد توجه عموم افراد جامعه قطعاً با راه های جدیدی که در رابطه با دادن اطلاعات دارد میتواند بیشترین تاثیر را در مورد بهتر درونی‌شدن ارزش ها و هنجارها عهده‌دار گردد. ‌پیشینه تحقیق؛ در این قسمت ابتدا نقش تلویزیون در فرهنگ عامه و بعد از آن نقش فیلم‌ها و سریال ها در فرهنگ عامه و در پایان با آوردن یک نمونه عینی از این فیلم‌ها و سریال ها یعنی ‌پدیده ‌اوشینیسم در ایران را مورد بررسی قرار میدهد. درآخر این فصل اصطلاحات و مفاهیم، با در اختیار داشتن منابع مختلف تعریف شده و ‌محدوده مطالعاتی ( قلمرو زمانی و مکانی) نیز ذکر گردید.
در فصل دوم با عنوان ادبیات موضوعی (مرور متون مطالعاتی)، با استفاده از چندین مقاله، نقش دین در ساخت فرهنگ، فصل مشترک رسانه- فرهنگ و دین، فناوری و نظریه سه ‌وجهی رسانه، دریافت معنای دین از تلویزیون، رسانه‌ها و شکل گیری حوزه‌های عمومی دین، تلویزیون دینی مناسک جبران‌گرا در نمایش بزرگتر اجتماعی، مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرند.
روش تحقیق، فصل سوم پژوهش حاضر را در بر می‌گیرد. در اینجا بیان می‌شود که نوع روش تحقیق پیمایشی است و از طریق تکنیک پرسش نامه اطلاعات جمع‌آوری می‌شود، سپس جامعه آماری مورد نظر میباشد که شامل کل دانش‌آموزان دبیرستانی شهرستان ‌دزفول که 6571 نفر هستند. از ‌شیوه نمونه‌گیری که بصورت تصادفی ساده و با حجم نمونه 125 نفر استفاده شده است. با استفاده از روش آماری x2 (کی‌دو) به تجزیه و تحلیل اطلاعات، شرح داده شده است و در پایان نیز چگونگی ارائه نتایج بیان گردیده است.
فصل چهارم که همان جمع‌آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات است. با توجه به داده‌های بدست آمده، جداول آماری را با فراوانی و درصد‌گیری و در نتیجه با روش x2 (کی‌دو) و با استفاده از جدول و رسم نمودار میله‌ای به سنجش فرضیه‌ها پرداخته شده است که در این مرحله رد یا تایید شدن فرضیات مشخص میشود. پایان این فصل نتیجه‌گیری و ذکر محدودیت ها و ارائه پیشنهادات میباشد که از داده‌های بدست آمده و تحلیل تئوریک جهت تبیین رد یا اثبات فرضیه‌ها استفاده شده است.
می‌توان گفت که: با توجه به تلاش های صورت گرفته از سوی رسانه‌های جمعی به ویژه تلویزیون، جامعه در راستای درونی‌کردن ارزش های دینی، به سمت هر چه بهتر و بیشتر درونی‌شدن ارزش ها حرکت کرده و در این امر تا حدودی موفق بوده است. در پایان از خوانندگان محترم این تحقیق به خاطر نقایص و کاستی های آن پوزش می‌طلبم و امیدوارم که به یاری خداوند متعال بتوانم در اثرات بعدی نقایص موجود را رفع نمایم.

 



:: برچسب‌ها: آداب و رسوم, اختراع, افکار عمومی, بیوگرافی, تحقیق, تربیت دینی, تلویزیون, دانلود, دین, رسانه, روانشناسی, صنعت سینما, فرهنگ, فرهنگ‌ پذیری, فیلم‌, مذهب, هستی‌شناسی, هویت دینی, وسایل ارتباط جمعی, پارسونز, پروژه, پژوهش ,
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:44
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
عوامل داخلی موثر بر رشد گیاه
رشد گیاه
عوامل موثر بر رشد گیاه
عوامل ژنتیکی
عوامل محیطی
محیط
تقسیم بندی عوامل محیطی
عوامل محیطی ضروری
عامل رطوبت یا آب
عامل نور
عامل دما
عامل تهویه
آیا عامل ژنتیکی مهمتر است یا عامل محیطی؟
جوانه زدن
جوانه زنی بدون زمینی یا بدون خاکی
جوانه زنی درون زمین یا درون خاکی
مراحل جوانه زنی
بیدار شدن یا فعال شدن بذر
رشد طولی
عوامل موثر در جوانه زنی
رطوبت
تهویه
درجه حرارت
نور
ارتباط با سایر علوم
روشنایی
سازش به روشنایی
اثر طول موج های مختلف در نمو گیاهان
گرما
رطوبت جو
توپوگرافی
انواع هورمون های گیاهی
اکسین ها
جیبرلین ها
جیبرلین
سیتوکینین ها
اتیلن
اسید آبسیسیک
عوامل زیستی موثر در اجتماعات گیاهی
بافت مریستمی
ریشه‌های اولیه را میتوان به چهار منطقه تقسیم بندی نمود
کلاهک ریشه
مریستم انتهایی
منطقه طویل شدن
منطقه بلوغ
رشد طولی ساقه
رشد برگ
رشد شاخه ها
اثر هورمون اکسین بر رشد طولی گیاهان
اثر هورمون جیبرلین بر رشد طولی گیاهان
تشکیلات پسین در گیاهان، رشد قطری
تشکیلات پسین در گیاهان در ساقه گیاهان دو لپه‌ای
محل و نحوه تشکیل کامبیوم
نحوه تعیین سن گیاه
زمان تشکیل کامبیوم و فلوژن
ساختار پسین ساقه گیاهان یک ساله علفی
تشکیلات پسین در ساقه تک لپه‌ایها
رشد ساقه
پیدایش بافت های نخستین ساقه
ساختار بافت های نخستین دو لپه‌ای ها و بازدانگان
استوانه مرکزی
ساختار نخستین تک لپه‌ای ها
پیدایش بافت های پسین در ساقه
ساختار درونی پسین ساقه دو لپه‌ای های چوبی و بازدانگان
عوامل مؤثر بر رشد و نمو گیاهان مرتعى
گیاه
خاک
هوا
باد
دما
نور
ارتفاع
عرض جغرافیایى
شیب
جانوران
انسان
آفات و بیمارى‌ها
محدودیت عوامل رشد
منابع

رشد گیاه:
توسعه ممتد و فزاینده یک موجود زنده را اصطلاحاً رشد می‌گویند. رشد را با معیارهای مختلفی از جمله طول، ارتفاع، قطر و تولید ماده خشک ارزیابی و بیان می‌کنند. رابطه رشد گیاه و عامل رشد یا به عبارت دیگر منحنی رشد یک منحنی S شکل است، منحنی رشد دارای سه قسمت مختلف؛ مرحله رشد کند، مرحله رشد سریع و مرحله رشد ثابت است.
عوامل مؤثر بر رشد گیاه:
به طور کلی دو گروه از عوامل، بر رشد گیاه موثر هستند که به عنوان عوامل محیطی و عوامل ژنتیکی بیان میشوند.
عوامل ژنتیکی:
منظور از عامل ژنتیکی همان ساختار و تشکیلات ژنتیکی گیاه است. به عبارت دیگر با توجه به خصوصیت ژنتیکی، هر گیاه توان و استعداد معینی برای تولید دارد.
عملکرد پتانسیل یا پتانسیل ژنتیکی به پتانسیل یا مقدار تولید گیاه در شرایط مناسب گفته میشود.
شناسایی عوامل محدود در محیط رشد یکی از اهداف پرورش ‌دهندگان گیاهان میباشد. آنها با حذف عوامل محدود کننده سعی در افزایش تولید تا حد پتانسیل ژنتیکی را دارند.اما به دلیل وجود عوامل محدودکننده، نمیتوان به سقف پتانسیل رسید ولی میتوان به آن نزدیک شد.
عوامل محیطی :
عوامل محیطی متعددی وجود دارند که بیش از ۵۲ عامل محیطی، تاکنون شناسایی شده‌اند، که می‌توانند رشد گیاه را تحت تاثیر قرار بدهند.

 



:: برچسب‌ها: آفات, اتیلن, اسید آبسیسیک, اکسین, بافت مریستمی, بيمارى‌, تهويه, توپوگرافی, جوانه زدن, جیبرلین, دانلود, درجه حرارت, دما, رشد طولی, رشد گیاه, رطوبت, روشنایی, ساقه, سیتوکینین, فلوژن, نور, هورمون, پروژه, ژنتیک, کامبیوم, کشاورزی, گیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:74
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول : کنترل الکترونیکی دیزل
نگاه اجمالی به سیستم
الزامات
بخش های سیستم
پردازنده اطلاعات
حسگرها و نشانگرهای مقدار خواسته راننده
عملگرها
فصل دوم : واحد کنترل الکترونیکی
وضعیت عملکرد
طرح و ساختار
پردازش داده ها
سیگنال‌های ورودی
سیگنال‌های ورودی آنالوگ
سیگنال‌های ورودی دیجیتال
سیگنال‌های ورودی به شکل پالس
آماده‌سازی سیگنال
پردازش سیگنال
حافظه برنامه
حافظه داده‌ها
ASIC
مدول کنترل
سیگنال‌های خروجی
سیگنال‌های کلیدزنی
سیگنال‌های PWM
ارتباطات داخل پردازنده
سیستم‌ عیب‌ یابی
کنترل سنسورها
شناخت عیب
برطرف کردن عیب
عملکرد EDC
تنظیم شرایط کارکرد
مقدار سوخت در حالت استارت
شرایط حرکت خودرو
تنظیم دور آرام
کنترل کارکرد آرام
کنترل سرعت حرکت خودرو
تنظیم مقدار تزریق
تصحیح ارتفاع
خاموشی سیلندر
خاموش کردن موتور
تبادل اطلاعات
مداخله خارجی در تنظیم مقدار سوخت تزریقی
سیستم ضد سرقت الکترونیکی
سیستم تهویه
پردازنده کنترل شمع پیش گرمکن
انتقال اطلاعات به سیستم های دیگر
نگاهی به سیستم
انتقال سنتی اطلاعات
انتقال داده‌ها به صورت CAN
حوزه‌های کاربرد
استفاده از مولتی پلکس
کاربرد در ارتباط بیسیم و متحرک
کاربردهای عیب‌ یابی
کاربرد زمان واقعی یا همزمان (Real time)
جفت کردن پردازنده
آدرس‌دهی مربوط به محتوا
اولویت‌ بندی
توزیع گذرگاه بین پردازنده‌ها
قالب پیام
ابتدای فریم
فیلد تعیین اولویت
فیلد کنترل
فیلد داده یا اطلاعات
فیلد CRC
فیلد ACK
پایان فریم
عیب‌ یابی یکپارچه
استاندارد سازی
فصل سوم : حسگرها (Sensors)
کاربردهای خودرویی
حسگرهای EDC
حسگرهای مجتمع
حسگرهای دما
کاربرد
حسگر دمای موتور
حسگر دمای هوا
حسگر دمای روغن موتور
حسگر دمای سوخت
ساختار و عملکرد
حسگرهای فشار از نوع میکرو مکانیکی
کاربرد
حسگر فشار هوای ورودی و یا فشار مانیفولد هوا
حسگر فشار محیط
حسگر فشار روغن و سوخت موتور
ساختار
عملکرد
حسگرهای زاویه و دور موتور از نوع القایی
کاربرد
ساختار و نحوه کار
حسگر مرحله از نوع هال HALL
کاربرد
ساختار و طرز کار
اصل دیفرانسیلی (تفاضلی) هال
حسگر میله‌ای هال
خروجی دیجیتال
حسگرهای پدال گاز
کاربرد
ساختار و نحوه کارکرد
سوییچ دور آرام و افت دور
پتانسیومتر دوم
اندازه گیر جرم هوا از نوع لایه داغ (فیلم داغ) HFM5
کاربرد
ساختار
طرز کار
فصل چهارم : عملگرها (Actuators)
عملگرهای الکترونیوماتیک (برقی – بادی)
عملگر تقویت فشار
شیر EGR
دریچه گاز
دریچه مانیفولد ورودی
تغییر دهنده چرخش هوا
سیستم های ترمز
ترمز موتور
ترمز موتور اضافه
ریتاردر (Retarder)
ریتاردر (کاهنده) هیدرو دینامیک
ریتاردر الکترو دینامیک
کنترل پروانه FAN
سیستم های کمک استارت
پیش گرمایش هوای مکشی
شمع شعله‌ای
گرمایش الکتریکی
شمع پیش گرمکن
واحد کنترل برافروختن شمع
ترتیب عملکردها
نتیجه گیری نهایی
پیشنهادها
فهرست منابع و مراجع
واژه نامه انگلیسی به فارسی

فهرست اشکال:
اجزای اصلی EDC
نگاه اجمالی اجزای EDC برای پمپ های تزریق سوخت ردیفی (خطی)
نگاه اجمالی اجزای EDC برای پمپ های توزیع کننده VE..EDC مارپیچ (هلیکس) و کنترل دریچه (مجرا)
نگاه اجمالی اجزای EDC برای پمپ های توزیع کننده کنترل شیر برقی VE..MV,VR
نگاه اجمالی اجزای EDC برای سیستم های یونیت انژکتور در خودروهای سواری
نگاه اجمالی اجزای EDC برای سیستم های یونیت انژکتور (UIS) و سیستم های یونیت پمپ (UPS) در وسایل نقلیه تجاری
نگاه اجمالی اجزای EDC برای سیستم های ریل مشترک (CRS) در خودروهای سواری
نگاه اجمالی اجزای EDC برای سیستم های ریل مشترک (CRS) در وسایل نقلیه تجاری
طرحی از یک ECU برای سیستم ریل مشترک با انژکتور درون پیزو
پردازش سیگنال در ECU
سیگنال های PWM
محاسبه مراحل تزریق سوخت در ECU
نمونه ای از خفه کن موج فعال (ARD)
نمونه ای از کنترل مداوم آرام (LRR)
وضعیت معمولی انتقال اطلاعات
وضعیت گذرگاه خطی اطلاعات
آدرس دهی و فیلتر کردن پیام (بررسی دریافت)
داوری رقم دودئی به وسیله رقم دودئی
حسگر دمای خنک کن
حسگر دما NTC : منحنی مشخصه
المان محاسبه حسگر فشار با خلاء مرجع آن سمت اجزا
المان محاسبه حسگر فشار با درپوش و خلاء مرجع آن سمت اجزا
المان محاسبه حسگر فشار با درپوش و خلاء مرجع آن سمت اجزا
حسگر فشار میکرومکانیکی با خلاء مرجع آن سمت اجزا
حسگر فشار تقویت میکرومکانیکی (نمونه ای از منحنی)
حسگر القایی دور
سیگنال از حسگر القایی دور
المان هال (پره انتقال اثر هال)
حسگر میله ای اثر هال
منحنی مشخصه حسگر پدال گاز با پتانسیومتر اضافه
انواع حسگر پدال گاز
اندازه گیر جرم هوا لایه داغ HFM5 (مدار)
اندازه گیر جرم هوا لایه داغ (ولتاژ خروجی از عملکرد گذشتن جریان جرم محدود هوا)
لایه داغ اندازه گیر جرم هوا: قاعده سنجش
توربو شارژر با دریچه اتلاف
توربین هندسه متغیر، توربو شارژر VTG
روش عملکرد توربو شارژر VST
پوشش المان شمع گرمکن نوع GSK2، (نوع داخل محفظه احتراق)
دماهای سیستم های پیش گرمکن معمولی شمع های گرمکن در یک زمان عملکرد
نصب المان شمع گرمکن نوع داخل منیفولد ورودی

چکیده:
با پیشرفت تکنولوژی و علوم در ابعاد گوناگون به خصوص الکترونیک و نفوذ آن به علوم دیگر مانند مکانیک به عنوان کنترلر؛ که با دقت، سرعت، صرف هزینه کم و بهره وری بالا، بهترین راندمان را ارائه میدهد، موتورهای دیزل نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
با ورود الکترونیک به دنیای دیزل با بالا رفتن دقت و سرعت کنترل؛ مصرف سوخت کم، شتاب گیری بالا، صدای کم، آلودگی پائین و به طور کلی راندمان موتور، افزایش می یابد.
از آن جا که این سیستم ها انحصاری میباشد می بایست برای آشنایی با آن ها به اطلاعات شرکت سازنده متکی بود. البته برای جامع بودن این اطلاعات میتوان اطلاعات چند شرکت را جمع آوری و مقایسه نمود.
برای عیب یابی و تعمیرات این گونه سیستم ها نیاز به عیب یاب های الکترونیکی میباشد. با این وجود باید با نحوه عملکرد و ساختار این سیستم ها آشنایی کامل داشت.
در این پروژه با برخی از انواع این سیستم ها آشنا می شویم.

 



:: برچسب‌ها: آنالوگ, استارت, الكترو ديناميک, الکترونیوماتیک, الکترونیک, انژکتور, برق, ترمز موتور, توربو شارژر, تکنولوژی, حافظه, حسگر, خودرو, دانلود, دریچه گاز, ديجيتال, ديفرانسيل, روغن موتور, ريتاردر, سنسور, سوخت تزريقی, سوخت موتور, سوييچ, سيستم تهويه, سيستم‌ عيب‌ يابی, سيلندر, سيگنال‌, سیستم, سیستم های ترمز, عملگر, عملگر تقويت فشار, فشار روغن, فشار محيط, كليدزنی, مانيفولد, مانیفولد, محفظه احتراق, مدول كنترل, موتور, موتور دیزل, مکانیک, هيدرو ديناميک, پالس, پدال, پردازش, پردازنده اطلاعات, پمپ, گرمايش, گزارش کارآموزی ,
:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:151
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول – کلیات تحقیق
مقدمه
بیان مسأله
اهداف تحقیق
اهمیت و ضرورت تحقیق
سؤال تحقیق
تعاریف واژه ها و مفاهیم عملیاتی و نظری
ازدواج مدرن
فصل دوم – پیشینه و ادبیات تحقیق
تاریخچه طلاق
طلاق در ملل و ادیان مختلف
یونان باستان
قانون بابل
ایران باستان
دین مسیحیت
کشور شوروی سابق
تبت
چین
کشورهای اروپایی و آمریکایی
ایالات متحده آمریکا
کشور فرانسه
جدایی جسمانی
انگیزه های ازدواج
ازدواج به طریق خواستگاری
جدایی قانونی
طلاق
انواع طلاق در ایران
اختلالات رفتاری
طلاق و اختلالات رفتاری
تحولات عاطفی نوجوانان و نقش والدین در اختلالات رفتاری
طلاق و اختلالات رفتاری – اجتماعی
آمار و اختلالات ناشی از طلاق
مشاوره پیش از ازدواج و اطلاع رسانی به جوانان
مشاوره و سلامت اجتماعی
علل و پیامدهای طلاق
فقر، بیکاری و عدم آگاهی
مشکلات اقتصادی
اعتیاد، منشاء 85 درصد طلاق ها
مشکلات جنسی، عامل 50 درصد طلاق
یک طلاق در برابر هر 5 ازدواج
طلاق، فاجعه‌ای در انفجار خانواده
طلاق و شرایط زنان
رابطه بین طلاق و خودکشی
تاثیر طلاق بر اختلالات رفتاری کودکان و نوجوانان
تحقیقات انجام شده در خارج و در داخل کشور
فصل سوم – تعیین روش تحقیق
روش تحقیق
جامعه آماری
نمونه و روش نمونه گیری
ابزار اندازه گیری در تحقیق
روش تجزیه و تحلیل داده ها
فصل چهارم – تجزیه و تحلیل داده ها
تجزیه و تحلیل داده ها
مدلهای آماری به کار رفته – جدول 1-4 و نمودار 1-4
فصل پنجم – بحث و نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری
پیشنهادها و محدودیت ها
منابع
ضمائم
پرسشنامه طلاق

چکیده:
هدف از تحقیق حاضر مقایسه طلاق در بین زوج هایی که ازدواج سنتی داشته اند و زوجینی که ازدواج مدرن داشته اند که فرضیه عنوان شده عبارت بود از اینکه بین زوجینی که ازدواج سنتی داشته اند میزان شیوع طلاق متفاوت از ازدواج هایی است که به شیوه مدرن ازدواج کرده اند 80 نفر به عنوان نمونه انتخاب گردیده که انتخاب نمونه ها از طریق روش نمونه گیری در دسترس بوده است و آزمون طلاق بر روی آن هااجرا گردیده که جهت آزمون فرضیه ها از روش آماری t مستقل استفاده گردیده که نتایج نشان داد که بین زوجینی که ازدواج سنتی داشته اند میزان شیوع طلاق متفاوت از زوج هایی است که به شیوه مدرن ازدواج کرده اند. به عبارت دیگر میزان شیوع طلاق در زوج هایی که بصورت سنتی ازدواج کرده بودند بیشتر از زوج هایی بود که به شیوه جدید ازدواج کرده بودند.

 



:: برچسب‌ها: اختلالات رفتاری, ازدواج, ازدواج سنتی, ازدواج مدرن, اعتياد, بيكاری, جوانان, خواستگاری, خودکشی, دانلود, روانشناسی, زنان, طلاق, فقر, مشکلات جنسی, پایان نامه ,
:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 اسفند 1394 | نظرات ()