دانلود پروژه نقش تغذیه در میزان عمر افراد
نوشته شده توسط : ketabpich

تعداد صفحات:37
نوع فایل:word
فهرست مطالب:
پیشگفتار
چکیده
مقدمه
ادبیات و سوابق موضوعی
بیان داده ها اطلاعات و تجزیه و تحلیل آنها
ید در خدمت سلامتی بدن
نقش ید در بدن
کمبود ید
کمبود ید در دنیا
چه بخوریم تا به کمبود ید دچار نشویم؟
ماهی غذای سلامتی
نقش تغذیه در سلامت دهان
نقش تغذیه در تکامل دندان
پوسیدگى دندانی
عوامل تغذیه اى موثر بر ایجاد پوسیدگى
عوامل موثر بر پوسیدگى زایی مواد غذایی
انواع پوسیدگى
فلوراید
افزودن فلوراید به آب
مراقبت هاى پیشگیرانه
انواع حافظه
مواد مغذی ضروری برای فعالیت مناسب مغز
مواد معدنی
غذاهای کمک کننده به حافظه
مواد غذایی نامناسب برای مغز
برنامه غذایی برای ارتقای حافظه
مشکلات فعلی غذای انسان
غذای انسان در قرآن کریم
نتیجه گیری
منابع

پیشگفتار:
غذیه نقش بسیار حائز اهمیتی در تامین سلامت انسان دارد و این امر به خصوص در مورد سالمندان که سامانه ایمنی بدن آنان نسبت به دیگر گروه های سنی ضعیف تر است، بیشتر صدق میکند.
نتایج بررسی تازه ای که دانش پژوهان علوم پزشکی در آمریکا بر روی بیش از صد تن از سالمندان با متوسط 87 سال سن، نشان داده است تغذیه صحیح و بهتر از سرعت روند تحلیل مغز میکاهد و از بروز عوارض ذهنی مانند بیماری فراموشی یا آلزایمر پیشگیری میکند.
نتایج این بررسی همچنین نشان داده که ویتامین های B ،C و E، چربی های ترانس یا چربی های سالم که بیش از همه در ماهی وجود دارد، نقش تعیین کننده ای در تقویت قوای ذهنی و عدم کاهش تحلیل مغز در سالمندان دارند.
نتایج پژوهش دیگری که از سوی پژوهشگران علوم پزشکی آمریکا صورت گرفته، نشان دهنده نقش حیاتی و بسیار مهم ویتامین D در تامین سلامت و طول عمر سالمندان است.
پژوهشگران آمریکایی با بررسی هایی که بر روی نمونه خون گروهی از سالمندان سفید پوست و سیاه پوست این کشور در سنین بالای 70 سال انجام داده، دریافتند پایین بودن سطح ویتامین D در خون به معنای تضعیف و تحلیل سامانه ایمنی و مرگ و میر سالمندان است.

چکیده:
تغییرات اجتماعی در کشور ایران و بسیاری از کشورهای منطقه، طی 30 سال اخیر، وضع سلامت مردم را مورد دستخوش و دگرگونی قرار داده است. تغییر سنت‌های گذشته و شیوه‌های جدید زندگی به تغییر در الگوهای غذایی از جمله افزایش دریافت چربی های اشباع و کاهش دریافت میوه و سبزی منجر شده، که این امر موجب افزایش شیوع بیماریهای غیر واگیر مانند بیماریهای قلبی عروقی، سرطان، دیابت و… شده است. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال 2005 میلادی؛ بیماری‌های مزمن (بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، چاقی، انواع سرطان و بیماریهای تنفسی) علت 60 درصد از مرگ‌ها بوده و 35 میلیون مرگ در سال به دلیل این بیماری‌ها رخ داده است. همچنین 80 درصد از مرگ‌های فوق در کشور‌های در حال توسعه کم درآمد مشاهده شده است. رژیم غذایی در دست کم، 35 درصد از کل موارد سرطان‌ها دخالت دارد که این رقم در زنان به 50 درصد میرسد. براساس پیش‌بینی سازمان جهانی بهداشت تا سال2020 موارد جدید سرطان‌ها به 15 میلیون میرسد.
بنابراین سرطان از جمله بیماری‌هایی است که تغذیه صحیح در پیشگیری و درمان آن میتواند نقش مهمی ‌داشته باشد. بعنوان مثال افرادی که کمتر از پنج بار در روز میوه و سبزی مصرف میکنند بیشتر در معرض خطر سرطان‌های دستگاه گوارش قراردارند. با توجه به نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان‌ها در زیر به برخی از اجزای مواد غذایی که نقش پیشگیری کننده در سرطان‌ها را به عهده دارند اشاره میشود:
آنتی اکسیدان‌ها – آنتی اکسیدان‌های موجود در برخی از مواد غذایی با کاهش رادیکال‌های آزاد در بدن، در پیشگیری از انواع سرطانها نقش مهمی‌ دارنــد. مواد آنتی اکسیدانی مانند کاروتنوئیدها (رنگدانه‌های گیاهی)، ویتامین C، ویتامین E، سلنیوم که مانع از آسیب سلول‌ها و بافت‌ها میشوند، میتوانند از بروز تغییرات سلول‌های بدخیم جلوگیری کنند. سبزی‌های برگ سبز و زرد و میوه‌های رنگی مانند اسفناج، هویج، مرکبات، زردآلو و طالبی (منابع کاروتنوئیدی)، میوه‌ها به ویژه مرکبات و سبزی‌ها (منبع ویتامین C)؛ روغن جوانه گندم و آفتابگردان؛ مغزها مانند بادام و سبزی‌های برگ سبز (منبع ویتامین E) و غذاهای دریایی، گوشت و جگر منبع سلنیوم هستند. نتایج برخی مطالعات نشان داده است که مصرف منابع غذایی حاوی سلنیوم به کاهش خطر بروز سرطان ‌های پروستات، ریه و روده بزرگ منجر شده است. هچننین مصرف 10 بار گوجه فرنگی در هفته موجب کاهش خطر سرطان پروستات به میزان 35 درصد شده است.

 





:: برچسب‌ها: آفتابگردان, آلزایمر, آنتی اكسيدان , اسفناج, بادام, بيماريهای تنفسی, بیماری فراموشی, تغذیه, حافظه, دانلود پروژه, ديابت, راديكال های آزاد, روغن جوانه گندم, رژيم غذايی, سالمندان, سامانه ایمنی بدن, سبزی , سرطان, سفید پوست, سلامت انسان, سلامت دهان, سلامتی بدن, سلنیوم, سلول , سیاه پوست, علوم پزشکی, عمر افراد, غذا, غذاهای دریایی, فلوراید, قرآن كريم, ماهی, مواد غذایی, مواد مغذی, ویتامین, پزشکی, پوسیدگى دندانی, چاقی, چربی های اشباع, کمبود ید, گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 تير 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: