تعداد صفحات:70
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
چکیده
مطالعات اکتشافی و زمین شناسی کائولن در ایران
كانسارهای هوا زده (كانسارهای برجای مانده)
كانسارهای گرمابی
كانسارهای سولفاتار Solfatara
ذخاير کائولن ثانويه
كائولنهای رسوبی
ماسههای كائولينيتی
زمین شناسی و پراکندگی کانه در ایران
بررسی وضعیت کائولن در ایران و جهان
سراميک سازی
نسوز
كاربرد شيميايی
مصالح ساختمانی
با كاربری نسوز
توليدكنندگان کائولن در ايران
كارخانه كائولن شويی زنوز
فرآيند توليد
مراحل شستشو كائولن درخط توليد
مراحل مختلف توليد كائولن تغليظ نشده معدن زنوز
مصارف گوناگون كائولن فرآوری شده كارخانه زنوز
كارخانه كائولن شويی گناباد
كارخانه معدن فرآور
بیولوژی و تاثیرات زیست محیطی کائولن
منابع و ماخذ
چکیده:
این پروژه به بررسی کانی کائولینیت از نظر خواص میزان تولید اکتشاف و استخراج در ایران و سایر نقاط جهان و همچنین کاربرد آن در صنایع مختلف میپردازد و بطور مشخص بر روی این کانی در معدن کائولن منطقه زنوز در آذربایجان شرقی میپردازد.
مطالعات اکتشافی و زمین شناسی کائولن در ایران:
با بررسی مناطق پتانسيلدار كائولن مشاهده میگردد، مناطق آباده، طبس، شاهين دژ، اهر، سميرم، شهركرد، يزد، زنوز، ميانه، زنجان، ساوه، سمنان، تهران و قزوين از مناطق مستعد جهت سرمايهگذاری در زمينه اكتشاف هستند. از دلايل انتخاب مناطق فوق میتوان به ميزان ذخيره كيفيت، سرمايهگذاری در زمينه اكتشاف هستند. از دلايل انتخاب مناطق فوق میتوان به ميزان ذخيره كيفيت، وجود امكانات زيربنائی نسبتاً مناسب و امكان استقرار وجود كارخانجات مصرفكننده كائولن در مناطق فوق اشاره نمود.
در برنامهريزی جهت اكتشاف به عنوان اولين قدم پيشنهاد میشود اكتشاف تفصيلی از 60 منطقه ذكر شده در صفحات قبل صورت پذيرد. از آن جایی كه به علت محدوديتهای اعتباری، شروع عمليات در كليه مناطق مورد اشاره امكانپذير نمیباشد، مناطقي همچون آباده، زنوز، ميانه كه مطالعات مقدماتی بيانگر ذخيره احتمالی مناسب در آن ها بوده و توجهات كافی جهت اكتشاف تفصيلی بر روی آن ها موجود است میتواند مدنظر قرار گيرد.
:: برچسبها:
استخراج, اکتشاف, دانلود پایان نامه, زمین شناسی, سراميک سازی, سولفاتار, فرآيند توليد, كانسار, ماسه , مصالح ساختمانی, مهندسی معدن, نسوز, پتانسيل , کائولن, کانی ,
:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0